Strugurasi de Sept-Oct 2011 (!!!!! 50 !!!!!)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MatzaRebela spune:

Creola incearca sa intrii direct de pe pagina de google ori gmail(e undeva in meniul de sus) ori dai click pe"mai multe" si iti arata fotografii/photos si te loghezi direct acolo).. fara sa instalezi nimic nu are cum sa nu mearga . pupici sa spui daca ai reusit

23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

... sa fii puternica si sa nu cazi in butoiul cu suparare ... o sa vezi k va fi bine!!!!

22+ cu robert-mihai
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

May.. nu cred ca e de la aspenter, eu iau de la inceput unul pe zi si inca nu am avut evenimente neplacute, eu cred ca s-a dus hematomul de tot

22+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didianana spune:

multumesc fetelor asa frumos m-ati primit !!Baiatul meu e nascut in 15/09/2007.. Voi la semnatura ati pus saptamanile de amenoree sau de sarcina efectiva?Eu nu prea am contractii dureroase, doar cateva zile la cateva saptamani.Cu baiatul meu am avut o gramada de contractii dureroase, nu cred ca trecea ziua fara sa am macar una.La vreo 35 de saptamani am avut travaliu fals, apoi inca unul la 36 de saptamani..a doua zi am mers la control si mi-a zis ca totul e bine si dupa 2 zile am nascut Sper ca sarcina asta o sa fie mai linistita.Si eu am simtit miscarile f repede, dar mai tare si des abia pe la 16 saptamani de amenoree..Va rog spuneti-mi si mie cum socotiti voi saptamanile, ca ma ameteste sulmea in jur cu saptamanile lor..toata lumea calculeaza altfel..

15+ si mamica fericita de 3+ anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Fetele, imi pare rau,azi nu prea pot vb,sunt mult prea suparata si nu ma mai opresc dsin plans, totul e bine cu bebe,alte probleme,ca eu nu pot gii niciodata fericita,daca se intampla ceva de bine,automat de intampla de 3 ori mai rau apoi...
Nu mai conteaza, vroima s ava intreb,ca am fost la dr si a zis ca am o usoara anemie,si mi9- adat cam multe,nu prea as vrea sa le iau pe toate, adik elevit, magneb6, cetebe ( dsau ceva de genu, adik e vitamina C ), si tordyferon sau ferofolgamul sau ceva de genu,care ets fier...ce ziceti, sa le iau pe toate? pana acuma am laut doar acid folic si magne b6

Zubi, mami22+ cu
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

Zubi ... fii puternica!!!Si cand vrei noi te vom asculta!!!

Va si sa aveti weekend fain!!!
Vorbim luni!

22+ cu robert-mihai
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Offfffff Zubi, te sa treaca supararea.Suntem alaturi de tine

Nu stiu ce sa-ti zic, daca asa ti-a dat doctorul....trebuie sa-i respecti decizia
Eu as lua doar elevit si magne B6

Didiana, mezina noastra ce flacau mare ai Cum il cheama?Si apropo de saptamani noi calculam de la Ultima menstruatie, De ex eu Um 28 XI -4XII o saptamana.sper ca ai inteles

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 22+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Zubi mami...... de ce esti tu mereu trista? de ce nu te bucuri de minunea ta si lasi necazurile sa treaca pe langa tine? Fii puternica si lasa ce e rau afara.. bucura-te de micul fotbalist...

Didianana.. la semnatura avem cate sapt are bebe ... la cele mai multe corespunde cu 2 sapt de la UM, insa nu la toate depinde si de ovulaite? la tine cate sapt are bebe?

ZUBI.. maine intram impreuna in 6 luni... e sau nu motiv de fericire asta?

22+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Si cu mine

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 22+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Hello burtici!!

Bai,ce va veni cu sindromul mortii subite? Da,se poate intampla,si se poate intampla si cand te uiti frumos la copil cum doarme,sau il tii in brate,dar asta nu inseamna ca vi se va intampla voua, sunt putine cazuri ,ce naiba!
Rachel eu nu am fost deloc cum e prietena ta,chiar am fost relaxata, Paul a dormit pe burtica de imediat ce a putut sa isi intoarca singur capusorul dintr-o parte in alta, si ca sa ascap de teama de sufocare nu il inveleam cu nimic gros,nu dormea pe perna,nu avea nimic langa el in patut. Pai si noaptea cum fac,prietena si sotul ei,stau de paza cu randul ?
Matzulici ai fost tare haioasa cu durerile de baba ,hai ca te pup sa te mai lase nitel.

Eu am mers cu piciulica vre-o 4 km pe jos azi , am fost pana la un supermarket cu el,de manuta.Ne-am intors,am papat amandoi si a cazut frant.Sa vad cat doarme. Vad ca nu ma doare nimic,cred ca datorita faptlui ca am mers incet.Am facut cei 4 km in 3 ore si ceva.

Va pup pi tati,atat am retinut momentan .Ma bag in pat ca imi e greata de la un nectar de piersici ,si vreau sa ramana in stomac.

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 22+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput