Mesaj de la Protv

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LittleAngel spune:

In jur de 4300 de semnaturi,se putea si mai bine dar e ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

dragele mele,

Campania Protv are nevoie de voi!
Am trimis cateva mesaje private unor mamici care vor sa adopte - pentru a aparea in reportajele Protv si nu au vrut sa se implice in campanie. Nu vor sa apara pe sticla!

Fetelor, fara implicare, fara a veni in fata si a declara ca doriti sa adoptati si ce probleme sunt cu procedurile - nu veti reusi sa schimbati legea in favoarea voastra!!
Mai mult decat o semnatura intr-o petitie, trebuie implicare directa!!


SUnt un legatura cu Paula Herlo care face aceste reportaje care pot schimba ceva in bine - si e nevoie de VOI!!!!! ca sa spuneti asta la TV!

trimiteti-mi de urgenta un PM !Sanatate si o zi cu soare va doresc!

**************
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gilutza spune:

draga administrator,
anul trecut cei de la oficiul roman pentru adoptii au facut o campanie prin judetele romaniei despre adoptii si problemele pe care le-am intampinat in procesul de adoptie. la mine in judet au fost, am fost la intrevederea cu ei impreuna cu familii care au adoptat dar si familii care isi doresc sa adopte.si-au notat frumos pe hartiute toate problemele dar nu au rezolvat nimic, nu au schimbat nimic. poate media, si in special campania protv reuseste sa urnesca caruta.
daca mergeti la directiile de protectie a copilului din fiecare judet gasiti dosare pline de praf ce-si asteapta solutionarea de ani de zile, familii care asteapta ani pentru a putea strange in brate un ingeras.
parerea mea e ca nu te lupti cu legea adoptiilor care e ciudata rau, ci si cu oamenii sistemului care tergiverseaza procedurile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Poate Paula Herlo va analiza putin si tergiversarile in adoptarea legilor, in speta Legea 250/2011 de modificare a Legii 273 privind adoptiile. Am scris la la Capitolul Legislatie adoptie, dar poate nu inteleg eu foarte bine termenii juridici: desi propunerea este din martie si reprezinta ,,prioritate legislativa" acum pe site la Senat scrie: adoptare tacita in prima zi din a doua sesiune ... sa inteleg ca asa mare prioritate legislativa este incat trec 6-7 luni pana trece de o camera parlamentara??? Nu se poate vota in plen, odata, si sa mearga la Camera deputatilor? Mai sta si acolo, cu prioritate" inca o jumatate de an si apoi la presedinte pentru promulgare si uite cum trece un an jumatate...
Am vrut sa scriu pe site la Pro TV, dar sunt multe articole si ma gandeam ca acolo nu o sa citeasca cei in masura sa faca ceva...
Multumesc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

fetelor, e nevoie de voi acum. CIne se ofera sa apara la TV in aceste serii de reportaje?
Haideti, implicati-va pentru ca este o mare OPORTUNITATE pentru toate femeile care vor sa adopte un copilas si sa il faca fericit.

astept mesaj privat - totul va fi tratat cu maxima confidentialitate.

va rog!!!!!!!!!!!!!!!

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

**************
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns erato spune:

Nu stiu daca ati vazut acest reportaj. http://stirileprotv.ro/campanii/vreau-si-eu-parintii-mei/vreau-si-eu-parintii-mei-copiii-care-isi-duc-viata-pe-lista-de-asteptare-pentru-a-primi-o-familie.html
Fetele care asteapta de ani de zile un copilas, luati atitudine, si nu mai asteptati in tacere sa se schimbe ceva. Cine credeti ca ar fi de vina pt ce se intampla cu acesti 2 copilasi? Doar legea sau poate si oamenii care o aplica?!?


Vreau sa fiu mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LittleAngel spune:

Nu are cum sa mai fie legea de vina din moment ce ei sant adoptabili de mult timp.E clar pt toata lumea cred..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mika03 spune:

Mutumim PRO TV. O initiativa foarte buna! Am semnat Petitia si sper din toata inima sa se schimbe ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cetin spune:

Little Angel, cu siguranta si tu ai dreptate, si stiu despre ce vorbesti. Motivatia "organelor" este ca sunt foarte multe dosare si personal putin (ceea ce si asta este adevarat). Si in sistem sunt oameni care se tem si de umbra lor, respecta birocratia ca pe bibilie. Este un cerc vicios, care imi este teama ca va mai continua si dupa intrerea in vigoare a legii. Sunt convinsa ca legea se va modifica anul asta,doar ca presiunea opiniei publice ar trebui sa continue si dupa, tocmai pentru a fi siguri ca se va pune in aplicare si se misca ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Citat:
citat din mesajul lui LittleAngel

Nu are cum sa mai fie legea de vina din moment ce ei sant adoptabili de mult timp.E clar pt toata lumea cred..


Ba din contra, oarecum.
Au fost declarati adoptabili la niste varste destul de mici (1-2 ani) Prin deductie, cine s-a ocupat de cazul lor a facut-o foarte bine fiind adoptabili la varstele astea. Ca n-au fost vazuti e si pentru ca peste 2 ani multi parinti adoptivi considera ca sunt mari acesti copii si nu mai vor sa-i vada din start.
Si legea si cine o aplica are partea de vina insa, cea mai mare, insa si noi pentru ca 'inchidem ochii' la niste minuni care ne asteapta rabdatoare ca pe aer.

Eu am un cui pentru faza de post adoptie ( si nu numai, de fapt) practic inexistenta la noi in judet. Da' o rezolvam si pe asta. Dorsila, daca ne citesti, am vazut ca ai scris ca lucrezi la directie, ce zic fetele, de ce nu sunt curioase ce fac acesti copiii si dupa?! Cine face rapoartele postadoptie obligatorii tot la 3 luni si cum?! Ce articole noi au mai aparut pe centru, la noi?!

Pun pariu ca la ultima intrebare as putea primi raspuns insa la prima nu.

Pe langa revizuirea legii as plusa si cu reviziurea personalului sau cumva reevaluarea acestuia. Sunt directii unde incompetenta e crasa si acolo orice lege buna din lumea asta, neaplicata cum trebuie, tot o lege proasta ramane.


AlesBiz - touch by magic moments - mami, vrei sa te fac fericire?!

Mergi la inceput