Strugurasi de Sept-Oct 2011 (49)
Raspunsuri - Pagina 9
camady spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gertruda32 Buna fetelor!!! Sunt noua pe acest forum, abia m-am inregistrat.Incerc sa imi dau seama cum functioneaza acest forum si sper sa ma adaptaz cat mai repede ca sa pot face parte din grupul vostru.Sunt foarte emotionata ca o sa devin mamica, mai ales ca e primul copil. Abia astept sa schimbam pareri si informatii !!! Va pup pe toate!!! +19 |
Bine ai venit .Scrie repede 10 mesaje ca sa te vedem in timp real.Sa ne dai datele tale ptr lista de inceput.
22+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori
camady's baby
seidana spune:
Lore .. super pret pt asa conditii... la noi asa ceva e peste 5000 lei..
Rach.. cum adik sa cumperi bisturiu si ata? noi pt ce ma-sa platim Cas si Cass si atatea altele?
Bujo.. tinem pumnii.. sa fii cu vesti sa nu ne lasi asteptand..
22+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
camady spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vrngabriela Buna. Spre rusinea mea, as vrea sa comunic foarte mult cu voi numai ca nu prea ma prind cum functioneaza sit-ul :( sper sa ma pot descurca si sa pot intra in discutii cu voi . Multumesc . Va pup ! |
Bun venit si tie.Te asteptam cu date despre tine.
22+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori
camady's baby
GORGY spune:
Marryan, te tuc , ms de incurajari.
Bun venit fetelor noi, in devenire mamici, sarcina usoara fara greturi si nastere si mai usoara!
marryan spune:
Georgy fata frumoasa, ai sa vezi ca ne vei bucura incurind cu testul pozitiv
Cea mai fericita mami 22 + cu
Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final
seidana spune:
Gorgy asa simt ca vei fi burtica de ian febr 12..
Helenutza23 spune:
gorgy iti tin si eu pumnii sa se implineasca dorinta de a avea bb.
jade te asteptam cu vesti de la eco.
bujo, bafta la morfologica, sa vii sa ne zici. tu de ce ai avut contractii? ai vreo explicatie?
19+
elly_b spune:
pupam burtici si bbi.
am reusit sa citesc cap asta. nimic din urma.
noi miscam. suntem ok. adica bb e ok. eu sunt imobilizata la pat. incerc sa va povestesc cu o mana
mami de Annelies (30.06.2005) si 16+
marryan spune:
zubi acum am vazut ca ia primit noutati bune de la doctora in privinta analizei lupus, Felicitari mamico ai sa vezi ca totul va fi bine
Fetelor eu sunt fr curioasa cum o sa arate bebelina mea
imi pare ca e agitata rau, ca se misca se intoarce, am impresia ca imi intoarce uterul pe dos
bujo tinem pumnii pentru morfo, sa ne povestesti cum a fost!
Cea mai fericita mami 22 + cu
Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final
seidana spune:
Elly de ce esti imobilizata la pat ? imi pare rau...
Marryan si a mea e agitata .. mie imi place cand intorce uterul.. de ar face asta zi de zi..