Strugurasi de Sept-Oct 2011 (49)
Raspunsuri - Pagina 18
JadeJador spune:
Citat: |
citat din mesajul lui seidana Ce planuri aveti de weekend? 22+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa ! |
probabil ca o sa ma mut din dormitor in sufragerie
MatzaRebela spune:
buna dumineatza si de la noi.
Felicitari pt vestile bune de la eco.
Nu vorbiti de dureri va rooog ca eu de 3 zile vreau sa ma urc pe pereti:(
a fost urat afara innorat si mai rece si m-a luat reumatismul(da da la varsta asta). ma lua cand mana cand mijlocul cand piciorul(partea dreapta) apoi maselele(m-a tras curentul si ma lasa dantura ma lua mana apoi picioru apoi mijlocu).. dar in permanenta ma durea cv.. astazi m-am trezit cu durere de masea dar nu asa insuportabila acum aproape a trecut.. in schimb cum dorm intr-o parte oarecum in pozitia ghemuit ca nu pot cu picioarele drepte simt ca mi se lungeste pielea de pe burta..nu pot tine genunchi peste genunchi asa ca am tinut mai sus si in somn mi-a tot apasat osul de la genunchi pe terminatiile muschiilor si acum e crima cum merg intind piicoru ma doarreeee rau de tot. ohh doamne m-am rablagit de tot chiar ii spuneam sotului... n-am probleme de sarcina dar am probleme de "baba batrana" de 80 de ani...
Ufffff vreau si eu sa am zile bune sa nu ma doara nimic sa am energie(acum am energie dar degeaba ca nu ma pot misca de durere:))))) o iau raznaaaaaaaaaa:)))
Va pupic si sper revin cu un post mai tarziu !
23+ cu
Helenutza23 spune:
Oana la mine nu e neaparat oparit, e mai mult ca o inflamatie. imi tot apare de cand am ramas gravida. si arata asa, mai umflata, parca ar fi o gogoasa. e destul de enervant. ma spal in mod curent cu bicarbonat de sodiu.
scurgeri dubioase nu am, inflamatia e in partea exterioara, adica nu inauntru.
20
elly_b spune:
racheel nu-mi permit sa spun nimic de prietena ta .... dar sincer imi doresc sa nu ajungi asa ... e cel putin exagerat.
fereasca dumnezeu poate a avut o experienta neplacuta ... dar mi-e greu sa cred.
gandeste-te ca toti am inceput sa ne intoarcem la 3 luni si eu si tu si ea. si a avut timp tata mare sa strea cu noi.
daca copilul nu are pernutze, paturici, depozit de lucrusoare si jucarii in patutz cu ce doamne iarta-ma sa se sufoce?!?
gadeste-te ca atunci cand venim pe lume suntem 100% senzoriali. si ca la orice animal sistemul de conservarea este extraordinar de bine dezvoltat.
si aici nu ma refer la dimensiuni, spatiu, distanta, marime ... chestii pe care copilul le invata, nu vine cu ele si pt asta exista parintii.
ci la functiile de baza. respirat, mancat, dormit, miscat. nu am auzit copil sanatos care sa-si rupa singur o mana, sau sa-ti tina respiratia pana se sufoca sau sa manace pana ii plesneste stomacul.
m-am cam lungit ...
mami de Annelies (30.06.2005) si 18+
oanaiasi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Helenutza23 Oana la mine nu e neaparat oparit, e mai mult ca o inflamatie. imi tot apare de cand am ramas gravida. si arata asa, mai umflata, parca ar fi o gogoasa. e destul de enervant. ma spal in mod curent cu bicarbonat de sodiu. scurgeri dubioase nu am, inflamatia e in partea exterioara, adica nu inauntru. 20 feb2007 |
Probabil tot de la secretiile mai abundente ni se trage . Fiind mai tot timpul umezeala acolo ... Eu vad ca azi ma simt mai bine dupa galbenele ...ieri incepuse sa ma usture inclusiv unde sta bata de la chilot in zona inghinala . Muream de nervi ...Dar vad ca galbeneaua face minuni ...a ramas cam unsuroasa dansa dar nu mai ustura...
Oana 19+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!
JadeJador spune:
bujo felicitari pt bb grasunica
Si eu am uter excitabil , mi a scos peri albi contractiile astea
La baiat ai avut tot asa ?
Helenutza23 spune:
ha haa OANA, unsuroasa, neunsuroasa, ce mai conteaza acum! acum nu mai tinem cont de frumusete =))))))
20
elly_b spune:
si inca o intrebare ... cat ai stat cu bblina ... a facut ceva periculos micutza?
asa cum spune si helenutza fiecare isi creste copii cum simte ... dar asta nu ma impiedica sa ma minunez
mami de Annelies (30.06.2005) si 18+
racheel spune:
elly nu te-ai lungit.Eu i-am zis ca este paranoiaIar ea imi spune stai ca vezi tu cum se intoare si bla,bla,bla.
Fetita ca orice copila avut clici aplans marog...a stat cu ea.De la 3-4 luni doarme bebelusa de 8,30 pana dimineata la 6-7.Dar in acest timp ea nu o lasa deloc singura.Motivul ti l-am spus.Cand eu mai stam cu ea intr-adevar se mai speria dar apoi adormea la loc.Se si intorcea dintr-o parte in alta dar niciodata nu sta cu fata in jos.
Si eu m-am speriat vazand-o pe ea asaEu ii mai zic ca eu am crescut la tara si ma lasa ai mei in casa de mica ca ei se duceau in gradina sa munceasca si eu nu m-am mai sufocat.Si cred ca nu sunt simgura in situatia asta.
Dar ma rog....si mai am niste colege de serviciu cu prichindei acum mai marisori 7-9 luni si imi spuneau ca nici ele nu-i lasa deloc singuri cand dormeau
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 22+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
racheel spune:
Inca ceva...O intreb daca bebelina doarme asa frumos ea nu poate sa gateasca in acest timp?Si imi zice ca in timp ce gateste sta sotul cu ea.
Nici macar nu merge sa manance la bucatarie.Isi ia mancarea cu ea in dormitor, sau nu mananca pana nu vine sotul sastea cu ea.
E...loca am zis io.
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 22+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!