Strugurasi de Sept-Oct 2011 (49)
Raspunsuri - Pagina 19
JadeJador spune:
Camera lui bb
Noi nu o sa amenajam nimik , chiar daca avem camera lui , pt ca intentionam la anul viitor sa ne mutam la casa
Eu vreau sa dorm cu el in camera , nu as avea curaj sa l las singur in camera cu tot cu waki taki .Si in plus mi se pare si tare complicat sa te plimbi noaptea cheauna prin casa de cate ori plange bb
In primele luni o sa mi iau un cosulet special de bb si o sa l pun langa pat
Si pot sa va jur de acum , ca voi sfarsi dormind cu el in pat
racheel spune:
Da jade, asa facem poate si eu fac asa.dar de ex. daca bebelinul cand va avea 4 luni si doarme de seara pana dimineata, in acest timp l-ai lasa 30 min singur si tu sa-ti faci treaba la bucatarie?Si te mai uiti la el din cand in cand bineinteles.
Eu vorbeam cu elly ca am o prietena care nu ar lasa-o pe fetita ei singura in acest timp.Mai bine nu gateste.
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 22+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
Helenutza23 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elly_b asa cum spune si helenutza fiecare isi creste copii cum simte ... dar asta nu ma impiedica sa ma minunez mami de Annelies (30.06.2005) si 18+ |
da, si pot spune un lucru in mod clar. de cand am copil am invatat sa nu judec alt parinte. fiecare stie cum face, mai mult ca sigur a incercat tot ce se putea si in final a ajuns la o solutie.
dar cu toate astea, ca si tine, uneori ma mai mir de unii, dar nu f tare ca nu stii cand si cum esti pus in situatii similare si te trezesti ca faci fix la fel.
oricum ideea e ca trebuie sa va relaxati un pic. sa nu va stresati f tare cu anumite prob, pt ca sincer, copilul simte. si punem, fara sa vrem, presiune pe el.
... pt mine chestia asta era unul din principalele motive cand ma gandeam sa mai fac inca un copil. un al doilea copil, te facea sa il mai "slabesti" pe primul, sa nu mai fii asa de stresat la anumite faze. e bine pt toata lumea, si pt parinti si pt copil.
20
JadeJador spune:
citat din mesajul lui racheel Da jade, asa facem poate si eu fac asa.dar de ex. daca bebelinul cand va avea 4 luni si doarme de seara pana dimineata, in acest timp l-ai lasa 30 min singur si tu sa-ti faci treaba la bucatarie?Si te mai uiti la el din cand in cand bineinteles. Eu vorbeam cu elly ca am o prietena care nu ar lasa-o pe fetita ei singura in acest timp.Mai bine nu gateste. Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 22+ cu Anastasia-Maria Doamne, ajuta-ne in continuare! |
eu ziceam ca noaptea n as avea curaj sa l las sa doarma singur in camera
in timpul zilei iti dai seamna ca nu o sa stau sa l pazesc
am citit si eu de prietena ta
nu comentez
Creola spune:
fetelor,
oredanar,May 3,Helenutza 23,Seidana va multumesc pentru felicitari.
Loredanar felicitari si voua pentru noua casuta,sa va bucurati de ea si sa traiti fericiti alaturi de Mara!
Bujo felicitari si tie pentru vestile bune cu care te-ai intors de la eco!
elly_b ma bucur ca esti mai bine
Seidana miercuri am fost la Rotaru Daniela,la sfarsit de luna mai precis 25 voi merge la Mihu,cred ca voi naste cu el deoarece Rotaru colaboreaza doar cu Gynia (scuze daca ma repet) si as prefera sa fac prelevarea celulelor stem cu banii aia.Luni am programare la Muresan,ma voi duce cu Sarah sa-si vada surioara.
[b]Marryam tin pumnii sa treaca cat mai repede problemele!
Bun venit noilor burtici!
Eu deseara ies sa-i ascult pe cei de la Directia 5 ,maine avem o petrecere de dimineata de pici,iar dupa -masa i-am promis printesei mele ca o duc la bazin fiinca e intelegatoare si ma lasa sa ies la concert.Duminica - odihna.
Vin din nou cu rugamintea sa-mi trimite-ti parola si mie ...duminica voi pune si eu cateva poze cu noi.
la toate
20+
JadeJador spune:
ceva in genul asta as vrea sa cumpar pt primele luni
si pot sa l mut si de colo colo prin casa f usor
http://bebedesign.ro/cos-rachita.php
racheel spune:
Hei, ce frumoase sunt
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 22+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
seidana spune:
citat din mesajul lui Helenutza23 Oana la mine nu e neaparat oparit, e mai mult ca o inflamatie. imi tot apare de cand am ramas gravida. si arata asa, mai umflata, parca ar fi o gogoasa. e destul de enervant. ma spal in mod curent cu bicarbonat de sodiu. scurgeri dubioase nu am, inflamatia e in partea exterioara, adica nu inauntru. 20 feb2007 |
cam asa am si eu.. o inflamatie in exterior in partea dreapta undeva catre picior, scurgeri dubioase nu .. adik numai albe si rareori usor galbui, insa ma mai scarpin cateodata si atunci pisca.. sunt f speriata sa nu am herpes.. dar un herpes nu arata asa.. intr-o zi faceam echiolibristica la oglinda: un picior pe masina de spalat, eu ma tineam de usa..
22+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
oanaiasi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui seidana
cam asa am si eu.. o inflamatie in exterior in partea dreapta undeva catre picior, scurgeri dubioase nu .. adik numai albe si rareori usor galbui, insa ma mai scarpin cateodata si atunci pisca.. sunt f speriata sa nu am herpes.. dar un herpes nu arata asa.. intr-o zi faceam echiolibristica la oglinda: un picior pe masina de spalat, eu ma tineam de usa.. 22+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa ! |
Eu sunt convinsa ca e de la faptul ca nu se mai usuca acolo odata ! Tre sa umblam in rochie si fara chiloti
Oana 19+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!
bujo spune:
Jade si la baiat tot asa contractii am avut. Le gestionez si eu cum pot mai bine.
bujo mami de Filip si 23+ cu