FIV Dr. ALBU DRAGOS 29

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maripet

Merci Anastasia.
Intre timp mi-a trimis D-na Vaduva mesaj ca nu este nici o problema, sa continui schema.
Daca de acum sunt asa stresata, nu stiu ce am sa fac mai tarziu

Va fi bine,maripet, sa vezi cand voi incepe eu, vei avea coechipier de emotii Incerc sa ma antrenez de pe acum, sa fiu cuminte si echilibrata..dar nu stiu daca voi reusi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

saluti,
eu azi raportez prima plantatie de utrogestan la servici fiind. fix cand sa il plasez a batut cineva la usa, eram asa de incordata de era sa imi scape din mana cand am tresarit. acum incerc sa stau cat mai "scursa" pe scaun. sper sa nu il elimin prea curand.
anna, maruscha voi cum faceti ?

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valy27 spune:

Buna ziua fetelor. Va deranjez cu o intrebare: analizele pt FIV le-ati facut la medlife? sau la Synevo? si cele pt trombofilie???
Mersi anticipat pt raspunsuri.Stiu ca sunteti dragute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Citat:
citat din mesajul lui QiaoBing

saluti,
eu azi raportez prima plantatie de utrogestan la servici fiind. fix cand sa il plasez a batut cineva la usa, eram asa de incordata de era sa imi scape din mana cand am tresarit. acum incerc sa stau cat mai "scursa" pe scaun. sper sa nu il elimin prea curand.
anna, maruscha voi cum faceti ?

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

QiaoBing, chiar ma gandeam la tine in dimineata asta cand am scris si ma pregateam acum sa te intreb ce faci, cand am gasit deja postarea ta. esti bine, in rest?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

valy eu am facut si refacut totul la medlife, ca sa fie acelasi laborator.

Anastasia incerc sa imi tin neuronul in frau. azi termin antibioticul, uff. Climenul insa il mai iau pana am rezultatul de la test, asa ca mai stau stresata din cauza lui. I-am scris si lui dr U sa o intreb daca nu cumva ce repar cu Clexanul stric cu Climenul si mi-a raspuns ca "teoretic, sub clexane nu se poate intampla nimic". deci nu m-am linistit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maripet spune:

Valy, eu cred ca la Medlife iesi mai ieftin.
Eu am mai facut si la Synevo (cele de trombofilie) si la polisano.
Dar cred ca iesi mai ieftin la Medlife, mai ales daca iti faci card. Ai 6% reducere la orice investigatie, inclusiv la consultatii si FIV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_a spune:

Qiao,
eu sunt norocoasa ca lucrez de acasa, deci la pus ma descurc; la scurs nu prea, se scurge, dar asta e, ca nu am timp si chef sa stau in pat imediat dupa; ma duc repede la birou pe scaun; oricum in ultimul timp am pus cam 2 asa; desi dr zice 3

Valy,
eu zic sa le faci la ML, cred ca iesi chiar mai ieftinut cu cardul de reducere si cred ca si ei prefera asa; totusi daca ai unele din ele facute nu le mai repeta ca nu are rost (mai ales cum ar fi HSG = acea ecografie la trompe sa vada dc sunt permeabile); evident treb sa repeti cele de genul secretie vaginala si cultura de col si spermograma, spermocultura si testul Mar (pt sot); in rest, daca ai facute din cele de sange eu zic sa nu le mai repeti

altesa, ce faci, esti bine?

maruscha, ce mai faci?
eu tot adormita si fara chef, e si de la vremea asta, si cam molesita asa, vad ca am tenisunea cam mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bccami spune:

Anastasia ti-am trimis PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna08 spune:

Cory,cel mai greu a fost ca a trebuit sa stau acasa(stau de la 1 martie).La inceput am facut perfuzii si injectii cu nospa si scobutil(aveam dureri pe acolo pe jos).Acum sunt bine(nu prea am avut greturi) si ma gandesc ca poate,poate o sa ma duc si eu la servici(cu reducerea timpului de lucru de la 8 la 6 ore).

Qioabing eu am luat climen din ziua transferului pana in saptamana a 11 inclusiv.

Altesa,eu in ziua a 11 de la transfer am avut beta 178.Testul sureckeck
mi s-a pozitivat din ziua 9 de la transfer(daca se vede a doua linie roz pal eu zic ca esti gravida).

11+
Mutatia C677T heterozigot; A1298C-heterozigot
Orice zi este o mica viata - orice desteptare o mica nastere, orice dimineata o mica tinerete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

fetelor rezultatul la beta este de 753,11 dar analiza e facuta azi si normal trebuia facuta in data de 5 aprilie si nu imi dau seama daca e buna sau nu,deci in urma cu 4 zile

Mergi la inceput