FIV Dr. ALBU DRAGOS 29

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns speranta2 spune:

Fetelor, coenzima Q10 imi daduse si mie Albu 1 pe zi fara sa imi zica gramajul. Am luat dupa capul meu de 30 mg si la o vizita ulterioara i-am zis ca iau de asta si a zis ca e ok. Coenzima Q10 n-are cum sa faca rau, orice cantitate ai lua. Eu ma gandesc chiar sa maresc doza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pestic spune:

Citat:
citat din mesajul lui tinuta78

pestic, l-aringina v-a spus sa luati amandoi? Am citit prospectul si-mi pare mai bun pentru soti.

Tinuta din fericire sotl meu sta f bine cu gigeii asa ca lui nu i-a dat nimic ... doar mie... ca eu sunt super defecta

MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, Endometrioza grad I

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

si sotul meu statea anul trecut bine cu gigeii, dar dr Uscatescu i-a dat si lui Q10 si Vit E. Zicea ca pt confortul lui psihic.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna08 spune:

Qioabing,da eu fac clexane de 0,6.Eu am avut endometrul micut(in jur de 8 mm)la ET si mi-a dat sa iau climen si clexane de 0,4.Eu am facut ecografia la 5 saptamani(si nu la 6) si am trimis-o pe mail(ecografia dnei dr.U)care m-a trecut urgent pe clexane de 0,6.Ulterior am dus sangele la Fundeni si m-a lasat pe clexane de 0,6.
Deci,tu ca sa fi impacata,dupa ce se pozitiveaza testul te duci si-ti faci imediat analizele la Fundeni si vezi daca te lasa sau nu pe aceeasi doza de clexane.

Fetelor ce bine de voi ca puteti sa va faceti singure clexanul(eu nu pot,iar sotul a zis ca el lesina)!.Mie mi-l face o asistenta care imi ia pentru o luna de clexane si 10 progesteroane injectabile 2 milioane/luna.

12+
Mutatia C677T heterozigot; A1298C-heterozigot
Orice zi este o mica viata - orice desteptare o mica nastere, orice dimineata o mica tinerete.

Mergi la inceput

multumesc mult inna. asa o sa fac, sa vad intai dublu (II)

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pestic

Citat:
citat din mesajul lui tinuta78

pestic, l-aringina v-a spus sa luati amandoi? Am citit prospectul si-mi pare mai bun pentru soti.

Tinuta din fericire sotl meu sta f bine cu gigeii asa ca lui nu i-a dat nimic ... doar mie... ca eu sunt super defecta

MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, Endometrioza grad I

Pestic, am citit acum ce ai scris aici la final si nu mi-a placut deloc!!!! sa nu mai vorbesti asa niciodata! Cum sa te numesti "superdefecta"?! Te mananc cu fulgi cu tot, sa nu mai vorbeasca fata asa! Am glumit cu bataitza, dar sa nu te mai aud vorbind asa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Fetelor, pt ca vorbeati de Coenzima Q10, e foarte buna cea de la Hofigal, combinatie Ulei Catina+ Coenzima Q10.
Si o gasiti in concentratii variate, fie 15 mg/capsula, fie 30 mg sau 60 mg, depinde de variante, dar toate sunt in combinatie Q10 + Ulei Catina, fiind compusi naturali, se asimileaza si mult mai rapid, iar efectele sunt mult mai ample pe tot aparatul reproductiv, atat pt noi cat si pt barbatzeii nostri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Buna fetelor !
Am sunat si eu pt programare pe 24 m-am programat ..........sunt curioasa ce imi zice ......dar deja stiu de la voi ca am trombofilie,vroiam sa va intreb acum ca am descoperit asta ,o sa amin putin fiv-ul ,banuiesc ca trebuie sa merg la dr USCATESCU ,si apoi vorbim de fiv ,nu?
Eu mai am un offffffffff mareeeeeeeee rau ,sunt o lasa ,nu am vointa delc in mine ,sunt fumatoare ,si vreau sa ma las dar din ce imi tot zic din aia imi vine sa fumez mai mult .........mai este vreuna dusa cu capul ca mine ,banuiesc ca in trombofilie dauneaza si mai mult fumatul .............of nu stiu cum sa fac ..........sa reusesc sa ma las ,cind am ramas gravida le-am lasat ,dar recunosc ma ajutat si faptul ca imi era rau mia mereu ,mi-am zis ca de la 1 nu mai fumez si uite suntem in 10 si nu am reusit decit sa le mai raresc atit!

Mergi la inceput

angelica cred ca trebuie sa te gandesti la alternative: ori ramai fumatoare, ori te lasi si faci un bebe frumos si sanatos !
eu sunt nefumatoare inraita, asa ca nu pot decat sa te sustin in incercarea ta de a te lasa. am vazut ca acum se ofera si ajutor specializat pt cei care incearca sa se lase, a aparut si tigara electronica ... variante exista, tu sa vrei !
cred ca esti constienta ca fumatul e una din cauzele infertilitatii.
iti tin pumnii !!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

QIAOBIC ,STIU CA ESTE O CAUZA A INFERTILITATI FUMATUL ,DAR ............ESTE UN VICIU CE GREU....FF GREU SCAPI DE EL!
Fetelor cred ca sunt varza la toate analizele mi-am facut progesteronul in ziua 21 si valoarea este:1,38nmol/L ,si din ce vad eu pe buletunul de analize valoarea normala in faza luteala ar fi 5,3-86 deci sunt cu mult sub valoarea minima ,offffffffffffffffffffff daca nu m-am saturat ,nimic nu iese bine si la mine!

Mergi la inceput