Mamici si Gravidute Italia -102-
Raspunsuri - Pagina 4

neliaCris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui abramburika Pai deocamdata ai urmat bine pasii ... analizele de sange si prima eco. Tu la prima sarcina ai mers numai pe sistemul de stat vad, cu numai 3 eco. Asa e la stat. Daca nu ai o sarcina cu probleme care sa necesite alte analize. ****** Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii. Se tu sentissi come mi batte il cuore, Se premo la mano, mi batte più forte ancora: Sai tu dirmi perché batte così? Perché il mio amore per te sta tutto qui!!! |
NU.Numai astea le-am facut pentru ca nici nu stiam cate trebuie,neavand doctor,iar la privat nic nu se punea problema...Eram cam aeriana pe vremea aia,nu eram nici casatorita...bla bla...
Doctorul mi le-a dat sa le fac toate.Nu a mai stat sa ma intrebe ce si cum....Acuma sa nu ma mai plang ca nu am doctor,sau sunt pe alta planeta

A...si mi-a dat niste picaturi pentru greata,integratoare cu ceva b-uri plus zenzero,sali minerali si L-alanina.Cica sunt fr bune,se numesc NAUSIL.vITAMINE IN NICI UN CAZ,doar dupa analize in caz ca am nevoie de fier.
Eu luni merg la analize,joi le am,si in 3 saptamani fac si eco la stat.Apoi mai vad daca la 12 merg la privat,as vrea sa vad si eu manute,picioruse,iar la stat cand iti face eco ai ecranul in spatele tau nu vezi niika

Gata ies ,pe ziua de azi ajunge
Pup

Puiutz mic Cristian Ionut 14.03.08

monica2008 spune:
buna fetele....
nu aruncati cu rosii in mine dar de cand am venit acasa D SA IMBOLNAVIT
AM AJUNS SI DUPA 2 ZILE A FACUT FEBRA SI DIAREE,iar acum are otita si rosu in gat
,deci suntem pe antibiotic
.sta numai dupa mine ,nici la baie nu pot sa ma duc fara el(cica am venit sa ma relaxez
)
la cumatrie cumnatei a fost super frumos ne_am distrat super bine,D a dansat pana la 3 dimineta
NELI felicitari pt bebe 2,sa dea DUMNEZEU sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos
(ma bucur ca ai revenit la noi)
PETRO am vazut pe fc pozele cu S care e o frumusete si o scumpete.sa dea dumnezeu sa fii bine cu sarcina pana la sf si bebe sa fie SANATOS
ALLY si D era un grasun de mic,acuma are 12.500kg si 90 cm
am vazut si poze cu bb EDUARD de LAURA care are niste ochii
ANDREEA si tu ai niste copii super de frumosi
STEF tu nu mai scrii nimic?????????
YOANA naspa ca ti_au schimbat zborul.eu amnoroc am aeroport exact la bacau si stau la 5 minute mers pe jos distanta
NAFI veveriztul cum e?
ELLY tu cf?esti bine>?
fetele va pup pe toate si am sa incerc sa intrumai des
va pupacesc
)

LAlexandra spune:
Acum am terminat masa cu Ale...i-am taiat iar legume si carne bucatele si sa manance el singur, doar asa a vrut sa manance...am stat 30 de minute...macar bine ca a mancat.
De aia va intrebam cum e la stat ca si eu stiam ca stai mult sa astepti. Dar, daca ziceti ca analizele nu se platesc daca mergi la medicul de familie atunci e bine.
Eu, ca aveam probleme in sarcina, am mers luna de luna la control, dar la privat, in tara, iar cam in ultima luna am mers in fiecare saptamana.
Nelia, zborurile de pe Cluj s-au mutat o parte pe Targu Mures.
Ioana, imi pare rau de zboruri, am vazut si eu pe net ca s-au modificat. Noi ne-am luat zbor in iunie si iulie, pe Mures, acum eu sper sa nu mi se modifice pe Cluj
_ printisorului Alessandro

abramburika spune:
citat din mesajul lui LAlexandra Ioana, imi pare rau de zboruri, am vazut si eu pe net ca s-au modificat. Noi ne-am luat zbor in iunie si iulie, pe Mures, acum eu sper sa nu mi se modifice pe Cluj ![]() |
Pai daca ti le muta, faceti schimb de bilete, sot, copil si ajunge fiecare unde ii este mai comod.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

LAlexandra spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui abramburika
Pai daca ti le muta, faceti schimb de bilete, sot, copil si ajunge fiecare unde ii este mai comod. ![]() ****** Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii. Se tu sentissi come mi batte il cuore, Se premo la mano, mi batte più forte ancora: Sai tu dirmi perché batte così? Perché il mio amore per te sta tutto qui!!! |

_

AllyLaur spune:
Buna ziua fetelor!!!
Noi am fost cu bebe pt a-i face nu stiu ce control pt 1 luna ..i-a prelevat sange...mititelul a stat cumintel si apoi a inceput sa planga. Sincer va zic, am intrebat-o pe asistenta pt ce ai recolteaza sange(care de fapt il pune-a direct pe o ”sugativa”), mi-a sp si...am uitat
...ceva de metabolism, bla, bla...Italiana mea se regaseste in pom dar pomul unde-i
???
Daviducu, ce crezi ca fac eu acum? Savurez laptele cu Nesquick !
Kemsy, Monica .
Ally , Mami fericita de bebe
Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

kemsy spune:
abramburika, inca nu m-am hotarat la masina dar cat de curand o voi face
Lalexandra, pai e bine daca mananca asa bucatele. Stiu ca ii ia mai mult timp, dar de ce sa-l grabesti, lasa-l in ritmul lui. Important e ca mananca
Aici nu are rost sa faci la privat analize de sange...La stat platesti mai putin (cu un maxim de 120 euro, cand le-am facut pe primele, cu hepatite, hiv, etc si vreo 26 de euro in rest). Plus ca nu stai la rand, este ghiseu pentru gravide )
monica, ce o fi dom'le cu Ro ca se imbolnavesc copiii cand ajungi acolo?? Multa sanantate la pici.
Puiul meu sforaie, dupa merenda iesim afara...Sa vad, poate ma fugaresc din parc parintii...
Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009) Raisa are nevoie de noi

kemsy spune:
citat din mesajul lui AllyLaur Buna ziua fetelor ![]() Noi am fost cu bebe pt a-i face nu stiu ce control pt 1 luna ..i-a prelevat sange ![]() ![]() ![]() ![]() Daviducu, ce crezi ca fac eu acum? Savurez laptele cu Nesquick ![]() ![]() ![]() Kemsy, Monica ![]() Ally , ![]() ![]() ![]() |
ally

Pofta!!

Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009)

LAlexandra spune:
Am facut si noi acele analize, insa pe noi ne-au chemat la spital unde am nascut, asistentele de acolo iau copilul si il duc in sala, fara parinti si apoi ti-l returneaza.
La acele analize i-a gasit la Ale ca are hemoglobina scazuta.
Apoi pediatra mi-a mai dat sa fac analize dupa cateva zile de tratament.
La noi daca erau ok analizele parca nici nu te mai chemau dupa ele
_ printisorului Alessandro

AllyLaur spune:
Kemsy, nu a scris nimic pediatra. Am primit un tel aseara de la spitalul unde am nascut si au sp sa mergem pt un control care se face la 1 luna ...asistenta care l-a intepat...a zis ca etse aceeasi analiza care i-au facut-o la nastere si a trebuit refacuta ca asa se face. Rezultatul il primim tot telefonic.
Ally , Mami fericita de bebe
Eduard Andrei !!! (02.04.2011)