Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (18)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

buna ziua si din partea noastra
noi am avut noroc cu ziua de ieri ca am prins vreme buna si am iesit in parc.
de aseara ploua in Bucuresti si vad ca s-a facut si frig...........
asa ca azi nu iesim din casa.
facem mancare, ne jucam, neiutam la desene.........activitati casnice de duminica ploioasa........
ma inscriu si eu pe listuta cu fetele care vor soare
eu sunt nascuta vara si iubesc caldura si soarele, la frig nu fac fata........nu imi place......
petrecere frumoasa la plaja Irina si asteptam poze
pe toate !!!!!!

Roxana mami de Bianca Maria 2 ani

www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

sunt suparata fleasca... am intrat pe site la Medlife sa vad analizele, si iar am streptococ B, ca la Matei.. atunci, am luat antibiotic pe final de sarcina si tot nu am scapat de el, dar am nascut normal... insa tot ma sperie! sper sa nu fie o problema de data asta si dr. Popa sa fie la fel de zen cu streptococul asta, ca ma lasa nervii...

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Of luny si voi cu probleme?
Irina am vazut si eu poze frumoase cu protagonisti frumosi

Noua azi Vlad ne-a dat tot programul peste cap, s-a trezit la 11, iar noi am lenevit pe langa el sa nu-l trezim, asa ca am baut cafeaua in pat, micul dejun l-am luat pe la pranz. Tati a plecat la cumparaturi iar eu in supararea mea, m-am apucat si am gatit si ptr. noi si ptr. Vlad, cate 2-3 feluri de mancare, nici nu stiu cand apucam sa mancam ca este posibil sa plecam din Buc.
Acum baietii dorm, poate iesim mai pe seara sa-i luam tricicleta, cu toate ca starea mea este sa stau inchisa in casa, ascunsa sub pat.
Vreau calduraaaaaaa, are cineva, fetele din alte tari, nu ne dati si noua?

mami de Vlad (29.10.2009) si 13+
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

luny imi pare rau
o sa fie bine

many nici nu iti vine sa scoti nasul afara
sotul s-a dus singur in piata azi..ca eu nu aveam nici un chef sa merg

am reusit sa gatesc putin azi: supa de rosii cu fidea si o tocanita cu carne de vita si piure
fetele, mai ziceti si voi ce gatiti..poate ne mai vin idei

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

pai.. daca vreti idei, www.bucataras.ro/ANCA/" target="_blank">astea-s o parte din retetele mele
azi fac o ciorba de fasole cu zeama de varza si putina afumatura, si ieri am facut o fasole verde cu sos de rosii si pipet de pui,cu usturoi, in vas de lut!
nu ma injurati, sper sa nu va fac pofta...

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana84 spune:

fetelor si eu sunt varza de la timpul asta.oare cand o veni si la noi soarele? Irina sunteti o familie frumoasa si perfecta. Luny stai linistita ca superi puiul si ai incredere in medicul tau.

13+
Iti multumim Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Luny, stii ca stressul face mai rau decat boala in sine. Nu vrei sa repeti analiza si la alt laborator? Oricum, fii linistita, ai mai trecut prin asta si a iesit bine .

Many, m-am tot gandit la tine si nu stiu ce sa-ti spun sa te aline, nu stiu daca exista ceva. Stiu ca as fi la fel de suparata si stresata ca tine si nu mi-ar trebui sa vad si sa aud nimic. La primele 2 sarcini am evitat sa fac testele genetice tocmai ca sa nu stau stresata toata sarcina in caz de rezultat rau, desi stiu ca este doar o statistica. De data asta m-a convins doctorul meu sa fac "macar" DT si cum am mare incredere in el, am acceptat. Incepe sa-mi para rau... si pentru cei 540 ron pe care o sa-i dau si pentru eventualele nopti si zile de nesomn, stress si intrebari fara raspuns. Sunt langa tine si abia astept sa citesc vesti bune .

-----------------------------------
Carla, mama Larisei (15/06/09) si a Sabinei (07/07/07) si 9+

-----------------------------------
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Bine, daca scriem meniuri scri si eu:
Ptr. noi
- supa de fasole cu ciolan afumat si tarhon
- pui shanghai cu garnitura de orez brun cu legume
- ostropel de pui cu piure
Ptr. Vlad
- ciorba de pui cu fidea
- brocoli+cartof dulce+ dovlecel+fenel cu somon

Desert tarta cu capsuni. A luat sotul capsuni, nu sunt nici aromate nici dulci asa ca am facut praji cu ele.

Gata

Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Moama Luny ce bine arata retetele tale!

Many si eu sunt de parere sa stai linistita, riscul la amnio nu e chiar asa de mare, aici e o procedura uzuala pt femeile peste 35 de ani.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and 11+

Mergi la inceput

Carla, multumesc mult

Parca s-a mai animat forumul, nu?

Multumesc Doamne!

Mergi la inceput