Strugurasi de Sept-Oct 2011 (!!!!! 50 !!!!!)
Raspunsuri - Pagina 8
JadeJador spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Helenutza23 jade, nu, nu vreau. oricum inca imi permit sa spun ca varsta e o stare de spirit. la fel ca si MAY , ma simt inca tanara 20+ feb2007 |
eu ma simt ca o pustoaica
May3 spune:
Voi o luati pe aratura. La 35 de ani esti tanaraaaaaaaa. Ce aveti? :)
Merci de ganduri.
eu tot stau ciulita sa-mi dau seama daca e bebita ce simt eu impulsurile alea. Inca nu mi-am dat seama.
Cum a fost la voi trecerea de la gadilaturi la simtit lovituri mai puternice?
Cu ce le comparati?
Bine ca am greturi ca intram in panica rau de nu aveam... bune si ele la ceva
18+ cu
zebraroz.ro
seidana spune:
bai tarta mea a iesit tort.. acum o dilema.. il tai in 2 sau in 3?
22+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
JadeJador spune:
citat din mesajul lui May3 Voi o luati pe aratura. La 35 de ani esti tanaraaaaaaaa. Ce aveti? :) Merci de ganduri. eu tot stau ciulita sa-mi dau seama daca e bebita ce simt eu impulsurile alea. Inca nu mi-am dat seama. Cum a fost la voi trecerea de la gadilaturi la simtit lovituri mai puternice? Cu ce le comparati? Bine ca am greturi ca intram in panica rau de nu aveam... bune si ele la ceva 18+ cu zebraroz.ro |
da cine a zis draga ca suntem batrane ?
suntem niste tinerele frumusele
eu nu stiu sa descriu cum a fost trecerea de la fal fal la bum bum
pur si simplu s a intamplat , dintr o data am simtit ca da
ce pot sa ti spun sigur , este ca nu ai cum sa ai dubii ca n ar fi bb
dar nu simt de mult asa , cel mult de o saptamana
si acum am 20s4z
JadeJador spune:
citat din mesajul lui seidana bai tarta mea a iesit tort.. acum o dilema.. il tai in 2 sau in 3? 22+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa ! |
cum adica sa l tai in 2 sau 3
nu inteleg
oricum , sti f bine ca eu vreau sa vad rezultatul
seidana spune:
May cum a zis Jade.. de la fal fal seara la um bum dimineata.. am simtit pur si simplu....
A si citeam zilele trecute ca s-ar putea ca greturile sa treaca la 22 s... mama a varsat toata sarcina cu mine si eu sunt intreaga la minte... de fapt asa cred eu..
JAde.. adik blatul e inalt trebuie sa il tai ... si sa il umplu... poza va pun numai daca iese frumos
22+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
May3 spune:
Hai ca m-a gadilat. Deci suntem inca in stadiul asta. Restul sunt ori gaze ori contractii nedureroase ceea ce sper ca nu.
Om trai si om vedea.
Simt asa ca si cum zvacneste ceva prin burta. Mai mult in partea de jos. Stiti cum simti ca-ti mai zvacneste un muschi pe la picior.
18+ cu
zebraroz.ro