Strugurasi de Sept-Oct 2011 (49)
Raspunsuri - Pagina 7
racheel spune:
Lore 3200 lei la doctor pt.cezariana?
Si eu tot asa am socotit 3000 lei, dar in acesti bani eu cumpar de la bisturiu pana la ata de cusut toto tot care fac 500 lei.
1000 lei pt doctor
200 lei anestezist
100 lei rezidentele sunt 2
neonatolog cred ca 200 lei
500 lei cumparaturile de la bisturiupana la ata de cusut
la asistente cate 10 lei, 20 lei
si mai am acel vaccin care costa pana in 1000 lei
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 22+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
racheel spune:
lore daca nu vrei sa-mi spui eici te rog sa-mi trimiti Pm la cat venit v-a dat acesti bani?
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 22+ cu Anastasia-Maria
loredanar spune:
no problemo rach la ce salarii avem nu e nici un pericol sa le fac publice. :))) sotul castiga 23 si eu 13.
Lori 23+ fericita cu Mara
loredanar spune:
racheel la clinica unde imi doresc eu sa nasc platesti factura si vii cu geanta in mana - nu cumpar eu nimic - nu ma lasa sa vin nici nu periuta mea de dinti. iti dau ei tot de acolo - de la asistenta medicala, la ustensile, la cazare si masa pt mine + 1 noapte poate sta sotul cu mine, haine si cosmetice pt mine si copil, analize pt mine si copil, vaccinuri obligatorii pt copil dupa nastere etc. adica dau 2300 sau 3200 dupa cum e nasterea nasturala sau cezariana si ei se ocupa de absolut tot.
uite mai exact de pe site-ul lor:
Pachetele de nastere-Arcadia includ:
3 zile de spitalizare in rezerva standard sau VIP, de tip rooming-in (mama si copilul), si 3 mese pe zi (pe baza meniului personalizat stabilit de medic)
onorariile profesionale (medic obstetrician, medic ATI, medic neonatolog);medicatia si consumabilele necesare atat in cazul nasterii normale fara complicatii, cat si in cazul nasterii prin cezariana fara complicatii;
necesarul mamei pentru travaliu, nastere si lauzie si necesarul nou-nascutului;
lenjerie pentru mama;
produse de igiena corporalA;
trusoul nou-nascutului: scutece, hainute, produse de ingrijire pentru cele 3 zile de spitalizare;
analize medicale pentru mama si copil;
vaccinurile obligatorii din primele zile de viata ale nou-nascutului - vaccinul antihepatita B, vaccinul antituberculoza si administrarea de vitamina K;
materiale informative de educatie pentru nastere si pentru ingrijirea nou-nascutului
prima consultatie dupa nastere (neonatologie).
racheel spune:
lore, este super, super bine As vrea sa am si eu asa ceva prin apropiere...
Si la mine sotul castiga la fel dar eu ce ma fac?In timpul concediului trebuie sa-mi gasesc alt job platit mai bine, dar eu vreau tot la stat.
loredanar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racheel lore, este super, super bine As vrea sa am si eu asa ceva prin apropiere... |
e convenabil intr-adevar, insa nu are neonato... daca e de vreo urgenta te trimite tot la maternitatea de stat, plus ca nah noi inca nu avem banii astia.... incercam sa ii strangem pana atunci. :)
racheel spune:
Si daca nasteai la stat tot trebuia sa-i strangi pentru ca tot asa costa si conditiile nici nu se discuta.Din ce preturi am pus eu ma duce la 3000 lei.
oanaiasi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui loredanar
e convenabil intr-adevar, insa nu are neonato... daca e de vreo urgenta te trimite tot la maternitatea de stat, plus ca nah noi inca nu avem banii astia.... incercam sa ii strangem pana atunci. :) Lori 23+ fericita cu Mara |
Lore, astia zic ca au si neonato .
http://www.arcadiahospital.ro/maternitate/neonatologie/132
Oana 19+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!
loredanar spune:
la maternitatea din iasi, functie si de medic desigur, din cate am inteles ajungi cu o naturala cam la 1500 lei , iar cezariana cam intre 1500 si 2500 lei.... desi am mai auzit si de femei sa le zic inconstienta care dau 700 euro la medic! pf da-l incolo de medic pai ce imi face? imi cara el burta 9 luni de zile... ce imi face...
loredanar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanaiasi Lore, astia zic ca au si neonato . http://www.arcadiahospital.ro/maternitate/neonatologie/132 Oana 19+ Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen! |
i-auzi ... :) habar nu aveam.......... stiam ca in caz de complicatii te trimit la cuza voda......