Strugurasi de Sept-Oct 2011 (!!!!! 50 !!!!!)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns didianana spune:

Eu am acum 18 saptamani de la ultima menstruatie si 15 saptamani si 5 zile de la ovulatie..deci aproape 4 lunitze..
Zubi nu fi suparata, lasa ca ne ajuta Dumnezeu pe toate sa ducem sarcina la capat si sa avem bebei sanatosi.
Pe baiatul meu il cheama George, are 3 ani si 8 luni, acum sper sa am si o fetita, astept sa vedem daca ne spune diseara dr.
Cu baiatul am avut hematom la 3 saptamani, iar acum mi-a venit ciclul peste sarcina la 4 saptamani..3 dr m-au consultat si m-au asigurat ca nu am nimic, totusi nu am avut corp galben si de la 10 zile de sarcina iau progesteron..asa m-am saturat si eu de el!!si trebuie sa il iau pana la 7 luni dar ce nu facem noi pt bebe-ii nostri..Va anunt diseara cu ce vesti vin d la eco.

15+ si mamica fericita de 3+ anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Fetelor, Vitamina C e necesara pt absorbirea fierului in organism. Eu iau un complex de Fier+vitC+acid folic+magneziu+iod+omega3. Dar de vreo luna iau doar odata la 2-3 zile.

may imi pare rau sa aud ca iar sunt probleme.Daca-i inchis la culoare e 'sange vechi'.

zubi nu fii trista mami ca ingrijorezi bebelusul

vad ca nu sunt singura care n-a aflat ce-are in burtica...

Azi am fost la Auchan si aveau niste oferte la body-uri si pijamale de bebe f bune. Inca n-am luat nimic, oricat de chilipir mi s-a parut(3 bodyuri cu maneca lunga si capse laterale la 4€ setul!!), dar am notat magazinul...muuult mai ieftin ca si Carrefuru, C&A sau altele. Mi-a facut placere sa-mi clatesc ochii si prin magazine specializate tip Mothercare: foarte foarte scump! poate in sezonul reducerilor...altfel nu ma pot apropia.

Vorbeati de body-uri cu maneca scurta: pe Dani l-am nascut in noiembrie, in Spania e inca timp de bluzica subtire in noiembrie...copilului nu i-am pus asa ceva. Daca-i cald in casa il lasi in body si pantalonasi, dar in body cu maneca scurta nu merita banii.

La pranz am sarit calul: miel, cartofi prajiti, ou fript si ma mananca mainile sa fac prajitura asta de caramel, din stanga paginiinoroc ca tre' sa duc copilul la atletism si n-am timp de bucatarie...

15+

Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

didiana daca ai 18 sapt de la ultima menstruatie , atunci atat are sarcina si atat treci si la semnatura
Drii asa calculeaza sarcina , eu n am auzit pe nimeni sa o calculeze de la ovulatie (nu prea se stie cu siguranta cand a avut loc si nici cand s a intalnit ovulu tau cu gigelu sotului de s au iubit)
Daca ai facut FIV , atunci e alta mancare de peste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

zubi , may, ma gandesc la voi!

dbunny =))) de cand ma uit eu la praji aia cu caramel si balesc pe monitor =))) dar acum as face un salam de bicuiti.

didiana tinem pumnii pt eco.

fetele nu va suparati pe mine dar eu nu fac mereu ce zice medicul
mie mi se pare ca uneori dau prea multe medicamente... si asta o pun pe seama nesigurantei lor, pe seama faptului ca medicii nu isi asuma mereu actul medical... in fine, sunt multe de discutat pe tema asta.

eu sunt cea mai mare (ca sa nu zic batrana) de aici?

20

Mergi la inceput

nu cred helenutza ca tu esti maica stareta aici
eu sunt in decembrie 76 , tu ?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

in iunie 76. hai, care da mai mult?

a, dnunny, si cu mielul ala, m-ai terminat. eu am mancat ieri, dar mai vreau.

20

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Helenutza23

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

in iunie 76. hai, care da mai mult?

20

feb2007

ok , te am incoronat atunci

Mergi la inceput

helenutza , ti am luat premiu inapoi
creola l a castigat (75)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Eu martie 76

22+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

jade, nu, nu vreau. oricum inca imi permit sa spun ca varsta e o stare de spirit. la fel ca si MAY , ma simt inca tanara
20+

Mergi la inceput