Mamici si Gravidute Italia -102-

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yoanag spune:

Ale-asa asa mai trage cite-o tura de plins si fugi repede
acuma sa ma pling si eu
disper de ciuda ca mi-au mutat astia zborul pe tg mures
am luat expre biletul dupa ce deschide aeroportul ca sa nu ma plimb aiurea si tot n-am scapat
ufffa si ajunge si noapte tirziu
deocamdata biletul sotului a ramas valabil pe cj da pina sa vina parca vad ca-l muta si pe ala
mi-e o ciuda de numa......
ca altfel una doua eram acasa dar asa......... mi-e ciudaaaaaaaaaaaaaaaa
Roxali-si a mea e cu tuse zilele astea
de fapt a mucit in week si dupa ia clar vine tusea......asa ca e cu sirop si suposte pt git

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

Dana-chiar ma gindeam ca zi pleaca doamna de la voi
spor la pregatiri si sa-ti iasa totul frumos la botez
Georgy-ai vazut ca incet te organizezi
bravo!
felicitari pt organizare si pt Giulia cu pampersul
o sa vezi ca se dezvata singura

nu mai stiu ce vroiam sa mai scriu

Andreea
-sanatate Ambrei
cum mai se simte?
am vb si eu cu Stefi,va saluta si revine ea cind are copm

o zi buna fetele!

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

ale (si nelia) - daca stau bine sa ma gandesc, pasii la stat, cu eco in sarcina sunt 3. Adica se fac doar 3 eco mari si late, una in fiecare trimestru. Asta cand sarcina e ok. Si n-ar fi numai asta problema, daca esti mai zen asa si nu paranoica ca mine, da' sunt timpi de asteptare ff lungi. Stiu asta de la sarcina cu S., cand am avut o tentativa sa urmez sistemul sanitar national. Da' am renuntat si am trecut la privat. Pt. ca, am considerat eu ca insarcinata nu am sa fiu toata viata si prefer sa renunt la ceva pe luna, un moft, o haina, o iesire, ca sa imi platesc ecografia si sa stiu ca e bine.
Acu' fetele care au mers pe mana statului poate vin cu detalii, cum e, ce se face.

ioana - unde te plimbi, soro? Cand? Ahhh, invidia din mine .

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Brambu- pe unde ma plimb si cind ca vreau sa zbor?
la aia te referi?
plec in concediu acasa cu picea si sotul vine dupa citeva zile apoi ne intoarcem toti impreuna
Kemsy-iti iasa plimbarile si somnicul impreuna cu Loris?
tine vremea cu voi?
la noi deja e cald,azi-maine incepem cu marea clar nu mai stam acasa

Vivi e lascia vivere!

Mergi la inceput

da, da, la zburat ma refeream.

Iar mi-ai adus aminte ca tre' sa te invidiez si pt. mare .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Ca la carte ce anume?

Eu merg in privat la ginecolog, lunar. Iar analizele de sange, urina, glicemie si toate alea le fac la spital, cu trimitere de la medicul de familie.

De nascut, iar la stat, la spitalul unde e ginecologul.

Ce anume te-ar intreresa sa stii?

Ca la carte,ma refeream de la inceputul sarcinii,sa parcurg toti pasii,sa fac toate analizele si cineva sa mi le si traduca
Adica in sarcina cu Cris primul eco a fost la 7 sapt dupa niste sangerari,apoi analizele la 8,am stat numai in pat pana la vreo 4 luni,am slabit enorm,dupa ce l-am nascut pe Cris am aflat eu multe,ce trebuia sa fii facut pentru a-mi ameliora starile,a astepta cu sufletul la gura urmatoarea eco,singura eco facuta aici a fost morfologica la 20 de sapt,aia de la 7 sapt si 2 controale pentru col.
Cum nu aveam doctor nu aveam trimitere ma intrebau toti de ce am venit,nu imi spuneau nimic decat"totul e bine",eu nu stiam ce sa intreb....long story....
Acum am venit de la medicul de familie.Mi-a datde facut toate analizele de sange si urina ce se fac in sarcina,plus hiv,factorul RH,rosolia,etc,dar nu am vazut nimic de CMV.Si pe mine asta ma intereseaza,pentru ca eu am avut multe episoade de tuse cu febra aparent raceala,acum nu stiu daca am avut,si mai ce...
Si mi-a dat si de facut eco prima din sarcina cu impegnativa...
Deci ALE,daca te intereseaza subiectul acesta,sa ma mai intrebi pe parcurs sa nu plictisim fetele pe aici
Ale,atunci sa nu ii mai dai din ou decat galbenusul,partea alba nu,sa vezi cum reactioneaza....Posibil sa nu fie obisnuit cu ouale,cu timpul daca ii place gustul si il papa,isi va reveni,Mama ta posibil sa aibe dreptate

Mami Cornelia,Tati Daniel
Puiutz mic Cristian Ionut 14.03.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Amvazut si eu ca au schimbat astia zborurile la Cluj.Ultima data cand m-am uitat,singurele zboruri erau la 6 dimineata.De ce?astea low cost le desfinteaza?Acu mde-o fi sa merg(desi n-as vrea)tre sa merg ori la Craiova care e fr scump,ori la Bucuresti care e ffoarte lung...

Mami Cornelia,Tati Daniel
Puiutz mic Cristian Ionut 14.03.08

Mergi la inceput

Pai deocamdata ai urmat bine pasii ... analizele de sange si prima eco. Tu la prima sarcina ai mers numai pe sistemul de stat vad, cu numai 3 eco. Asa e la stat. Daca nu ai o sarcina cu probleme care sa necesite alte analize.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare!!
nelia, felicitari pentru bebe 2 Safie intrun ceas bun, sarcina usoara!!
Eu analizele de sange le-am facut lunar, la stat, iar eco si controale la privat. Dar de ce sa faci iar Hiv, rosolia, etc...nu le-ai facut la prima sarcina? Sau trebuie repetate?
danangie,sa petreceti fain maine.Asteptam sa vii cu povesti si poze. Cum a reactionat tanti cand i-ai zis sa plece?
abramburika, felicitari pentru vestile bune
yoana, sorry per mutatul zborului, intr-adevar, e f neplacut. Cand plecati?
LAlexandra, o sa se dea pe brazda Ale cu mancatul. Si L a avut perioade de astea.
georgyiuly, bravo pentru iesirea in parc. Keep do it ! Apropo de rautacios, L a piscat ieri o fata care a inceput sa planga. Dupa un timp s-a dus la maica-sa si "l-a parat" pe L. Asa rusine mi-a fost
ally, felicitari pentru grasun

Eu azi am cautat masina de paine dar nu am gasit pe plac (buna si ieftina ). Asa am o pofta de paine facuta in casa si de un chec
O zi buna!

Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

kemsy - rosolia, nu stiu, parca nu mi-a dat-o de facut acum. Si nici toxoplasmoza. Da HIV, da. Pai poate intre timp, de la o sarcina la alta, Doamne fereste, ai fost infectat. Eu le-am avut mai proaspete analizele, de anul trecut, deci nu mi le-a dat chiar pe toate.

Tot n-ai gasit masina de paine?

Mergi la inceput