Dovlecei de sept-oct2009**13**
Raspunsuri - Pagina 3
laura78nico spune:
Buna
de la vremea de afara nici eu nu ma simt prea bine, mi-e frig, as dormi non stop. In fine astea trec.
Monica si sa treceti cu bine peste!
Lali asa face si Mihaita prinde tot ce las pe masa la bucatarie...de exemplu intr-o zi mi-a luat cutia cu masline, a rasturnat-o in sufragerie pe parchet si fotoliu, s-a asezat in fund pe covor si manca tacticos.Nu-ti spun ce pofta avea.
Kemsy va indiviez nicio raceala? Sunteti tari
Pupam fetele si we placut!
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
Lali_mete spune:
Buna dimineatza!!
Va urez o saptamana frumoasa,cu soare si copii sanatosi!
Eu am bagat la burtica,si acum ma apuc de treburi casnice.
Va pupic pe toate!
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 23+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
Danuta1979 spune:
Buna fetelor
Monica, pupici tie si lui Rares. Sper ca micutul se simte mai bine.
Lali, mai usor cu treburile casnice si frecatul pe jos...atentie la burtica si la efortul depus, care si asa e arhisuficient cand ai si un copil de aproape 2 ani:) Pupici si ai grija si de fetita. Cat despre dat peste manute sau fundulet, stiu ca multe mamici practica sau le mai scapa cate una dar eu una te-as sfatui sa incerci prin alte cai. Cele fizice nu au cum sa disciplineze pe nimeni. Sunt mici inca si nici cu vorba buna nu prea avem succes. Mie imi mai reuseste cand ii vorbesc ferm si fara sa zambesc si ii spun ca nu e voie, eventual o iau de manuta si o trag de acolo. Ii mai spun "rusine!" si mai pricepe, dar nu mereu. Trebuie sa avem rabdare. Uneori asa ma enerveaza si pe mine a mea...dar apoi imi dau seama ca eu am 31 de ani iar ea abia 1 an si 8 luni...si ca am prea mari pretentii de la un bot de om:)
Lali_mete spune:
Dana am trecut deja la frecatul podelei in pozitia "ingenuncheat" ca ma deranjeaza burtica.Mai,nu fac multa treaba ,dar o fac incet,si imi ia mult timp,plus ca PAul murdareste toata casa,duce jucarii peste tot. Acum invatam sa punem gunoaiele la cos si jucariile la locul lor.Daca ia un lucru cu care nu are voie sa umble,ii spun sa le puna la loc si le pune. Azi-dimineata m-a uimit ca a gasit un catel de usturoi intre cartofi,in ladita,l-a curatat,l-a pus pe masa si cojile le-a pus in cos.
Ieri stiti ce mi-a facut? El la geamul de la balcon nici daca pune scaunul nu are cum sa ajunga bine,ii vine partea de jos a geamului undeva pe la gat,asa ca s-a suit pe scaun si mi-a aruncat toate carligele de rufe pe geam.
Iar peste manute i-am dat o singura data,si mi-a parut rau. Exact ca si tine,m-am gandit ca uneori nu inteleg eu de vorba buna,daramite un copilas care nici nu vorbeste inca . Incercam mai toate metodele spuse de alte mamici,gen vorbit ferm,fara zambet( asta tine,dar nu intotdeauna,ca vine si ma pupa,sau imi face " gadi-gadi" sa rad) , pus pe scaunel si luat toate stimulentele de pe langa el,si nu are voie jos decat dupa ce se linisteste din plans/aruncat/tipat. Deja s-a obisnuit cu asta,dupa ce il pun acolo,rade si zice "gata!" . Deci trebuie schimbata metoda.
Revin, ne e foame.
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
Danuta1979 spune:
Lali, vroiam mai de mult sa te intreb cum mai e cu tatal tau? Mai pastrati legatura, are relatii cu Paul, stie de sarcina cu fetita? Sper sa nu te necajeasca intrebarea...
Pupici
Lali_mete spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Danuta1979 Lali, vroiam mai de mult sa te intreb cum mai e cu tatal tau? Mai pastrati legatura, are relatii cu Paul, stie de sarcina cu fetita? Sper sa nu te necajeasca intrebarea... Pupici Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009) |
Nu,nu ma ncajeste deloc. In perioada postului Pastelui nu am putut sa tau impasibila, si m-am dus la tatal meu in vizita,plus ca ne mai intalniseme de doua ori la sora mijlocie acasa. Am hotarat sa sterg totul cu buretele( urmele inca sunt,stii ,ca in povestea cu cuiele si gaurile lor),madame si-a schimbat atitudinea fata de noi,si noi fata de ea,dar ne purtam cu precautie[D:].Suntem un pic interesate ,sa zic asa,in toata chestia asta,pentru ca tata a devenit un om dificil,si daca pleaca acea femeie din nou de la el,il mananca cainii,pe romaneste. Eu in nici un caz nu m-as mai duce de doua ori pe saptamana sa ii fac mancare/curat/sa ii spal, pentru ca vesnic era nemultumit,iar singur nu s-ar descurca deloc. Asa ca ,ne dam bine pe langa ea , ea pe langa noi, tata e multumit ca nu mai comentam,l-am rugat sa nu imi mai alimenteze ura,adica chiar daca spune ceva de noi,sau se cearta ei,sau orice e negativ ,nu vreau sa stiu. Si merge. Stie de sarcina,i-am spus, s-a bucurat mult,m-a felicitat. I-a cumparat cateva jucarele lui PAul,printre care si o ratusca de plus ,care macane si de care PAul e tare incantat. Paul il iubeste tare cand il vede,il pupa si ii face mai-mai ,si mie imi creste inima cand vad lacrimile de bucurie din ochii tatalui meu. Sincera sa fiu ,e tata,si orice ar face,spuneam eu si atunci cand eram indurerata rau,daca mi-ar cere ajutorul si ass putea sa il ajut,nu as putea sa il refuz. Unii mi-au spus ca nu am minte,ca nu ma invat minte odata, ca imi place sa sufar, dar prefer sa fiu inca o data dezamagita decat sa am remuscarea ca tatal meu mi-a cerut ajutorul si eu am avut inima de piatra.
Hai ca tu mi-ai pus o intrebare simpla si eu mi-am descarcat tot sacul .
Am mai spus eu,am fost educata prea bine ca sa pot face rau.
monikus spune:
Buna,
Lali, citind ce ai scris m-a bufnit si plansul. Ma bucur ca esti asa cum esti si ca poti trece peste rautati cu toate ca nu le vei uita niciodata.
Mie mi-a aruncat Rares ochelarii de pe balcon asa ca ce sa mai zic... Am fost chioara 3-4 zile dar ce era sa-i fac? Pe mine ma cam deranjeaza ca nu prea pare sa ne bage in seama cand vorbim frumos cu el. Nu raspunde nici macar cand il strigam prin casa. Reactioneaza doar cand ridic eu tonul si ii spun ca nu, nu are voie un lucru si fac cu degetul ca i-a na-na. Si atunci plange si se milogeste de noi si tot asa.
In fine...
Noi suntem tot cu febra, cu stat in casa pe vremea asta oribila, fara somn, ca ne face rau, cu multi nervi si multa oboseala in general. Nu stiu cand vom depasi momentul dar simt ca ma sfarsesc pe zi ce trece.
Stiu ca ar trebui sa-i multumesc lui Dzeu ca e sanatos in general si ca nu sunt probleme mai grave dar uneori simt ca nu mai pot, si in ultima vreme am cam ajuns la limita cu toate.
Danuta, cand plecati la Barcelona?
Laura cum mai stati cu mucii?
Kemsy, ai reusit sa-l dai pe L la gradi?
Eu am reusit in cele din urma sa-l inscriu. Am dat un parfum, am apelat la legaturi de partid de-ale lui socru-miu si am reusit sa-i bag dosarul la cresa de langa noi. A ramas ca o sa ma sune in iulie o tanti sa ii dau directorului de la prestatii socilae ce i se cuvine, la fel si directoarei cresei si sa mearga la cresa din 15 spet. Doamne ajuta sa si stea ca altfel o sa imi bag unghiile in gat la cata spaga tre sa dau. Oricu, bine ca se poate si asa. Sper sa nu apara vreo chestie si sa nu m-il accepte ca acum am mari promisiuni ca o sa fie cum vreau eu. Doamne ajuta.
Voi cum mai rezistati in casa cu atata vreme urata afara?
Roxxy am vazut ca si voi ati trecut prin niste momente mai nasoale. Copiii sunt sanatosi acum?
Pupici tuturor.
kemsy spune:
Seara buna!
lali, ai grija cu Paulica pe langa balcon, sa nu se intample ceva Eu nu stiu daca as fi avut taria ta ca sa rezolv problemele de familie
monikus, tot nu doarme Rares? Noi am amanat cresa...parca vad ca ma prinde gradinita acasa si apoi nu mai pot amana Dar nu iti permit sa faci integrarea prima saptamana?Adica sa il duci cate o ora-doua, pana se obisnuieste?Asa ar fi mai bine.
danutza, ce face fotomodelul?Pe unde ati mai plimbat-o?
Voi ce fel de activitati, cum va jucati cu puii in casa? Eu tot am sentimentul ca nu exploatez deloc potentialul lui L. Ma enerveaza ca diminetile am mereu de facut treburi in casa, el saracu' sta mai mult prizonier in tarc, apoi doarme si iesim in parc...
Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009)
Raisa are nevoie de noi
Lali_mete spune:
Buna dimineatza la dovlecei si mamicile lor !!
Aveti aburinda pusa in cesti,daca vreti laptic este in frigider,zaharul este si el pe masa,avem si miere daca vreti!
Monikus hai mami,ca nu am vrut sa fac pe nimeni sa planga . Poate in curand va dormi si Rares,nu stiu ce sa te sfatuiesc ca noi n uavem probleme de genul vostru. Eu am mai spus,acum de o saptamana,uite,azi se face saptamana, Paul imi doarme iar toata noaptea,nu se mai trezeste deloc,decat dimineata,cum se trezeste vrea lapte si mancare,impreuna,adica musca din felia de paine cu ce ii dau (ieri i-am dat un ou fiert tare,azi doua feliute de cascaval) ,si o gura din canita cu lapte. Cum de doarme iar dupa mai bine de o luna de frichineli toata noaptea,plans inexplicabil,maraieli si nervi? Dr-ita noastra de familie i-a facut profilul homeopatic,sa zic asa,si mi-a dat un remediu care mi-a spus ca il readuce in starea lui obisnuita,ca el s-a dat peste cap de la ceva,ori de la plecarea mea la soacra,ca de atunci au inceput toanele,ori de la maselele astea care se chinuie de cateva luni si nu mai sparg odata, ori de la timpul de afara,ceva i-a dereglat tot programul. Si dupa primele doze de bilute si-a revenit. Acum nici nu se mai enerveaza asa usor,nu se mai tranteste din senin,sau loveste. Sper sa il tina.
Kemsy am lasat de la mine,sa fie bine la toata lumea,om trai si om vedea ce se intampla pe viitor. Cat despre balcon , nu are ce sa se intample deocamdata,nu am scaune asa inalte sa poata cadea peste balcon ,si nici nu se pot pune unul peste altul. Dar tot mi-a stat inima in loc cand l-am vazut .A,si nu stiu daca am spus,pana acum noi nu am avut probleme cu prizele,erau neinteresante pentru Paul,dar de cateva zile le-am acoperit,pentru ca incepuse sa bage incarcatoarele de telefon invers in priza( cu mufa,nu cu stecherul),si m-am speriat. Acum plimba prin casa furtunul de la aspirator,cu teava cu tot,si "aspira" .
Danuta1979 spune:
Buna dimineata
Ei, cresc puisorii si mereu raportam ceva nou. A mea tot incearca sa-si puna sosetele singura si arunca cu ele cand nu poate:))
Monikus, multa sanatate lui Rares. E nasol cu vremea asta dar ce putem face...? Cum te-ai descurcat fara ochelari 3-4 zile? Ca stiu ca tu si porti multisor...Saraca de tine...cred ca a fost nasol tare...Cu educatul copiilor, e greu pt. ca sunt f mici. Sa avem rabdare sa mai creasca putin...
Ioana, ce mai face Carol? Ce trazbatii proaspete?
Lali, ai un suflet tare bun si milos. Eu nu cred ca eram capabila sa ii mai dau sanse tatalui... Bravo tie ca poti.
Noi plecam vineri f devreme la Barcelona si ne intoarcem luni seara f tarziu. Sper sa fie frumos si sa prindem vreme buna. Si sper ca asta mica sa nu sufere f tare fara mami, tzitzi si tati... Am asa o strangere de inima...
Revin