FIV Dr. ALBU DRAGOS 29
Raspunsuri - Pagina 15
babyblue spune:
felicitari altesa! ma bucur enorm pt tine!
_
25+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
babyblue spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anna_a gata, am mai facut o eco la mine in zona, sunt bine, unul are 11 mm si 7 sapt si 2 zile si unul are 9 mm si 7 sapt; oare cum o fi ramas in urma? poate ala mic e baiat si e mai lenes. Nu ma mai duc pana pe 18-mai cand merg la Albu pe urma sa vedem la ce medic/spital sa merg corry, babyblue voi unde mergeti? si sa vedem cum nastem, eu as fi mers pe natural, dar dr de azi a zis ca fiind gemeni si obtinuti prin FIV, nici nu se gandeste la natural corry, tie to cezariana ti s-a recomandat? mirela, parca tu ai facut pt ca mai aveai una de la primul baiat |
eu as zice cezariana clar, la tine!
eu merg si la medlife si la giulesti, ma vad mai multi doctori. e mai bine sa nu stai doar in unul...parerea mea.
_
25+ cu
babyblue spune:
citat din mesajul lui ALTESA fetelor rezultatul la beta este de 753,11 dar analiza e facuta azi si normal trebuia facuta in data de 5 aprilie si nu imi dau seama daca e buna sau nu,deci in urma cu 4 zile |
e f buna. repet-o la 48 de ore.
felicitari din nou!
_
25+ cu
ALTESA spune:
ma bucur ca va bucurati pentru mine si eu va tin pumnii sa nasteti usor si celor care sunt in focuri sa se prinda bebeii de voi.
pestic eu pentru calitatea ovocitelor am folosit omega 3 cu vit. E de la eurovita,iar pentru fertilitate vitex,maca si napraznic.
in tre timp mi-am mai cumparat un flacon de SHE e ceva mai nou e reglator al menstruatiei si al ovulatie (asta pentru ca eu aveam ciclul neregulat) dar nu stiu sa-ti zic mare lucru de el ca nu am apucat sa iau decat vreo 10.
fetlor schema data de albu pt sustinere este urmatoarea elevit 1 capsula pe zi ,acifol 1 la 2 zile si utrogestan 3 pe zi de 200mg.
babyblue nu as mai repeta beta ca am facut si eco e acolo in uter l-am vazut e un punctulet. peste 2 sapt ma duc iar la eco.
QiaoBing spune:
Neata !
Aseara cat ma injectam sotul a pus mana pe calculator si nu am mai avut si eu loc. am ramas datoare cu niste explicatii.
maruscha te tot intreb de analize pt ca daca ceva nu ti-a iesit ceva bine, poti sa te duci la fundeni si daca iti pun diagnosticul de trombofilie primesti scrisoare medicala pt clexane si pe baza ei reteta compensata 100% de la medicul de familie. asta pt ca esti gravida si ai acest drept.
trombofilia poate sa fie un diagnostic indiferent de stare, sau se poate activa doar in sarcina si nu neaparat de la prima. nu e obligatoriu ca toate femeile gravide sa aiba trombofilie. intr-adevar, sunt f multe cazuri de sarcini oprite in evolutie, dar trombofilia nu este singura cauza, din pacare medicina nu a ajuns la nivelul la care sa poata da toate explicatiile.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
mirela2 spune:
citat din mesajul lui babyblue mirela, ce face camercam? _ 25+ cu Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi.... |
cami e ca baba cu toate bubele in fundul ei, saraca
nu i era de ajuns hematomul, mai nou are si placenta previa la unul din bebelusi, plus hemoglobina mica si o ditai contipatia
sta in pat si numara zilele
i am spus sa se gandeasca ca mai are putin si o sa se vada intre 3 puiuti frumosi si sanatosi
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi
Anastasia_7 spune:
Neata senina, fetelor!
Pestic,bccami,mariped
Altesa,, la tine chiar ca se potriveste de minune ce postase pestic mai sus, veselie multa
QiaoBing, , draga mea, poti cumva sa ma lamuresti si pe mine cu Fibrinogenul, daca e sub limita, ce implicatii poate avea asta asupra unei posibile sarcini sau influenteaza cu ceva fixarea embrionului? Am cautat pe alte site-uri, dar nu am gasit ceva clar...
QiaoBing spune:
citat din mesajul lui maripet Eu chiar daca nu vrea Albu sa-mi dea in caz de sarcina, ma duc la alt medic si tot fac clexane. Macar pana refac analizele sa vad daca sunt tot bune. |
Albu este ginecolog, nu hematolog. cel mai indicat pentru recomandarea uni tratament cu anticoagulant este hematologul.
Nu are ce sa faca rau. Se da si in caz de orice operatie suferita indiferent daca pacientul are probleme cu coagularea sau nu. |
Se recomanda DOAR in anumite cazuri. Cel mai la indemana exemplu este in caz de cezariana unde e se face anestezie epidurala si cand se opreste cu ore inainte tocmai pt ca exista riscuri. La persoanele netrombofilice se recomanda in caz de imobilizare prelungita pt ca atunci exista riscul formarii de cheaguri, sau in cazul zborurilor lungi cu avionul.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
Anastasia_7 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mirela2
cami e ca baba cu toate bubele in fundul ei, saraca nu i era de ajuns hematomul, mai nou are si placenta previa la unul din bebelusi, plus hemoglobina mica si o ditai contipatia sta in pat si numara zilele i am spus sa se gandeasca ca mai are putin si o sa se vada intre 3 puiuti frumosi si sanatosi mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999) colacei de inot pentru bebelusi |
Mirela, poate o pot ajuta cu un sfat pe cami. Verisoara mea a avut probleme f mari cu constipatia in sarcina, in al doilea trimestru, nu stiau dr ce sa ii mai dea, a incercat si cu cereale integrale, fibre, ceaiuri etc...degeaba. A avut si colon iritabil tot din aceasta cauza si avea dureri f mari, am vazut-o cat suferea si intr-adevar, e foarte aiurea, si sa nu fii gravida si e o stare de cand te confrunti cu constipatia, d'apoi cu bebetzi in burtica...
Ca sa nu ma lungesc, dr i-a indicat Preg-Natal®+DHA, de la Secom.
Se gaseste in plafare si in farmacii. A fost unicul care a functionat si este special conceput pt gravide, cu minerale, vitamine, absolut tot ce e necesar pt o sarcina sanatoasa, plus cateva ingrediente care amelioreaza sau preintampina unele probleme care se agraveaza in sarcina, gen constipatia.
detalii: http://www.secom.ro/sarcina--alaptare--bebelusi--disgravidie--colici--nou-nascuti-0
Daca mai sunt fete care au probleme cu digestia din aceeasi cauza, sa incercati si cu Preg-Natal