FIV Dr. ALBU DRAGOS 29
Raspunsuri - Pagina 20
bccami spune:
O zi insorita fetite dulci 
Qiao, Anastasia (PM) 
Angelica cu putina vointa vei reusi. Totul depinde de tine. Incearca tigara electronica si vezi care sunt efectele.
Am prietene fumatoare si nu au avut nici o problema in a ramane insarcinate. Este o cauza dar din pacate, nu singura.
QiaoBing spune:
angelica stiu ca am fost cam dura cu tine aseara, dar am cateva prietene care s-au lasat de fumat in momentul cand s-au hotarat sa faca bebe. una din ele chiar cu 1 an inainte ca sa aiba organismul timp sa se "purifice".
si pe aici, ca exemplu pozitiv, ti-o dau pe aristica, care tocmai ce s-a lasat si ea.
deci se poate !!! Hai, curaj !
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
Anastasia_7 spune:
Angelica, ia totul incet, pas cu pas, incearca sa renunti la tigara si apoi vei observa si o imbunatatire a starii generale de sanatate. Nu e posibil sa nu se observe o diferenta clara intre starea de acum si cea de dupa. Nu spun ca tot ce iese rau, iese de la fumat, dar statistic vorbind, influenteaza in rau cam tot organismul.
Eu nu fumez, nici nu am fumat vreodata, deci pot spune ca vb "din carti", adica nu stiu exact cat de greu este sa te lasi, imi imaginez ca e greu pt ca deja e dependent organismul. Sunt de mult timp in farmacii, dar plasturii anti fumat i-ai incercat sau sunt prea slabi, nu au efect?
si ma gandesc ca daca ai incerca sa iti autoinduci o imagine cu o tigara intr-o parte si un bebic
sau 2, 3, cati iti doresti, frumosi si sanatosi, in cealalta parte, eu cred ca ar fi cea mai puternica motivatie posibila, ca practic ar trebui sa alegi intre tigara si copil. Plus ca iti mai afecteaza si tie sanatatea...
tinuta78 spune:
buna tuturor,
pestic, nici sotul nu are probleme, tot eu sunt cea defecta, dar dl dr ne-a recomandat coenzima Q10 la amandoi. A zis ca este buna pentru refacerea ADN-ului. Am citit si eu pe prospect si scrie ca se recomanda ptr refacerea celulara. Probabil banuieste ca oprirea din evolutie a lui bb poate fi si o cauza cromozomiala, iar cum noi n-am facut analize sa vedem daca avem probleme unul sau celalalt...ne-a dat la amandoi. Problema este ca sotul nu poate sa inghita pastile
deasta intrebam cantitatea ptr ca cele de 10 mg trebuiesc luate 3/zi si ar fi un chin ptr el.
QiaoBing spune:
fetelor, eu am un piticut 
azi noapte m-am trezit ca ma intepa/jena undeva in zona ovarului drept. eu pe dreapta nu mai am trompa si am ales sa fac IA cand venea randul sa ovulez pe stanga (am urmarit si la mine respecta 1 luna pe o parte, o luna pe alta).
la eco din z8 pe stangul aveam 2 foliculasi (17 si 12 parca), iar pe dreptul "ceva" de 21. Albu a zis ca e prea mare ca sa fie folicul in ziua aia, asa ca l-a declarat chist si ca sa nu imi fac griji, ca o sa se resoarba. la eco din z11 inainate de IA nu s-a mai uitat pe dreapta. acum daca iau Climen 2/zi (am eu un pitic mare cu climenul asta) nu cumva "chestia" de pe dreptul o fi crescut de ma inteapa ? eu nu am avut chisturi pana acum, asa ca nu stiu cum e. ma bate gandul sa ma duc sa fac o eco abdominala pe undeva, sa imi calmez piticul. voi ce parere aveti ?
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
bccami spune:
Qiao din proprie experienta iti spun ca la eco abdominala nu se vad prea bine chisturile (poate chiar deloc. mie la eco abdominala facuta in sept mi-a zis ca sunt sanatoasa tun iar in dec la tranvag aveam ovare micropolichistice
).
Tu nu mai tb sa mergi la nici un control dupa IA? Vb cu dr.
Pt linistea ta, sa treaca piticutu, poti incerca sa faci un eco transvaginal.
valy27 spune:
TINUTA vezi ca se gaseste Q10 de la hofigal in ulei de catina( se abosarbe cel mai bine) si in concentratie de 60 mg.costa vreo 47 ron 30 tablete. Luati una pe zi -dimineata amandoi.
Spunetim-mi si mie, va rog pe ce adresa de e-mail comunicati cu dr Albu. Am o intrebare si nu stiu cum sa i-o adresez?????PLEASEEEEE
QiaoBing spune:
la eco o sa ma duc dupa ce am test II
nu vroiam sa fac inca transvaginala, sa nu stresez "incubatorul" ![]()
valy27 spune:
VOI IN CE ZILE V-ATI RECOLTAT AMH-ul? Am citit ca se recolteaza indiferent de ziua ciclului ...si....dureaza 14 zile lucratoare.
maripet spune:
Valy, AMH se recolteaza in ziua 3 asa cum ne-a fost recomandat de catre dr Albu. Eu asa am facut. Mi-a dat o foaie cu analize de facut si la fiecare scria cand trebuie facute.