FIV Dr. ALBU DRAGOS 29
Raspunsuri - Pagina 10
anna_a spune:
liana, mersi de sfat, dar la Giulesti nu merg nici dc ma platesc ei; indiferent dc e bun dr sau nu; ca nu ma duc sa stau 10 pers in salon si sa stau la usa la alaptare
maruscha, tot transvaginala am facut, cred ca pe burta pe la 4 luni asa probabil, nu stiu exact
altesa, felicitari
maripet spune:
Buna fetele
eu am inceput schema de tratament pe data de 29 aprilie. iau microgynon.
De ieri am inceput sa am niste scurgeri maronii. As vrea sa stiu daca sunt normale. Eu am inceput tratamentul chiar din prima zi de menstra.
Vi s-a intamplat la vreuna dintre voi?
ALTESA spune:
anna multumesc mai am maine un hop cu beta si apoi sa vad incotro o iau la ce doctor si cand ar trebuii sa ma duc la prima eco?
anna tu mai sti ce valoare ti-a iesit beta? poti raspunde si tu inna si tu maruscha ca vad ca voi sunteti cele mai proaspete gravidute.
ALTESA spune:
la mine data conceperii a fost pe 20 sau 21 aprilie deci azi am 20 de zile cum s-ar zice de la transfer. vroiam sa stiu la ce beta sa ma astept dar plec acum si vad.
bccami spune:
Buna dimineata la toate fetele si o saptamana numai de vesti bune
Am lipsit un pic si deja avem vesti bune. Sa dea Dumnezeu asa sa fie si de-acum inainte.
Anastasia
Altesa - felicitari si sa iasa beta pt ochisori
Sa auzim de bine
Doamne, pustii sunt casele fara copii. Atotputernice Doamne vezi suspinul inimilor noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi intareste-ne ca sa ii crestem pe ei cu dragoste si intelepciune in dreapta credinta, spre slava Numelui Tau si a Sfintei Tale Biserici.
corry_28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inna08 Simonia,honeys,maria81,cory 28. Noi urmeza sa mergem la dr.Albu sa facem ecografia trim.I si bitestul. Tuturor fetelor . 11+ Mutatia C677T heterozigot; A1298C-heterozigot Orice zi este o mica viata - orice desteptare o mica nastere, orice dimineata o mica tinerete. |
Innaaaaaa, nu fi zgarcita
Mai spune si tu ce faci, cum te mai simti....
25+cu si
Anastasia_7 spune:
Neata la fetite si bebitzi! Sa avem o saptamana frumoasa si linistita, nu ca vremea de afara, e nefiresc de frig pt perioada asta si pt mine..ori sunt eu mai friguroasa de fel.
Te pup si eu bccami si tin pumnii la fetita
Anastasia_7 spune:
Mariped, tu esti cu 2 saptamani aproape inaintea mea cu schema. Eu de maine sau cel tarziu de pe 12 ar trebui sa o incep, cand vine menstruatie. Nu stiu ce ar fi putut provoca acele mici scurgeri, fetele care au facut deja schema si au mai multa experienta vor veni sigur cu raspunsuri, ma gandesc ca s-ar putea sa nu fie decat un foarte mic dezechilibru hormonal, pt ca ai inceput sa iei Microgynonul. Dar nu cred ca trebuie sa te sperii.
maripet spune:
Merci Anastasia.
Intre timp mi-a trimis D-na Vaduva mesaj ca nu este nici o problema, sa continui schema.
Daca de acum sunt asa stresata, nu stiu ce am sa fac mai tarziu