Strugurasi de Sept-Oct 2011 (49)
Raspunsuri - Pagina 12
racheel spune:
didianana bine ai venit sarcina usoara si la termen sa ai
Jade ma bucur pentru vestile bune
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 22+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
zubi spune:
Eu am facut curatenie pana acuma si sunt rupta
Am ametit un pic de dim,si gata, toata ziua sunt ca oul, sa nu ametesc iar..off ce panicoasa mai sunt si eu
Marryan, mie imi place Livia..suna frumos, lin, e simplu
Jade, felicitari mami pt vestile bune de la eco
Seidana, si eu cred la fel de GEORGY..o s afie sigur ian-febr:)
Elly, imi pare tare rau, imi inchipui ca treebuie sa fie tare rau, dar cu Dumnezeu inainte, bine ca bebe e ok
Bun venit noilor mamici, sarcini cat mai usoare
Ma duc sa stau un pica in pat sa ma odihnesc
Zubi, mami22+ cu
minunea mea
racheel spune:
Zubinu te potolesti deloc
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 22+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
didianana spune:
UM 31/12/2010 DPN 09/10/2011 si data mea de nastere e 24/07/1987..eu mai am un baietel de 3 ani jumatate, dar cu el nu tin minte sa ma fi durut..am stat pup acum 2 zile mult si poate de aia..Oricum azi nu m-a mai durut.
andreea2011 spune:
Buna seara!
Fetelor abia acum am un ragaz sa intru si eu.Am fost tare ocupati zilele astea si nu am putut intra deloc.Sper ca sunteti toate bine! o sa incerc sa recuperez din urma cat pot. Cred ca am pierdut vreo4-5 capitole.
Noi suntem bine cu exceptia faptului ca mi-au aparut niste pete pe burtica si pe picioare. Mi-e frica sa nu fie vreo micoza. abia luni ajung la dermatolg.
Bebelusa misca des si burta creste. Pe langa burta creste si fundul meu.
Ma apuc de recapitulat!
22 + cu
didianana spune:
Jade ai probleme cu colul?Ai avut simptome?K mie de asta mi-e cel mai frik..Cu baiatul meu am facut eco-morfofetala, dar acum dr meu nu mi-a zis nimik, poate imi zice maine..As vrea sa fac 4D fiindca senzatia cand vezi puiul clar pt prima data e nemaipomenita,dar astept sa vb oricum cu dr maine.
JadeJador spune:
zubi mama , pe tine te mananca rau
mai las o incolo de treaba , mai menajeaza te si tu , ca doar nu castigi vreun premiu
meriti bataitza
seidana spune:
ZUBI... tu nu te astampari? cer o sclmaiala? de abia a trecut Pastele ce curatanie mai faci?
Andreea lasa sa creasca fundul, tot ce creste pe langa bebelina e cantitate neglijabila..
22+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
elly_b spune:
multumesc mult pt vorbe bune si incurajari ....
de data asta recunosc ca sunt depasita. nu mai suport sa stau nemiscata, si daca ma misc un pic (miscat inseamna ma balansez sau imi intind un pic picioarele si nu imi iese de fiecare data)nu mai suport durerea.
doamne ajuta sa fie copilul bine. orice mi-ar face mie bine ii face lui rau. mi-am pus o perna electrica la spate si a suportat mititelul cat a putut, numai ca acum s-a razvratit. nu-i face bine o sursa de caldura
si diclofenacul ala v-am spus ca e apa de ploaie. acum mai am si mustrari de constiinta desi nenea dr a zis ca la varsta asta de sarcina nu-l mai afecteaza dar mie mi s-a parut ca zice cu juma de gura
imi vine sa ma .... in ea de viata
mami de Annelies (30.06.2005) si 16+