Strugurasi de Sept-Oct 2011 (49)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Citat:
citat din mesajul lui loredanar

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

Lore, astia zic ca au si neonato .

http://www.arcadiahospital.ro/maternitate/neonatologie/132

Oana 19+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

i-auzi ... :) habar nu aveam.......... stiam ca in caz de complicatii te trimit la cuza voda......

Lori 23+ fericita cu Mara

Eu stiam ca in caz de complicatii la nastere in general - atat mama cat si copil . Dar daca au sectie de neonato si opereaza cezariene nu vad de ce nu ar putea sa se descurce ei ...Presupun ca e vb de situatiile in care e nevoie de transfuzii si terapie intensiva cu medici specializati pe asa ceva. Altfel nu prea vad cum nu s-ar putea descurca si singuri.

Oana 19+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Salutare, eu de 2 zile stau acasa, am avut contractii naspa. Acum s-au mai rarit. Diseara am morfofetala. Sunt schematica pt ca nu prea am timp de stat, dar crek v-ati dat seama deja.

bujo mami de Filip si 23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

eu am fost plecata la un meeting...

Multumesc fetelor din suflet pentru incurajare, sincer nu ma gindeam sa scriu despre asta nimik, ca si asa suntem toate stresate cu sarcina, dar uite ca nu am mai putut tine in mine....

zubi asa este mamico, mam dedicat trup si suflet si acum nu pot sa ma odihnesc macar o saptamina

Georgy Dumnezeu are grija de tine, crede-ma ca va veni fr curind minunea, la mine sa intimplat ca ne pregateam de FIV pentru luna martie 2011 si uite ca Doamne a dorit sa vine bebe asa natural.

Jade si eu as fugi...dar am investit mult in ceea ce am realizat pina acum si sa las cuiva nu vreau...

Cea mai fericita mami 22 + cu

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

succes bujo sa vii cu vesti bune !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrngabriela spune:

Buna.
Spre rusinea mea, as vrea sa comunic foarte mult cu voi numai ca nu prea ma prind cum functioneaza sit-ul :( sper sa ma pot descurca si sa pot intra in discutii cu voi . Multumesc . Va pup !

Mergi la inceput

lore si da si nu, da din cauza ca am slariu bun, sunt pe doua companii si am 2 salarii bune, si nu, nu imi pot ei controla viata ca sa ies dupa 7 zile de la nastere la servici...Iam informat si le am zis ca plec, si mia zis ca nici sa nu ma gindesc, ca sa o vada ei cum si ce fac doar ca eu sa nu plec....acum eu ma gindeam ca o sa inteleaga si o sa mi dea si reducere de ore si mai putine chestii de facut...dar nah ca ei ma storc cum pot....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui loredanar

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Lore.. ce m,ai conte umblatura.. important e ca aveti cuibusorul vostruu

Eu ma prega sa merg acasa...

22+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

faci 8-14?

yep.... 8 13 30 mai iegzact

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui gertruda32

Buna fetelor!!!

Sunt noua pe acest forum, abia m-am inregistrat.Incerc sa imi dau seama cum functioneaza acest forum si sper sa ma adaptaz cat mai repede ca sa pot face parte din grupul vostru.Sunt foarte emotionata ca o sa devin mamica, mai ales ca e primul copil. Abia astept sa schimbam pareri si informatii !!!
Va pup pe toate!!!

+19

bine ai venit .. da-ne mai multe inf despre tine, si e asteptam cat mai des

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

Fetele va tuc!!! Vorbim maine!!!

22+ cu robert-mihai
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!

Mergi la inceput

bun venit mamicilor noi, va urez sarcini usoare si copii sanatosi la termen

Pe mine nasterea ma va costa 750 Euro sau 1000 euro in dependenta naturala sau cezariana, semnezi cu ei contract si la fel ca loredana ma asigura cu tot din partea lor eu nu iau nimik cu mine nici pu mine si nici pu copil.
Voi ati inceput sa faceti cumparaturi pentru bebe? Eu nimik inca.

Mergi la inceput