FIV Dr. ALBU DRAGOS 29
Raspunsuri - Pagina 16
Anastasia_7 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mirela2
cami e ca baba cu toate bubele in fundul ei, saraca nu i era de ajuns hematomul, mai nou are si placenta previa la unul din bebelusi, plus hemoglobina mica si o ditai contipatia sta in pat si numara zilele i am spus sa se gandeasca ca mai are putin si o sa se vada intre 3 puiuti frumosi si sanatosi mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999) ![]() colacei de inot pentru bebelusi |
Mirela, poate o pot ajuta cu un sfat pe cami. Verisoara mea a avut probleme f mari cu constipatia in sarcina, in al doilea trimestru, nu stiau dr ce sa ii mai dea, a incercat si cu cereale integrale, fibre, ceaiuri etc...degeaba. A avut si colon iritabil tot din aceasta cauza si avea dureri f mari, am vazut-o cat suferea si intr-adevar, e foarte aiurea, si sa nu fii gravida si e o stare de
cand te confrunti cu constipatia, d'apoi cu bebetzi in burtica...Ca sa nu ma lungesc, dr i-a indicat Preg-Natal®+DHA, de la Secom.
Se gaseste in plafare si in farmacii. A fost unicul care a functionat si este special conceput pt gravide, cu minerale, vitamine, absolut tot ce e necesar pt o sarcina sanatoasa, plus cateva ingrediente care amelioreaza sau preintampina unele probleme care se agraveaza in sarcina, gen constipatia.
detalii: http://www.secom.ro/sarcina--alaptare--bebelusi--disgravidie--colici--nou-nascuti-0
Daca mai sunt fete care au probleme cu digestia din aceeasi cauza, sa incercati si cu Preg-Natal

QiaoBing spune:
mirela cami pentru constipatie poate folosi si duphalac/lactuloza. e indicat si in sarcina.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
speranta2 spune:
Bravo Altesa, asteptam vestea asta de la tine. Tu esti tanara, era imposibil la varsta ta sa nu se intample. Ai mai luat ceva in perioada asta in afara de L-arginina, Vitex, de astea... Vreau sa stiu daca ai luat vreun medicament pentru stimulare.
Foarte frumos beta! O sa ii transmit si Ricai si lui Cami si te pupam toate.
tinuta78 spune:
Buna tuturor,
Pestic, bafta multa la incercarea pe natural. Super vestea ca intra si MF in programul FIV Gratis. Referitor la coenzima Q10 ti-a spus ce cantitate sa iei? Am gasit de 10 mg parca si scrie ca se ia cate 3 pe zi. Dl Dr ne-a zis una pe zi dar nu si cantitatea ( am vazut ca sunt unele si de 30mg). Eu pentru calitatea ovocitelor iau siofor (cica se recomanda in sindromul ovarelor polichistice. Eu l-am intrerupt imediat ce am aflat valoarea beta la indicatia endocrinologului, dar dr Albu m-a cam certat
).
Referitor la clexan, eu de la inceputul stimularii am avut remuscari ca nu mi-a dat si clexan. L-am tot intrebat pe dr dar mi-a zis ca in cazul MTH..677 hetero nu este neaparat necesar. L-am intrebat de homocisteina si inainte de FIV, ce rau imi pare ca n-am facut-o
, acum geneticiana de la Filantropia mi-a explicat ca exista persoane cu o mutatie care au homocisteina mare si persoane cu 2 mutatii si homocisteina in limite
. Acum astept sa treaca macar o saptamana de la aspiratie si merg la donat sange
.
Va pup si bafta tuturor.
maruscha80 spune:
pai mai qiao, asa trebuia sa zici de la inceput ca de gandesti la reteta compensata...
oricum, eu respect opinia fiecaruia de pe acest forum, insa fara suparare, eu tot dupa medic ma iau pana la urma
.
corry_28 spune:
Altesa, 

. Se mai intampla si minuni
Anna, eu merg la Filantropia, la recomandarea lui Albu.
Iti sugerez sa-l rogi sa-ti recomande el un doctor.
Mie mi-a recomandat o doctorita, care este si la Medlife si la Filantropia.Am fost la ea de la 23 saptamani, pana atunci, doar la el!
Ecografiile morfologice le fac la el, iar la controale, merg la ea, la Medlife, imi este mai comod asa.
Deocamdata nu am vazut spitalul, dar am auzit ca arata superbine!
Nu mi s-a recomandat cezariana, si nici eu nu imi doresc asta.
Adica, daca totul este ok, de ce sa nu nasc normal?
O sa fie destul de greu si cu doi copii,si operata ( crede-ma, stiu ce inseamna cezariana
).
Dna dr , la ultimul control, m-a intrebat cum vreau sa nasc![]()
Nu a spus nu, la naturala, dar si asta depinde de mai multe ( sa fie ambii copii intorsi, sa nu aiba cirulare de cordon....etc)
Nu cred ca are importanta ca sarcina este obtinuta prin FIV: din momentul in care embrionul s-a implantat, este considerata si tratata ca o sarcina normala!
Poate nu voi scapa de cezariana, cine stie, dar nici nu vreau sa exclud o nastere normala!
Daca te mai pot ajuta cu ceva, cu cea mai mare placere
25+cu
"Mugurel" si
"Strugurel"
QiaoBing spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maruscha80 pai mai qiao, asa trebuia sa zici de la inceput ca de gandesti la reteta compensata... oricum, eu respect opinia fiecaruia de pe acest forum, insa fara suparare, eu tot dupa medic ma iau pana la urma |

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
anna_a spune:
mersi corry, mai merg si eu la ALbu deocamdata; apoi am sa mai citesc si sa alge intre filantropia si polizu cred
ideea e ca vreau un spital cu saloane cu 2-3 paturi max si sa-ti aduca copilul la alaptat in camera
nu vreau giulesti unde te baga ca-n vagoane cate 10 in camera si faci de garda la usa la alaptat, iar apoi alergi dupa scaune ca nu sunt suficiente; desi e la 10 min de mers pe jos de unde stau
nu e rea ideea cu mers la ML cu urmatitul saricinii ca si asta mi-e aproape si apoi sa nasc la un spital, dar e inca devreme, mai vad, mai citesc
si eu as merge pe natural, dar depinde si de recomandarea medicului in functie de cum sunt asezati; dar nu vreau un medic care pt confortul lui merge numai pe cezariana
imi place ca ti-ai botezat gandaceii :)
eu inca le zic alune; pe la cate saptamani ai aflat sexul?
valy27 spune:
INTREBARE PENTRU PESTIC SI RESTUL FETELOR : STITI DE LA DR ALBU DACA VOR SA INTRE IN PROGRAMUL DE FIV GRATUIT ???? CA D-NA V. MI-A SPUS ASTAZI CA INCA NU STIU NIMIC.
MULTUMESC FETELOR PT RASPUNSURI. O SA FAC TOATE ANALIZELE LA EI,LA MEDLIFE,CA ORICUM AU CAM EXPIRAT.

25+ cu