FIV Dr. ALBU DRAGOS 29

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pestic spune:

Citat:
citat din mesajul lui tinuta78

Buna tuturor,

Pestic, bafta multa la incercarea pe natural. Super vestea ca intra si MF in programul FIV Gratis. Referitor la coenzima Q10 ti-a spus ce cantitate sa iei? Am gasit de 10 mg parca si scrie ca se ia cate 3 pe zi. Dl Dr ne-a zis una pe zi dar nu si cantitatea ( am vazut ca sunt unele si de 30mg). Eu pentru calitatea ovocitelor iau siofor (cica se recomanda in sindromul ovarelor polichistice. Eu l-am intrerupt imediat ce am aflat valoarea beta la indicatia endocrinologului, dar dr Albu m-a cam certat).

Referitor la clexan, eu de la inceputul stimularii am avut remuscari ca nu mi-a dat si clexan. L-am tot intrebat pe dr dar mi-a zis ca in cazul MTH..677 hetero nu este neaparat necesar. L-am intrebat de homocisteina si inainte de FIV, ce rau imi pare ca n-am facut-o, acum geneticiana de la Filantropia mi-a explicat ca exista persoane cu o mutatie care au homocisteina mare si persoane cu 2 mutatii si homocisteina in limite. Acum astept sa treaca macar o saptamana de la aspiratie si merg la donat sange.
Va pup si bafta tuturor.

Buna Tinuta din pacate nici mie nu mi-a zis gramajul... tot una pe zi trebuie sa iau ... o sa ma orientez eu
De ce te-a certat dr Albu? pt ca l-ai intrerupt?

MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, Endometrioza grad I

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALTESA

fetelor rezultatul la beta este de 753,11 dar analiza e facuta azi si normal trebuia facuta in data de 5 aprilie si nu imi dau seama daca e buna sau nu,deci in urma cu 4 zile

Fetelor, ma scuzati ca dau buzna...dar vreau sa o felicit si eu pe Altesa pentru reusita.Felicitari, sarcina usoara si la termen sa ai, Altesa.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 23+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rammy_79

Buna fetele, eu sunt pentru prima data pe acest forum. Am stat mai mult pe cel de inseminare :), pt ca asa am reusit :).

Felicitari ALTESA. Pupici si sarcina usoara.

Corry 28 - te rog, spune-mi si mie ce medic ti-a recomandat Albu. Acela despre care spuneai ca este si in Medlife si la Filantropia. As vrea sa merg si eu, pt ca doamne fereste, daca nu pot naste la Medlife cu dr Albu (pentru ca asta mi-as dori....sa nasc cu Albu), sa am un back-up.
Eu astept 2 bebei si vreau sa ma gandesc la toate, sa evit pe cat se poate surprizele neplacute. Pupici si sarcina usoara

rammy 17+

Dr se numeste Chisleag Zoe.
Dar de unde oroarea asta pentru spitalele de stat?
Acum s-au mai modernizat si mai sunt si alti doctori buni, in afara de Albu.....
Surprize, cred ca poti avea mai multe la particular, parerea mea
Mie mi se par exagerate costurile pentru o nastere, la particular, mai ales ca anul trecut am avut si doua incercari de FIV, si mai astept si doi copii
Prefer sa investesc banii in ei.
Iti doresc sarcina usoara si bebelusi sanatosi!

25+cu "Mugurel" si "Strugurel"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pestic spune:

Corry, imi place de nu mai pot faza cu "Mugurel" si "Strugurel".
fata si burtica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

exact pestic, am intrerup sioforul dar ii cerusem si parerea dr Albu prin mail. Dna V mi-a raspuns sa fac ce zice embrioloaga, dar cand am fost la consult..., mi-am luat-o.

corry are dreptate, spitalul filantropia este ok. Si dr Chisleag foarte sufletista. Sincer am mers cu inima stransa, dar am simtit-o alaturi de durerea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rammy_79 spune:

Multumesc mult Corry.
Ai mare dreptate, nu te contrazic, dar crede-ma ca in momentul in care treci prin niste experiente ffff neplacute, incepi sa ai dubii asupra a orice. Am umblat mult in cautarea unui medic. De 4 ani ne chinuiam si am dat peste tot felul de doctori si spitale de stat.... Nu zic ca surprize nu poti avea si la particular, sunt sigura ca da, dar deocamdata asta simt si ma simt foarte in siguranta cu Albu. Cred ca asta e singurul lucru care ma indeamna sa imi doresc sa nasc cu ajutorul lui.
Multumesc mult pentru informatie si iti doresc si eu sarcina si nastere usoara.
Pupici.

rammy 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rammy_79

Multumesc frumos Mirela 2, dar eu vreau sa nasc neaparat cu Albu. Am cautat mult un medic ca el si nu vrea sa renunt, mai ales ca datorita lui am reusit sa avem 2 bebei minunati. Oricum ideea de a naste intr-un spital de stat in acest moment nu ma incanta de nici o culoare.
Multumesc din nou :).
Pupici

rammy 17+

filantropia arata ca un spital privat
saloanele sunt de 2 paturi; inclusiv cele de la terapie intensiva
nu se intra decat in orele de vizita
bebei sunt tinuti la acvariu
te duci la ei doar cand e ora de alaptat
sunt ingrijiti foarte bine
personalul e super ok
acum tu faci cum vrei
eu tot cu Albu am avut bafta sa am motanii
dar e prea scumpa nasterea la ML

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

pestic, l-aringina v-a spus sa luati amandoi? Am citit prospectul si-mi pare mai bun pentru soti.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pestic

Corry, imi place de nu mai pot faza cu "Mugurel" si "Strugurel".
fata si burtica.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tinuta78

exact pestic, am intrerup sioforul dar ii cerusem si parerea dr Albu prin mail. Dna V mi-a raspuns sa fac ce zice embrioloaga, dar cand am fost la consult..., mi-am luat-o.

corry are dreptate, spitalul filantropia este ok. Si dr Chisleag foarte sufletista. Sincer am mers cu inima stransa, dar am simtit-o alaturi de durerea mea.

Tinuta, sa inteleg ca ea s-a ocupat de tine, dupa ....
Si mie mi s-a parut calda, f sociabila, dar nu stiu cum o fi si "la treaba".
Da-mi mai multe detalii, te rog frumos!

Mergi la inceput