FIV Dr. ALBU DRAGOS 29
Raspunsuri - Pagina 9
corry_28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ALTESA fetelor dragelor va multumesc ca va bucurati pentru mine ,o sa fac testele de trombofilie sau mutatiile ca nu stiu exact ,luni odata cu beta. totusi daca stiti mi-ati putea spune ce-i cu durerie astea pe sub burta si dureri de sfarcuri? |
Altesa, si eu am aceeasi parere, ca esti graviduta
Referitor la dureri, ce simti mai exact?
Intepaturi scurte la ovare, dureri ca la CM....?
24+cu si
tannoo25 spune:
ALTESA, pana faci testul bhcg, incearca sa te relaxezi;
iti tin pumnii si te astept cu o veste buna
corry_28 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ALTESA da cory exact asa dar nu tot timpul sunt momente si momente. |
Sunt normale!
Stai linistita!
24+cu si
liana.berbec spune:
anna_a,
Am vazut postul cu vizita la medicul arab. Am o prietena care a nascut cu el... horor. Mai mai sa se sfarseasca prost. Orienteaza-te in alta parte.
Liana
Anastasia_7 spune:
Altesa, sa vii cu vesti mari maine, noi aici te primim cu sufletul mare si inimile la gat
Sa aveti o saptamana linistita, fetelor, va pup pe toate!
inna08 spune:
Simonia,honeys,maria81,cory 28.
Noi urmeza sa mergem la dr.Albu sa facem ecografia trim.I si bitestul.
Tuturor fetelor .
11+
Mutatia C677T heterozigot; A1298C-heterozigot
Orice zi este o mica viata - orice desteptare o mica nastere, orice dimineata o mica tinerete.
honeys spune:
Inna si bebe drag.
Doamne ajuta! Ti-am zis eu ca daca vrea Doamne-Doamne asa e!
Cum mai esti? Daca vii in Bucuresti, inteleg ca esti mai bine? Poate afli si ce ai in burtica.
Clexane de cat iei acum?
Pupici si bafta multa
MTHFR 667C hetero, PAI-urile hetero
FIV 1 reusit, sarcina oprita in evolutie, FET nereusit
inna08 spune:
Honeys fac in continuare Clexane de 0,6(mi-a dus sangele cineva la Fundeni si m-a lasat pe Clexane de 0,6).
Doctorul de aici a zis ca pot sa vin la Bucuresti.Sper sa fie totul OK cu drumul.
11+
Mutatia C677T heterozigot; A1298C-heterozigot
Orice zi este o mica viata - orice desteptare o mica nastere, orice dimineata o mica tinerete.