Strugurasi de Sept-Oct 2011 (49)
Raspunsuri - Pagina 10
marryan spune:
Elly ce ai patit mamico, imi pare rau ca nu esti bine.
Seidana la mine de luni se misca zi de zi cind jos jos, cind un pik mai sus, azi deja e mai sus un pik si ma apasa peste tot, ca am impresia cind se intoarce imi trage si intestine si tot.
Fetelor, la noi nu se face morfo de lok, eu tot citesc ca voi faceti morfi, triplu test, dublu test, la noi nimik doar echo si iti zice niste detalii depsre sis cardio, osos, locomotor, caput si gata.
Cea mai fericita mami 22 + cu
Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final
elly_b spune:
de fapt nu prea stiu ce sa va zic .... s-a declansat o hernie de disc sau o lombosciatica .... niste dureri de nedescris travaliul e mic copil
am vb la tel cu neuroloaga. am vrut sa chem o salvare dar aia nu au ce sa-mi faca. nu exista investigatii sau tratamente de facut in sarcina. cel mult pot sa dau cu diclofenac unguent. apa de ploaie pt mine si periculos pt bb. in rest sa stau in pat la caldura si sa astept sa treaca
azi am dat un pic cu diclofenac, desi mi-e frica sa dau si cu ala, nu pt durere ... ca incerc sa o suport, ci ca sa ma pot ridica macar pana la baie din pat. inca n-am reusit sa ma ridic. innebunesc de nervi. stau cu scutecul langa mine
e greu de descris ....
noroc ca s-a mobilizat barbata-miu. annelies are grija de mine, e cuminte si ascultatoare. sta cu mine in patutz ....
cam asta e cu mine
mami de Annelies (30.06.2005) si 16+
seidana spune:
ooo Elly.. imi pare tare rauu... sper sa treaca cat mai repede..
22+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
JadeJador spune:
Am revenit
BB Tudor este bine , toate sunt normale , are 350 gr si se juca de mama focului
Are nasul carn si seamana cu mine
Colul este ceva mai binisor , nu fantastic , dar fata de cum era , este pe drumul cel bun
In rest toate bune si frumoase
Sunt ceva mai calma acum (vreo 2 zile , asa )
Va multumesc ca mi ati tinut pumnii
JadeJador spune:
elly aoleu mama , ai grija de tine , imi pare tare rau pt ce ai patit
bujo bafta si tie la eco .Dar ce ai facut de te au luat contractiile ? Au fost dureroase ? Zi mi ceva despre ele , ca ma pasioneaza subiectul
Urez si eu bun venit fetelor noi si sper sa scrieti des si sa devenim prietene
GORGY spune:
Citat: |
citat din mesajul lui JadeJador Am revenit BB Tudor este bine , toate sunt normale , are 350 gr si se juca de mama focului Are nasul carn si seamana cu mine Colul este ceva mai binisor , nu fantastic , dar fata de cum era , este pe drumul cel bun In rest toate bune si frumoase Sunt ceva mai calma acum (vreo 2 zile , asa ) Va multumesc ca mi ati tinut pumnii bravo, bine ca te-ai mai linistit. |
marryan spune:
citat din mesajul lui JadeJador Am revenit BB Tudor este bine , toate sunt normale , are 350 gr si se juca de mama focului Are nasul carn si seamana cu mine Jade ce noutati bune Yupiii, am ris la faza cu nasu cirn, pai unde bre sa vada asa detalii chiar |
marryan spune:
citat din mesajul lui elly_b de fapt nu prea stiu ce sa va zic .... s-a declansat o hernie de disc sau o lombosciatica .... niste dureri de nedescris travaliul e mic copil am vb la tel cu neuroloaga. am vrut sa chem o salvare dar aia nu au ce sa-mi faca. nu exista investigatii sau tratamente de facut in sarcina. cel mult pot sa dau cu diclofenac unguent. apa de ploaie pt mine si periculos pt bb. in rest sa stau in pat la caldura si sa astept sa treaca azi am dat un pic cu diclofenac, desi mi-e frica sa dau si cu ala, nu pt durere ... ca incerc sa o suport, ci ca sa ma pot ridica macar pana la baie din pat. inca n-am reusit sa ma ridic. innebunesc de nervi. stau cu scutecul langa mine e greu de descris .... noroc ca s-a mobilizat barbata-miu. annelies are grija de mine, e cuminte si ascultatoare. sta cu mine in patutz .... cam asta e cu mine mami de Annelies (30.06.2005) si 16+ |
Elly imi pare foarte rau ca treci prin asa situatie, sa dea Dumnezeu sa treaca repede si sa fiti bine amondoi cu bebe
camady spune:
citat din mesajul lui GORGY cu atatea incurajari parca deja ma simt gravi ! Georgi |
Ceva test, in ce perioada esti acum? Te asteptam cu vesti bune
jade ma bucur ca esti mai bine.
22+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori
camady's baby