Strugurasi de Sept-Oct 2011 (!!!!! 50 !!!!!)
Raspunsuri - Pagina 4
May3 spune:
Cand ma sterg. N-am dureri sau contractii. Sau nu simt eu.
Simt ceva ca un spasm mic cam in aceeasi zona. As zice ca e bebe dar nu cred ca are forta aia inca.
18+ cu
zebraroz.ro
Creola spune:
May 3 sarmana de tine,dintr-o problema in alta...bine ca e colul inchis ,iar bebelusa daca zici ca a fost monitorizata si esti deja acasa inseamna ca e ok altfel te tineau in continuare sub supraveghere.
20+
seidana spune:
Elly.. ce dulce si a ta.. Mara noastra e directa, daca eu am intrebat daca sunt balena .. ea a confirmat, a vazut copilu bine.. la 9 kg in plus... , si sa vedem maine cat urcam...
May imi pare rau ca iar esti pe stress..
22+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
elly_b spune:
may imi pare rau de vesti proaste. dar poate nu e nimic serios.
noi avem sarcina de aceeasi varsta. si eu am placenta posterioara. si sa stii ca bb se simte destul de bine. are putere acum. deci spasmul ala poate sa fie bebelina ...
nu te mai panica si necaji asa repede ...
mami de Annelies (30.06.2005) si 18+
Anilansa spune:
Buna
Hop si eu pe fuga pe la voi
seidana... ce iti pot zice eu ... despre copii... De ex Darius are us somn fff profund si doarme de multe ori pe burta cu capul in perna ... La 5 luni copilul nu o sa se sufoce ... tot ce trebuie sa faca prietena ta e sa ii ia perna sau paturi de langa copil ca sa nu si-o traga pe fata.
De citit am citi pe fuga si pe sarite ca sunt in criza de timp ...
Va doresc un weend palcut
Alina cu Darius Gabriel si 10+
http://community.webshots.com/user/Anilansa
oanaiasi spune:
May , trebuie sa te linistesti ...si eu am ajuns la medic cu o problema asemanatoare. Mi-a zis clar ca atata timp cat colul e inchis nu e problema. Bebe sa fie bine , placenta normala si de altfel a incadrat patania mea la chestii care nu trebuie sa ma sperie.
Oana 19+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!
May3 spune:
O sa-i scriu dr U, dar le-am zis ca am luat luni aspenter si mi-au zis ca nu e de la el. U mi-a dat aspenter sa iau doar luni, miercuri si vineri. Lunea asta a fost prima.
Creola, aici e diferit. Nu n-au tinut in spital nici cand aveam hemoragie ...
Merci de sustinere. Incerc sa nu cad iar in butoi. Abia imi revenisem si eu in mama ma-sii!
Gadilaturile bebelinei nu le-am mai simtit de ieri dimineata.
dr era mirata ca o simt de la 16 sapt si mi-a zis ca la ce marime are bebe sa nu ma ingrijorez ca n-o simt zilnic ca-i prea mica acum si poate sta si in spate.
de aia imi vine greu sa cred ca ce simt acum mai puternic e ea.
Am luat nospa oricum.
18+ cu
zebraroz.ro
JadeJador spune:
aa , de la o pastila doua de aspenter , da , nu prea are cum sa fie
ti a dat putin sa iei , oricum
Creola spune:
Jade Jador inca nu am reusit...cred ca am o problema cu setarile facute in calculator... mai incerc ,nu-s un a care se da usor batuta
20+