Strugurasi de Sept-Oct 2011 (!!!!! 50 !!!!!)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

zubi incearca vestile rele si problemele "sa le dai la spate" cum ar spune cartile
vit C eu iau de la primul control cate 1g/zi. acum mi-a redus la jumatate. dintre toate eu zic tocmai vit C sa o iei pt ca ajuta la cresterea imunitatii.
totusi nu dau nici astia de nebuni vitamine. eu n-am vrut sa iau elevit si pana la urma tot m-am apucat de el ... probabil e mai bine surplus eliminat de organism decat carente care sa duca la cine stie ce minuni.
mai ales ca nu ti le-a dat dupa ureche ci a constatat o anemie ...

mami de Annelies (30.06.2005) si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui racheel

Si cu mine

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 22+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

nu stiam ca si tu esti de sambata....

a trecut , dar acu..

22+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

ZUBI.. dintre medicamente e imp sa iei FIER, asta e pt anemie, magne B e f bn oricum, vit c e pt imunitate.. elevit.. eu nu as lua, dr mea a zis sa renunt la prenatale in detrimentul Ca Mg Fe, vit C

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Lali, dar ai mers mamica nu gluma

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 22+ cu Anastasia-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

multumesc mult fetele

Seidana,si ce fier ai laut tu pana la urma?ca parca spuneai ca nu situ cum,ca ti-e rau de la fier......ca vreau sa ma duc la farmacie, dar am zis mai intai sa vb cu voi:)

Zubi, mami22+ cu
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

zubi imi pare rau ca esti trista si suparata , hai , da problemele la spate , important este ca bb este sanatos
Si pune mana si ia medicamentele de ti le a dat dr !
Mai ales ca ai anemie dovedita , ce stai pe ganduri ?
BB este cel mai important , da i si tu papica buna

Fetelor , nu vreau sa va cert , dar eu sincer nu va inteleg de ce nu faceti cum zice dr vostru , mai ales cum este cazul lui zubi , cand analizele dovedesc ca este o problema
Daca nu aveti incredere in el , schimbati l , mergeti la altu si gata

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui zubi

multumesc mult fetele

Seidana,si ce fier ai laut tu pana la urma?ca parca spuneai ca nu situ cum,ca ti-e rau de la fier......ca vreau sa ma duc la farmacie, dar am zis mai intai sa vb cu voi:)

Zubi, mami22+ cu
minunea mea

nu imi e rau de la fe.. imi e rau de la prenatale , mie mi-a dat Sorbifer Durules

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

Fetelor , nu vreau sa va cert , dar eu sincer nu va inteleg de ce nu faceti cum zice dr vostru , mai ales cum este cazul lui zubi , cand analizele dovedesc ca este o problema
Daca nu aveti incredere in el , schimbati l , mergeti la altu si gata

subscriu... e ffff imp sa ai incredere in med tau , si vb din experienta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Hristos a inviat!
Bine v-am regasit, dragelor!
Imi pare rau ca nu intru mai des, dar sapt asta sunt la foc continuu, vizite la dri, atat eu cat si gaza mea.
Am facut eco si nu pot sa zic decat ca am un bebe capos ca ta-su, nu vrea neam sa ne arate ce are intre picioare, sper disperarea mea! Peste o sapt am eco morfofetala si sper macar atunci sa vad ce e, dar chiar si asa, pana nu primesc si a doua confirmare, nu cred nic; doar de imi da poza cu ce are intre picioare, asa cum am la fii-mea, poze cu pasarica, ca sa fiu eu sigura 100% si sa nu imi fi dat la nastere un baiat
V-am citit in maaaare. Am retinut ca discutati inainte de Paste despre carucioare, sisteme 3 in 1 etc. Daca vreti ceva mai accesibil, cumnata mea are Primii Pasi 3 in 1, si a dat pana in 800 lei. Modelul e www.ibebe.ro/products/Carucior-3-in-1-Primii-Pasi.html" target="_blank">http://www.ibebe.ro/products/Carucior-3-in-1-Primii-Pasi.htmlasta[/url , dar site-ul de pe care l-a comandat e altul, mai ieftin. Ea zice ca e multumita de el. Bine, la calitatea lucrarii nu se compara cu caruturile mai scumpe, de ex, Iglesina Zippy sport pe care il am eu este mult mai usor de folosit, manevrat, strans, dotat decat caruciorul sport primii pasi. Dar ca pret, Primii Pasi ala e super!
Eu nu am sistem 3 in 1, am avut un carut tip landou primit de la cineva, la care nici nu m-am uitat pana am nascut, cand am descoperit ca era cam nasol, dar apoi mama mi l-a luat pe Inglesina de care va ziceam si suntem extra multumiti. Cum noi suntem ca tiganii cu cortul, mereu pe drum, faptul ca se strange usor si nu ocupa mult spatiu, a fost ideal pt noi. Material de calitate, si azi dupa aproape 2 ani e ca nou. Acum la bb 2 nush daca imi iau alt landou, daca o sa gasesc pana in 100 euro doar landoul Inglesina, o sa il cumpar si il atatsez la carutul sport. Altfel, il folosim pe www.inglesina.ro/eshop/product.php?id_product=123" target="_blank">asta sport, se inclina pana la 170 grade. Iar pt iarna am sacul asta, care poate fi prins in centurile caruciorului, ca sa nu fuga la vale , si bebe e mai mult decat protejat de orice; e asa calduros, incat o bagam pe fii-mea in hainele de casa in el, si cu caciulita de iarna, caci atat ii scoteam afara din sac.
Ca idee, cel mai bine urmariti promotii la magazine prin strainatate, sunt unele care livreaza si in Romania si au promotii bune-bune!

Cat despre bibe, eu nu as cumpara de pe acum. Daca bebe e alaptat, sunt putine sanse sa accepte biberonul. Bia de abia dupa intarcare, adica la 1 an si 5 luni l-a acceptat, dar si asa prefera mai mult canita. Nici bibe cu lapticul meu nu il voia, doar il morsocea intr-o doara, dar nici vorba de supt din el. Din canita s-a invatat a bea, in rest ii dadeam cu lingurita cat era mica

Din ce am mai retinut, zubi e pusa pe smotruiala serios. Da-o in mama ma-sii de curatenie, vine sanepidul sa te verifice sau ce? Cel mai bine ai grija de tine si de bebe, ca apoi sa nu faci vreo boacana!

elly recuperare rapida, ca tare nasoale sunt durerile astea!

Altceva nu mai tin minte, sorryyyyyy

de si19+

bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

inutsa

Fetelor, ne citim luni

Mergi la inceput