FIV Dr. ALBU DRAGOS 29

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna_a spune:

altesa e foarte buna, beta parca se dubleaza cam la 1.5 - 2 zile; deci dc o iei innapoi cu 4 zile iese cam 150; deci bine
oricum e bine dc iese peste 20 parca sau chiar mai putin, depinde cat de repede o faci
felicitari, acum treb sa mergi la prima eco la 6 sapt de la umtimul ciclu; sa suni sa te programezi

si cred ca ar treb sa vb cu dr pt tratament, dar eu cred ca e standard, 3 ovule de utrogestan de 200, 1 elevit pe zi si acid folic de 5 mg la 2 zile

nu prea am inteles cum ai ramas tu, pe natural, dar cu ceva stimulare?
felicitari inca o data

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALTESA

fetelor rezultatul la beta este de 753,11 dar analiza e facuta azi si normal trebuia facuta in data de 5 aprilie si nu imi dau seama daca e buna sau nu,deci in urma cu 4 zile

bv bv bv

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALTESA

fetelor rezultatul la beta este de 753,11 dar analiza e facuta azi si normal trebuia facuta in data de 5 mai si nu imi dau seama daca e buna sau nu,deci in urma cu 4 zile

wooooooooow
bravo, fata!!!!!
ai grija de tine,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

da anna natural dar cu stimulare dupa 4 ani de tratamente laparo ,proceduri.

am facut si eco azi am 5 saptamani in cap azi si ma programat la 7 saptamani pentru eco ca sa vada daca a inceput activitatea cardiaca.

si e un punct mic si negru si pe langa el asa ca un lichid .

mie imi iese cam 200 beta in prima faza.

i-ama dat mesaj doctorului dar nu a avut timp sa-mi raspunda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maruscha80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anna_a

Qiao,
eu sunt norocoasa ca lucrez de acasa, deci la pus ma descurc; la scurs nu prea, se scurge, dar asta e, ca nu am timp si chef sa stau in pat imediat dupa; ma duc repede la birou pe scaun; oricum in ultimul timp am pus cam 2 asa; desi dr zice 3

maruscha, ce mai faci?
eu tot adormita si fara chef, e si de la vremea asta, si cam molesita asa, vad ca am tenisunea cam mica

quao, eu pun la serviciu 2 utrogestan si acasa cand ma culc 1 (aia cred ca e cea mai eficienta ca pana dimineata nu se scurge). Mi-e neplacut insa la fel mi-e sa-mi fac si injectii...nu mai am loc fiindca unele nu mi-au iesit si acum am pete vinetii...asa ca utrogestanul e parfum.

anna si mie mi-e somn, eu in general am tensiunea mica si cum am renuntat la cafea mai sa adorm, oriunde as fi...si ma simt obosita, foarte obosita uneori si desi mananc, imi iau vitaminele m-am tras la fata.

mananc multe fructe iar dimineata ma trezesc cu o foame de as manca pereti :). eu care stateam lejer pana la pranz cu o cafea, iar portocale mancam de Craciun fiindca atunci aveam pofta de asa ceva :)

m-am potolit, nu mai vreau sa fac eco pana pe 19, mai rezist eu 10 zile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

ALTESA !!!!!
mie cand am ramas natural Albu mi-a dat duphaston 2 la 6 ore, cu o doza initiala mai mare. acidul folic am trecut la 1/zi, pe langa Elevit tot 1/zi. Ai grija de tine, fara stres, fara efort, bai fierbinti etc; in perioada asta embrionasii sunt cei mai sensibili.

inna nici nu stii cat de iubesc pentru raspunsul tau. mi-ai luat un maaaaare bolovan de pe inima . sarcina usoara in continuare iti doresc.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

maruscha si eu am reusit performanta unei vanatai de toata frumusetea joi. mai aveam una mai micuta, tot pe aceeasi parte. tu ce-ti injectezi, am neuronul vraiste , tot Clexane ? unde le faci ?

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

pai clexane de 0.4, in burta, la buda de la job :) ca drogatii :))

Mergi la inceput

dar la ce ora le faci de esti la job ? eu stiu ca se fac seara, intre 20 si 22.
ce metoda ai ? tii pliul cand injectezi sau il eliberezi dupa ce infigi acul ?

Mergi la inceput

intre 20 si 22? cine ti-a zis asta?

mie nu mi s-a dat un interval orar pentru asta, trebuie sa le fac si gata. Rar le fac seara, de obicei le fac pe la 16:00. Procedez la fel ca la Menopur si gasca ailalta de injectii :)

Mergi la inceput