Strugurasi de Sept-Oct 2011 (49)
Raspunsuri - Pagina 11
marryan spune:
Fetelor eu sunt in dilema cu numele pentru bebellina, la inceput am convenit cu sotu sa numim daca e baiat Sebastian si ramine in virogare cred la bb2, si daca e fetita Valeria, acum el imi zice nu vrea Valeria ca suna nume rusesc, si vrea Vanessa sau Livia care vi se pare mai frumos, ca sunt in ceata rau de tot.
Cea mai fericita mami 22 + cu
Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final
seidana spune:
Jade ma bucur ca te-ai linistit pt acumm..
ti-a facut morfo? hai zi niste masuratori sa avem etalon ..Bdp, fl.. ceva..
Marryan la eco 4 d se vad ff multe detalii...
22+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
camady spune:
Jade sa ne pui si noua poza sa vedem nasul carn
22+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori
camady's baby
JadeJador spune:
marryan , jur ca se vede
si dr era incantata de el
seidana , hai ca le scriu
camady , poze am doar pe hartie si din pacate daca nu mai merg la servici n am unde sa le scanez
JadeJador spune:
Ecografie bb Tudor 20 sapt si 3 zile:
BDP 4.6 cm
OFD 6.33 cm
HC 17.48 cm
AC 15.41 cm
FL 3.24 cm
TIB 3.04 cm
HL 3.16 cm
Ulna 2.83 cm
Cereb 2.08
CM 4.69 mm
VP 7.22 mm
Greutate 346 g
HR 153 bpm
Artera uterina dreapta 0.44
Artera uterina stanga 0.50
Artera ombilicala 0.60
Placenta grosime 22 mm , grad maturare 0
didianana spune:
sal fetelor!!Inscrietima si pe mine, eu am 15 sapt si 4 zile ( calculat de la ziua ovulatiei) si incerc sa profit de fiecare moment, fiindca stiu ca o sa imi fie dor de zilele astea :)hai sa va intreb, voi ati patit pana acum sa va doara osul pubian? m-a durut ieri si m-am speriat..maine am programare la eco..sper sa ne spuna k e fetita
camady spune:
Citat: |
citat din mesajul lui didianana sal fetelor!!Inscrietima si pe mine, eu am 15 sapt si 4 zile ( calculat de la ziua ovulatiei) si incerc sa profit de fiecare moment, fiindca stiu ca o sa imi fie dor de zilele astea :)hai sa va intreb, voi ati patit pana acum sa va doara osul pubian? m-a durut ieri si m-am speriat..maine am programare la eco..sper sa ne spuna k e fetita |
Bine ai venit la noi.Sa ne dai datele ptr lista UM, DPN, data nasterii tale daca vrei. In legatura cu durerile din partea de jos unele fete se plang ca le au, deci cred ca e ceva normal.Eu nu am astfel de dureri.
Scrie repede 10 mesaje ca sa te putem citi in timp real.
22+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori
camady's baby
GORGY spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui camady
Ceva test, in ce perioada esti acum? Te asteptam cu vesti bune jade ma bucur ca esti mai bine. 22+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori camady's baby |
Camady, abia mi-a venit, sambata...dar dupa ce trece ma pun pe treaba
marryan spune:
si eu plec acasika, in sfirsit, va pup si va doresc o seara foarte frumoasa!!!!
Cea mai fericita mami 22 + cu
Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final