Strugurasi de Sept-Oct 2011 (!!!!! 50 !!!!!)
Raspunsuri - Pagina 9
camady spune:
fetelor din bucuresti stiti ceva de vreun targ de bebe saptamana viitoare?
22+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori
camady's baby
JadeJador spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camady fetelor din bucuresti stiti ceva de vreun targ de bebe saptamana viitoare? 22+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori camady's baby |
da , uite aici camady http://www.babyexpo.ro/b/index.php?op=galerie_burtica
loredanar spune:
fetelor tare pacator e netul asta..... am incercat sa mai citesc una alta pe net referitor la miscarile copilului - daca e normal sa il simti doar de doua ori pe zi miscand la 24 de saptamani ale mele... si sunt gravide care zic ca de nu il simti mai mult de 4 ore trebuie sa mergi urgent la medic....... !!!! daca nu ar fi fost treaba cu chisturile alea as fi fost mult mai linistita , dar asa ma apuca nelinistile cand nu o simt....... doctorita zica ca daca ii aud inimioara cu dopplerul si daca o simt in decurs de 24 ore e bine....... cum sa fac sa nu ma mai gandesc la tot felul de prostii? :(
Lori 23+ fericita cu Mara
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui loredanar fetelor tare pacator e netul asta..... am incercat sa mai citesc una alta pe net referitor la miscarile copilului - daca e normal sa il simti doar de doua ori pe zi miscand la 24 de saptamani ale mele... si sunt gravide care zic ca de nu il simti mai mult de 4 ore trebuie sa mergi urgent la medic....... !!!! daca nu ar fi fost treaba cu chisturile alea as fi fost mult mai linistita , dar asa ma apuca nelinistile cand nu o simt....... doctorita zica ca daca ii aud inimioara cu dopplerul si daca o simt in decurs de 24 ore e bine....... cum sa fac sa nu ma mai gandesc la tot felul de prostii? :( Lori 23+ fericita cu Mara |
lore lasa netul linistit unde e el si nu iti mai fa pb unde nu-s.... ti-a zis si dr ca e de rau cand nu misca o zi, ti-au zis si mamicile cu experienta..
gandeste-te la ap vostru, streseaza-te pt ce vom face cand vine bebi si nu vom stii ce vom face.. nu te supi pe lucruri care sunt firesti si fara motiv de suparare..
22+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
May3 spune:
Lore, lasa naibii netu. Sunt atatea femei care se cred atotstiutoare si dau sfaturi de astea panicoase. Mie mi-a zis una ceva mai demult de am facut atac de panica. Nu aici. Cand am ajuns la dr normal ca nu era cazul de ce imi zisese ea ...
Ieri citeam la o alta odisee cum a intrat o mamica de gemeni sa le sfatuiasca pe cele insarcinate cu gemeni sa fie atente la col ca ei i s-a deschis etc etc de parca scrie undeva ca toate femeile cu gemeni tre sa pateasca asta! M-am abtinut cu greu sa nu intru sa-i zic vreo doua. Le panicheaza aiurea pe saracele femei.
Deci, nu te mai lua dupa ce citesti pe forumuri.
Vb cu dr.
Mie mi-e rau of course...si n-am picat in butoi si sunt hotarata sa nu pic de data asta!
18+ cu
zebraroz.ro
mikka11 spune:
Buna seara , fetelor!
May, nu te mai gandi la lucruri rele, totul o sa fie foarte bine, o sa vezi
Cat despre cititul pe net, de la voi am invatat sa nu ma mai iau dupa toate prostiile gasite pe tot felul de siteuri. Cand vad vreun articol sau vreo informatie negativa, pur si simplu trec peste, nu mai citesc.
Eu azi noapte am facut un atac de panica, nu stiu ce naiba am avut.Pe la 4. 30 bebelina m-a lovit cam tare( pana acum eu nu am simtit decat usoare falfaituri), mi-a dat una de m-am trezit dn somn. M-am speriat foarte tare pentru ca nu imi dadeam seama ce se intampla, de unde vine durerea aia si ce imi bubuie prin burta, la inceput am crezut ca visez..pana la urma m-am trezit si am constatat ca ea continua sa ma loveasca.In momentul ala m-am gandit ca daca acum face asa, cum o sa fie mai tarziu si m-a luat frica rau de tot. Dimineata nu mai aveam nimic si m-am simtit tare aiurea ca m-am speriat de la asa ceva, in loc sa ma bucur.
Maine fac 20 de saptamani si luni merg la control, sper sa fie totul bine cu bebita.
19+ cu
didianana spune:
fetelor, pe langa vestile bune (colul mi-e inchis si deocamdata sunt o buna candidata pt nastere naturala, dupa o prima cezariana) bb nu a vrut sa ne arate dk e fetita sau baiat.Apropo de panica , pe mine m-a speriat mica-mea, care mi-a zis ca pe ea au durut-o oasele pelvisului cand a intrat in travaliu, si mi-a zis sa fiu atenta la "pelvisul" meu. Va dati seama ca 2 nopti nu am dormit..a trebuit sa vad cu ochii mei colul la eco, ca are 4 cm..si sa aud ca e inkis . Eu am placenta in schimb putin mai jos inserata, dar a zis ca o sa se ridice cu timpul.Sper ca nu e motiv asa mare de ingrijorare..Oricum, acum ma bucur pt vestile bune. Va pup!!
18+ si mamica fericita de 3+ anisori
mioara spune:
wow, fetelor, ce vorbarete sunteti! in ritmul acesta, pana in septembrie ajungem la capitolul *** 1001 ***
numai cu vesti bune sa fie toate!
va multumesc celor care m-ati felicitat pentru "cuculet" (era in cap 47 acum 4 zile, dar am recuperat TOT in seara aceasta!)
seidana - m-am inscris pentru listuta inca din aprilie (mi-am facut curaj la 12s), dar nu a apucat nimeni sa ma adauge alaturi de "colege"
daca ai timp, uite datele mele, multumesc
UM 30.12.2010
DPN 6.10.2011
din cate am vazut sunt leat cu Flopishtica :)
ps. am vazut ca ieri ati "licitat" - care da mai mult la varsta! cer sa fiu "incoronata" - feb 73!
da cine a zis ca suntem batrane ? eu nu ma simt!
18+ cu
mioara
seidana spune:
Mioara esti in listuta
Neata fetelor.. eu deja mi-am baut cafeloiul si astept sa se trezeasa casa.. merge la ai mei la curte cu flori...
Didianana .. nu e motiv de grija placenta joasa, sigur urca.. eu am avut-o marginala previa si a urcat, nu de tot e tot joasa dar nu mai e langa col... asa ca pana la 27 de S e timp destul sa urce..
seidana spune:
Am schimbat semnatura
Fetelor cu burta mai mare... mai aveti dureri de ligamente.. de ex cand stranutati, sau noaptea la o miscare brusca ? : azi dimineata eram fericita la 6 ca m-a trezit bebi cu loviturile ei si dau sa ma intorc de pe o parte pe alta si AUuuuu ceva in burta mi-a taiat respiratia si si bebei a incetat