Mesaj de la Protv

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LittleAngel spune:

am activat:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cetin spune:

Buna fetelor si doresc sa ma adresez in special relizatorilor documentarului care se planuieste la PRO TV. Nu stiu exact ce presupune acest documentar, dar CU O FLOARE NU SE FACE PRIMAVARA... Nu este suficient doar o stire de 5 minute sau un simplu reportaj; ar trebui conceput un program special care sa dezbata acest subiect delicat si de importanta majora. Un program care sa se desfasoare pe mai mlte luni si care sa aiba invitati, parinti care au adoptat deja, parinti naturali, persoane care si-au abandonat copii in spital.... Am observat ca anumitor persoane le place sa apara la TV in diferite ipostaze idioate si umilitoare, deci sunt convinsa ca pentru un asemenea scop nobil se vor gasi si mai multi oameni cu suflet. Eu am trecut prin procesul adoptiei si pot sa spun cu multumire ca totul s-a desfasurat super rapid si un rezultat care ne-a daruit fericire pe viata; dar eu sunt un caz fericit si cred ca printre putinele. Asta si datorita echipei care lucra in mimentul respectiv la DPC sector 2. Din pacate oamenii care ma-au sustinut si ajutat atunci, nu mai sunt acolo. Si va veti intreba DE CE? Conducerea DPC sct 2 a fost schimbata intre timp, iar situatia s-a schimbat dramatic. Au fost impuse reguli si regulamente absurde, care nu numai ca au afectat personalul dar si relatia cu parintii adoptatori sau posibil adoptatori. Esti descurajat de cum intri in institutia respectiva: ESTE CA O INCHISOARE. Nu mai poti sa intri si sa multumesti oamenilor dragi de acolo, nu mai vorbesc de timplu care ti-l acorda cand discuti cu cineva. ORIBIL. Am pe suflet de mult timp asta si trebuia sa o spun.... Pacat, caci mai sunt acolo oameni de bine, dar sunt infranati de noile regulamente impuse si re strictetea care este acum. Sper ca acest mesaj sa fie citit de cine trebuie... Pupice si as dori sa aflu cand va rula acest reportaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LittleAngel spune:

Nu este un reportaj,este o intreaga campanie care a inceput dejea.In fiecare seara la stirile Protv aveti posibilitatea sa urmariti campania.Presinunea media este foarte importanta pt grabirea schimbarii legii adoptilor.Dejea lumea se implica,multi au semnat petitia,si speram ca si mai multi or sa semneze.
In reportaje se condamna sistemul si nu asistentii sociali,sau directiile pt protectia copilului.Daca ati urmarit,ati inteles.Si oricine vrea sa vorbeasca deschis despre experienta in adoptii poate sa o faca,e un ajutor,repet,nu se da cu parul in nimeni,doar in lege.
Pentru noi,cei care inca mai speram,e o mana cereasca,poate avem o sansa ca proiectul de lege care prevede modificarea legii adoptiilor,in favoarea copilului,sa fie votat cat mai repede,si pus in aplicare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soricica spune:

cetin, intr-adevar cu o floare nu se face primavara, dar daca ne-am pune in miscare fiecare, am reusi sa schimbam ceva.
asa a fost si cu infertilitatea.s-a pornit de la o petiei si deja s-au publicat normele in monitorul oficial.pe aceasta cale le felicit pe toate fetele de la Asociatia SOS Infertilitatea.
erato, sunt de acord cu tine.eu cred ca pana la urma se va schimba ceva si cu adoptiile.




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LittleAngel spune:

2300 de semnaturi:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LittleAngel spune:

Asa s-a intamplat si cu legea pentru protectia animalelor,petitia a fost semnata de multe persoane.
Sa speram ca vom avea si noi noroc.:)
Aproape 3000 de persoane au semnat si numarul creste de la ora la ora.Sa dea Dumnezeu sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LittleAngel spune:

Sant 3000 aproape,sa te uiti..Si eu am pus pe facebook linkul si am reusit sa-i fac pe cativa sa semneze.Oricum,petitia o sa fie data la parlament,nu conteaza cate semnaturi are,dar era bine sa aiba cat mai multe.Sa speram ca si presiunea media o sa conteze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cetin spune:

Aseara am vazut si a doua emisiune. Am crezut ca este vorba doar de o stire si cu asta basta. Sunt impresionata de initiativa si normal ca am semnat; am transmis mai departe link-ul trimis de erato si sper ca si prietenii mei sa faca la fel. Noi ne-am hotarat sa adoptam un urma unui astfel de reportaj difuzat tot la PRO TV in urma cu 4 ani. Vad ca se semneaza petitia zi de zi, dar ma intreb ce se va intampla mai departe, de cate semnaturi este nevoie pentru a schimba ceva. Erato, eu cred ca le pasa si dupa inca doua trei stiri lista va exploda de semanturi:)) Am vazut ca in Calarasi sunt putini copii adoptabili; poate in Bucuresti ai mai multe sanse. Eu am domiciliul acolo si daca ai nevoie, si pot sa te ajut, o fac cu placere. Ai idee de cine depinde ca acest proiect de lege sa fie aprobat? Poate reusim sa ii senisibilizam putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LittleAngel spune:

Am citit cate ceva si am inteles ca nu exsita o cerinta anume de semnaturi ca o petitie sa fie luata in seama,dar este bine sa fie cat mai multe.De parlament depinde ca modificarea la legea adotpiei sa fie votata,ca am inteles ca exista proiectul de lege cu modificarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmencat spune:

3935 semnaturi
Doamne ajuta ca toti copiii sa aiba familia lor.

Nu te ingrijora de ceea ce gandesc oamenii, nu li se intampla prea des.

Mergi la inceput