Dovlecei de sept-oct2009**13**

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Buna!

Monikus, mereu ma gandesc la tine. Cata putere putem avea noi mamele.De abia astept sa te aud si pe bine ca ne spui ca a dormit Rares toata noaptea.
Noi suntem bine cu sanatatea de ceva vreme. Cu varicela am terminat-o de aproape 2 luni. Intre timp Maria a stat o luna cu muci si vreo 3 saptamani cu tuse, dar am reusit iar sa le tratez cu homeopate. Din fericire nu a mai luat antibiotic din luna ianuarie (cand a avut pneumonie).
In rest, ma bucur ca iar pare ca se regleaza iar cu somnul. Mai are doar 2 treziri pe noapte. cred ca a fost o alarma falsa cea cu maselutele acelea din spate (desi inca isi baga degetul acolo si pare umflata gingia de sus).
Matei merge deja de 2 luni si jumatate la gradinita si nu a mai racit deloc.
Cat atat despre noi.

Citat:

Roxxy am vazut ca si voi ati trecut prin niste momente mai nasoale. Copiii sunt sanatosi acum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Bravo Roxy! Imi place tonul tau optimist. Sa dea Domnul sa ne fie copiii mereu sanatosi si cumintei:)

Am fost si noi in parc dar nu am stat mult pt ca incepuse sa picure si se adunase un nor negru urat... Vad ca pana la urma n-a plouat...si daca isi revine vremea dupa somn o mai scot o tura:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Sa dea Dumnezeu. Eu stiu clar ca starea mea de spirit e total legata de starea lor. Daca ei sunt bine si eu sunt bine.

Citat:
citat din mesajul lui Danuta1979

Bravo Roxy! Imi place tonul tau optimist. Sa dea Domnul sa ne fie copiii mereu sanatosi si cumintei:)

Am fost si noi in parc dar nu am stat mult pt ca incepuse sa picure si se adunase un nor negru urat... Vad ca pana la urma n-a plouat...si daca isi revine vremea dupa somn o mai scot o tura:)

Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui kemsy

monikus, tot nu doarme Rares? Noi am amanat cresa...parca vad ca ma prinde gradinita acasa si apoi nu mai pot amana Dar nu iti permit sa faci integrarea prima saptamana?Adica sa il duci cate o ora-doua, pana se obisnuieste?Asa ar fi mai bine.

Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Kemsy tot nu doarme. Mai nou dau vina pe canini si masele. Sa vedem ce s-o intampla cand vor iesi si astea ca nu mai stiu pe ce sa dau vina.
Despre cresa, inca nu am vb cu directoarea dar nu cred ca ii va displace sa-l iau mai repede in primele zile din moment ce oricum banii ii voi da aceeasi. Eu zic ca in prima saptamana il voi duce pana la pranz dar sa manance de pranz acasa. Apoi o alta saptamana il voi lasa sa manance si pranzul acolo si apoi sa vedem cum facem cu somnul de pranz pt ca el adoarme numai leganat pe picioare. Sper sa se acomodeze totusi ca alta varianta nu prea am. Mama lucreaza, soacra-mea s-a mutat la tara... asa ca... Mai exista o varianta daca nu va vrea sa doarma la pranz la cresa sa ii pun o bona care sa-l ia la pranz acasa si sa stea pana ma intorc eu la 6 dar sa vedem.

Deci puiul de gaina sta tot acasa. Sa stii ca la capitolul activitati si noi stam tare prost. Al meu a fost invatat cu tv-ul deschis si uite ca acum plange cu lacrimi de crocodil pana il deschid. S-ar uita non-stop. Daca vine si la noi caldura, vom sta mai mult pe afara dar acum, cand e urat e tare rau. Si eu, ca si tine, cred ca nu il stimulez destul dar uite ca e un copil capos care nu vrea sa faca nimic din ce-i arat si nu vrea sa repete nimic din ce zic. Inca nu am cu cine ma intelege. Cred ca depinde de copil asta cu exploatatul. Poate L e mai cooperant.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

Monikus hai mami,ca nu am vrut sa fac pe nimeni sa planga . Poate in curand va dormi si Rares,nu stiu ce sa te sfatuiesc ca noi n uavem probleme de genul vostru. Eu am mai spus,acum de o saptamana,uite,azi se face saptamana, Paul imi doarme iar toata noaptea,nu se mai trezeste deloc,decat dimineata,cum se trezeste vrea lapte si mancare,impreuna,adica musca din felia de paine cu ce ii dau (ieri i-am dat un ou fiert tare,azi doua feliute de cascaval) ,si o gura din canita cu lapte. Cum de doarme iar dupa mai bine de o luna de frichineli toata noaptea,plans inexplicabil,maraieli si nervi? Dr-ita noastra de familie i-a facut profilul homeopatic,sa zic asa,si mi-a dat un remediu care mi-a spus ca il readuce in starea lui obisnuita,ca el s-a dat peste cap de la ceva,ori de la plecarea mea la soacra,ca de atunci au inceput toanele,ori de la maselele astea care se chinuie de cateva luni si nu mai sparg odata, ori de la timpul de afara,ceva i-a dereglat tot programul. Si dupa primele doze de bilute si-a revenit. Acum nici nu se mai enerveaza asa usor,nu se mai tranteste din senin,sau loveste. Sper sa il tina.

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 23+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Lali si eu spre sa se faca baiat de comitet Rares cat mai repede ca nu se mai poate. Ma bucur insa cand aud ca Paulica a inceput sa manance mai bine. Cum se numesc bilutele homeopate pe care i le dai lui Paul? Eu efectiv nu stiu ce sa mai incerc. Desi, stiu ca tratamentul homeopat se face pt fiecare in parte si nu toti reactioneaza la acelasi lucru. Bine, daca ma intrebi pe mine, eu nu cred in el dar as incerca pt linistea mea cu Rares asa ceva.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Danuta1979

Monikus, multa sanatate lui Rares. E nasol cu vremea asta dar ce putem face...? Cum te-ai descurcat fara ochelari 3-4 zile? Ca stiu ca tu si porti multisor...Saraca de tine...cred ca a fost nasol tare...Cu educatul copiilor, e greu pt. ca sunt f mici. Sa avem rabdare sa mai creasca putin...

Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

Dana multumim. A fost cat de cat ok fara acei ochelari pt ca eu mai am unii de rezerva cu o dioptrie un pic mai mica dar ok. In concluzie nu am fost chiar chioara-chioara. A fost naspa noaptea pt ca orbecaiam pana il gaseam pe Rares prin pat dar.... asta e. Din pacate de la acei ochelari a mai rupt o pereche asa ca... nu mai comentez. Acum nu mai trage de ei chiar asa.

Cat despre educat...eu am ajuns la concluzia ca nu am reusit pana acum sa-l educ asa cum mi-as dori. Pot doar sa sper ca cei de la cresa vor sti sa-l disciplineze mai bine ca mine. Pe mine ma fraiereste. Stie ca daca plange un pic castiga si asta e.

Eu zic ca Alexandra e tare cumintica si ca nu ii va face probleme bunicii cat sunteti voi plecati. Eu sper sa va relaxati si sa va bucurati de scurta vacanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Monikus mie mi-a dat pentru PAul Cina CH30 . I-am dat cate 3 bilute,o zi da una ba. Tratamentul lui va dura 20 de zile , abea au trecut 6 . Toata treaba este ca depinde mult de simtomatologie, si doar un dr homeopat iti poate spune cu exactitate ce concentratie sa aiba remediul. Am dar un search pe nenea google si am vazut ca somnul agitat se trateaza cu mai multe homeopate,deci nu te pot sfatui ce sa ii dai,.

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

Monikus, mereu ma gandesc la tine. Cata putere putem avea noi mamele.De abia astept sa te aud si pe bine ca ne spui ca a dormit Rares toata noaptea.
Noi suntem bine cu sanatatea de ceva vreme. Cu varicela am terminat-o de aproape 2 luni. Intre timp Maria a stat o luna cu muci si vreo 3 saptamani cu tuse, dar am reusit iar sa le tratez cu homeopate. Din fericire nu a mai luat antibiotic din luna ianuarie (cand a avut pneumonie).
In rest, ma bucur ca iar pare ca se regleaza iar cu somnul. Mai are doar 2 treziri pe noapte. cred ca a fost o alarma falsa cea cu maselutele acelea din spate (desi inca isi baga degetul acolo si pare umflata gingia de sus).
Matei merge deja de 2 luni si jumatate la gradinita si nu a mai racit deloc.
Cat atat despre noi.

Roxana, mami de Matei (29.11.2007) si de Maria (08.09.2009)

Roxxy tare ma bucur ca Matei a mai scapat de raceli. Cred ca s-a obisnnuit organismul cu ce e in jurul lui.

Cat despre masele.... pai am mari dubii ca vor iesi si la noi prea curand. Nu stiu ce a vazut madam doctora ca eu nu vad. Cel de-al 4 lea canin cred ca va sparge zilele astea. E tare umflat si se simte foarte bine la deget.

Dupa cum vezi la noi belelele se tin lant dar sper sa se rupa odata si-odata si la noi lantul asta.

Mergi la inceput

Acum ca-s recuperata,

pot sa zic si eu buna ziua asa c oamenii.

Ca sa nu ma mai plang, cum am tot facut in ultima vreme, trebuie sa va zic ca saptaman trecuta a mancat si Rares pt prima data ciorba de fasole. De asemenea, a mancat pt prima data ostropel de pui. E adevarat ca asta a fost si cu putina prajeala dar....asta e. Astazi a mancat pt prima data sarmalute cu piept de pui. Numai mancaruri alese in ultima vreme. Ideea e ca ma asteptam sa faca mai uart de la fasole si varza dar uite ca nu s-a manifestat deloc urat la niciuna dintre mancaruri.

Ce e mai putin bun e ca nu mai vrea sa manance iaurt simplu. Ii pun eu branzica de vaci in fructe dimineata si cate putin iaurt in ciorba sau sarmale dar nu stiu cum sa fac cu masa de seara. As incerca un iaurt cu fructe. Aveti vreo idee care ar fi cu mai putine prostii. Bine, nu sunt sigura ca il va accepta nici pe ala dar zic sa incerc.

In alta ordine de idei azi am fost la control la dermatologie. Bubitele s-au mai dus dar tot foarte iritat e pe langa putulica. Mi-a recomandat o crema cicalfate de la avene. Am vazut ca e scumputa dar asta e. A zis sa folosesc crema asta de 2-3 ori si in rest sa-i dau cu bepanthene. Din pacate eu stiam ca bepanthenul nu-i atat de bun pt ca are in el antibiotic. Voi ce stiti? Cu ce crema mai dati copilasii pe la fundulet?

Ioana, citisem ca ati patit ceva. Nu am inteles exact despre ce era vorba dar poate ca atunci cand va veti mai linisti vei mai trece pe la noi.

Daaaam cam asta a fost forumeala pe ziua de azi cred. Fug sa pregatesc cerealele cu lapte pt Rares.

AAAAA am cumparat din Auchan un praf din ala pt budinca de vanilie cica bio. Acum ramane de vazut daca ma incumet sa-i dau lui Rares. AAA si am cumparat in sfrasit si quinoa si Rares nu a refuzat-o in ciorba de rosii. Arata totusi ciudat dupa fierbere.

O zi buna tuturor.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

Monikus mie mi-a dat pentru PAul Cina CH30 . I-am dat cate 3 bilute,o zi da una ba. Tratamentul lui va dura 20 de zile , abea au trecut 6 . Toata treaba este ca depinde mult de simtomatologie, si doar un dr homeopat iti poate spune cu exactitate ce concentratie sa aiba remediul. Am dar un search pe nenea google si am vazut ca somnul agitat se trateaza cu mai multe homeopate,deci nu te pot sfatui ce sa ii dai,.

Mergi la inceput