Strugurasi de Sept-Oct 2011 (49)
Raspunsuri - Pagina 6
seidana spune:
eu inca la ch cu nasterea si ce trebuie pt bebe nu am socotit.. astept sa imi golesc cardu cu amenajarea ap..
22+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
gertruda32 spune:
Buna fetelor!!!
Sunt noua pe acest forum, abia m-am inregistrat.Incerc sa imi dau seama cum functioneaza acest forum si sper sa ma adaptaz cat mai repede ca sa pot face parte din grupul vostru.Sunt foarte emotionata ca o sa devin mamica, mai ales ca e primul copil. Abia astept sa schimbam pareri si informatii !!!
Va pup pe toate!!!
+19
loredanar spune:
wow marryan sunt nebuni sefii tai....... din ce povestesti tu au impresia ca tu le apartii lor, ca iti pot controla ei viata. presupun ca ai un job banos de iti este atat de greu sa te detasezi. din pacate cu totii suntem nevoiti facem compromisuri pentru bani, insa a lasa un copil de 1 saptamana acasa cred ca e o compromis cam mare sa-ti fie cerut si poate ar trebui sa ii informezi de pe acum ca e acest sacrificiu iti este imposibil.
oana pai poate dupa ce intram in prenatale ne intalnim la plimbat burtile pe bulivardul iasului. :))
racheel nu am facut cu prima casa 4 , ci cu credit ipotecar BCR. prima casa 4 din cate am aflat inca nu a fost lansat oficial. urmeaza cat de curand.
Lori 23+ fericita cu Mara
racheel spune:
Si eu vreau apartament mai fetelor ma plang si eu la voi ca nu mai am cui...daca ii zic sotului ne mai certam...ori eu sunt nebuna ori el.Povestea este cam asa.Noi avem 10 000 euro si am facut credit de 35 000 care s-a aprobat dar trebuie sa gasim apartamentul.Acum el vrea sa fie si maaaaaaaare si decomandat si etaj intermediar si cu imbunatatiri si ieftinpai de unde mama ma......sa -l gasim asa?Cum vrea el sunt peste 42 000 si nu vrea nici asa.
Si eu ma gandesc ca mai am putin si nasc....si as vrea sa renovam si noi ceva macar dormitorul.
Offffffff si vremea asta de afara ce ma intristeaza
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 22+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
racheel spune:
lore pai si din cate imi spui este cam la fel cu prima casa.Care este diferenta?Bine v-ati gandit.
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 22+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
loredanar spune:
valeu fetelor nu mai vorbiti de cheltuielile cu sarcina. pe noi achizitia apartamentului ne-a secat de bani o groaza de taxe notariale, la stat, la banci la lallalala of of ! nu stiu cum o sa reusim sa strangem in 4 luni banii pt nastere - noi am socotit ca avem nevoie cam asa ( in cazul cel mai fericit ):
- 2300 lei daca e nastere naturala + 700 lei eventuala epidurala (sau 3200 lei daca e cezariana)
- cel putin 1000 lei pt cheltuieli neprevazute din prima saptamana a bebelusului (daca apar tot felul de chitibusuri de cumparat la care nici nu te gandesti)
- inca 1000 lei cheltuielile de pana la nastere adica haine + scutece + cosmetice + electrocasnice pt el (sterilizator+incalzitor+biberoane+umidificator). caruciorul inca nu l-am pus in plan pt ca nu stiudaca voi vrea sa ii cumpar.
chiar daca suna ca fiind un calcul rotunjit eu cred ca o sa fie cheltuieli mai mari de atat.............
loredanar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racheel lore pai si din cate imi spui este cam la fel cu prima casa.Care este diferenta?Bine v-ati gandit. |
s-a gandit aia de la banca pt noi.......... :) e rata cu 30 lei/luna mai mare decat ar fi fost prin prima casa, insa se compenseaza partial acest plus cu un comision anual de vreo 150 lei pe care trebuia sa il platim la creditul de prima casa. a iesit binisor pana la urma dar nu iti pot exprima prin ce furci caudine a trebuit sa trecem, cate acte a trebui sa scoate, cata umblatura, cata cheltuiala, cat stres... bine ca s-a terminat! :)
seidana spune:
Nici eu nu ma mai gandesc la bani.. astept sa vad ce mi-i se da si apoi fac planuri pt bebe..
Noi ca sa facem casuta ne gandim la un min 4000 lei, cum nu avem cum sa strangem banii pana la sf lui mai.. traiasca cardul...da nu prea mult ca da dobanda
seidana spune:
Lore.. ce m,ai conte umblatura.. important e ca aveti cuibusorul vostruu
Eu ma prega sa merg acasa...
loredanar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui seidana Lore.. ce m,ai conte umblatura.. important e ca aveti cuibusorul vostruu Eu ma prega sa merg acasa... 22+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa ! |
faci 8-14?