FIV Dr. ALBU DRAGOS 29

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anna_a

eu inca le zic alune; pe la cate saptamani ai aflat sexul?

La 12 saptamani, la prima eco morfologica!
Am sperat ca poate poate, dar a avut doctorasul un ochiiiii
Apropo, nu-ti face griji in privinta diferentei dintre prichindei.
La mine, unul este mai mare cu vre-o 4 zile si 70 gr.Nu au cum sa se dezvolte la fel!

25+cu "Mugurel" si "Strugurel"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anna_a

mersi corry, mai merg si eu la ALbu deocamdata; apoi am sa mai citesc si sa alge intre filantropia si polizu cred
ideea e ca vreau un spital cu saloane cu 2-3 paturi max si sa-ti aduca copilul la alaptat in camera

nu vreau giulesti unde te baga ca-n vagoane cate 10 in camera si faci de garda la usa la alaptat, iar apoi alergi dupa scaune ca nu sunt suficiente; desi e la 10 min de mers pe jos de unde stau

nu e rea ideea cu mers la ML cu urmatitul saricinii ca si asta mi-e aproape si apoi sa nasc la un spital, dar e inca devreme, mai vad, mai citesc

si eu as merge pe natural, dar depinde si de recomandarea medicului in functie de cum sunt asezati; dar nu vreau un medic care pt confortul lui merge numai pe cezariana

imi place ca ti-ai botezat gandaceii :)
eu inca le zic alune; pe la cate saptamani ai aflat sexul?

saloane cu 2 paturi sunt la filantropia
eu acolo am nascut
super spitalul

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rammy_79 spune:

Buna fetele, eu sunt pentru prima data pe acest forum. Am stat mai mult pe cel de inseminare :), pt ca asa am reusit :).

Felicitari ALTESA. Pupici si sarcina usoara.

Corry 28 - te rog, spune-mi si mie ce medic ti-a recomandat Albu. Acela despre care spuneai ca este si in Medlife si la Filantropia. As vrea sa merg si eu, pt ca doamne fereste, daca nu pot naste la Medlife cu dr Albu (pentru ca asta mi-as dori....sa nasc cu Albu), sa am un back-up.
Eu astept 2 bebei si vreau sa ma gandesc la toate, sa evit pe cat se poate surprizele neplacute. Pupici si sarcina usoara

rammy 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

multumesc la fel ramy chiar vroiam sa te intreb ce valoare ai avut la prima beta?

si pe voi fetelor vroiam sa va intreb oare nu ar trebuii sa am si eu niste greturi sau e prea devreme?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2 spune:

Altesa, nu e obligatoriu sa ai greturi. Poate sa iti confirma Cami, ea n-a avut nimic, nada...

Mergi la inceput

Altesa - valoarea beta la mine a fost de 734 si am facut-o exact in a 14 zi de la IA. Cat despre greturi, la mine au aparut dupa ce am facut prima eco la 7 saptamani. Si de atunci pana la 3 luni am tinut-o intr-un rau....
Eu sper sa nu ai asa ceva, e cel mai bine si neaparat sa te tii de tratamentul acela de sustinere. Si eu am luat la fel ca si tine: elevit, acid folic si utrogestan. Dupa eco de 7 sapt Albu mi-a dat si duphaston pe care il iau si in ziua de azi.
Pupici

rammy 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

eu vi l recomand pe dr Varlas de la Filantropia, pt ca el face si eco la filatropia si cu el si nasteti
asa scapati de mers la 2 medici

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Multumesc frumos Mirela 2, dar eu vreau sa nasc neaparat cu Albu. Am cautat mult un medic ca el si nu vrea sa renunt, mai ales ca datorita lui am reusit sa avem 2 bebei minunati. Oricum ideea de a naste intr-un spital de stat in acest moment nu ma incanta de nici o culoare.
Multumesc din nou :).
Pupici

rammy 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bccami spune:

Anastasia ai PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pestic spune:

Citat:
citat din mesajul lui valy27

INTREBARE PENTRU PESTIC SI RESTUL FETELOR : STITI DE LA DR ALBU DACA VOR SA INTRE IN PROGRAMUL DE FIV GRATUIT ???? CA D-NA V. MI-A SPUS ASTAZI CA INCA NU STIU NIMIC.
MULTUMESC FETELOR PT RASPUNSURI. O SA FAC TOATE ANALIZELE LA EI,LA MEDLIFE,CA ORICUM AU CAM EXPIRAT.

Buna Vali,
Da, mie mi-a spus dr Albu aseara ca si-au facut dosarul pt minister si aplica pt programul de FIV gratuit.
Fetelor,spuneti-mi si mie va rog daca exista o sectiune pt medicamente ca-i pacat de Puregonul meu .. eu sunt cam incepatoare in ale forumului
Va pup!

MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, Endometrioza grad I

Mergi la inceput