Strugurasi de Sept-Oct 2011 (49)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Athosik ce fain ca ai primit deja lucrusoare... toata ziua le-as admira..

22+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Am uitat

Bine ati venit noilor burtici!

Elly , sper sa te refaci repede. E nasol statul asta la pat...

Oana 19+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui racheel

seidana cred ca nu avem cum sa dormim decat pana la 3 luni pentru ca dupa aceea ea se intoarce pe toate partile.Daca se sufoca???Oare ste posibil???

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 22+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

racheel m-am amuzat .... nu o sa fie mamico asa grav. abia pe la 3 luni incepi sa te mai relaxezi. trece sindromul mortii subite (sper ca nu deschid cutia pandorei acum ) care o sa ne chinuie pe toate in primele luni si bb incepe sa devina mai puternic. in plus nu ii lasi in patutz lucruri cu care ar putea sa se sufoce!!!
si trebuie sa mai ai si credinta. va fi imposibil sa fie supravegheata non-stop. macar la baie si tot trebuie sa mergi. nu trebuie sa te uiti la "drobul de sare".
o sa vezi ca te vei relaxa cu timpul ...

mami de Annelies (30.06.2005) si 18+

Mergi la inceput

Am mai uitat ceva ...ieri de la atata stat in fund m-am oparit ...la dansa. M-am dus acasa , am spalat-o temeinic si dupa am dat-o cu crema de galbenele ...oare e bun cum am facut ?!

Oana 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Athosik ce fain ca ai primit deja lucrusoare... toata ziua le-as admira..

22+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Asta si fac ... mereu caut un pretext sa la rearanjez!!!

22+ cu robert-mihai
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Elly, eu am o prietena care are o fetita de 5 luni, si nu o lasa 5 secunde singura ca poate se intoarce nu stiu cum si se sufoca.Ea m-a speriat Dac mergem la ei in vizila la spaghete de ex., fetita doarme dar eu stau cu ea pana face spaghetele din cauza ca se poate sufoca.

Eu am zis ca nu o sa fiu asa...Sper sa nu fiu asa

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 22+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

fetelor multumesc din nou pt vorbe bune ....

da oana e ok cum ai facut. poti sa dai si cu bepanthen oricum o sa ai nevoie de el si pt bb

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elly_b

fetelor multumesc din nou pt vorbe bune ....

da oana e ok cum ai facut. poti sa dai si cu bepanthen oricum o sa ai nevoie de el si pt bb

Bun, e bine ca n-am dat-o de gard ...ma gandeam eu ca e buna galbeneaua ...nu mai stiam ce sa fac aseara ...

Oana 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui elly_b

tocmai l-am folosit azi pt aceiasi problema spusa de oana

fetele nu va speriati de copii nu li se va intampla nimik, lasatii sa doarma cand dorm, ii puteti verifica din cand in cand. va stresati degeaba.
de dormit cu ei.. am facut si noi camera copilului la inceput insa tot cu el am ajuns sa dormim. noi nu vrem sa il lasam singurel. are 4 ani acum si unul din noi doarme cu el, la el in camera, in patul mare de acolo. hai ca asta nu ne-a oprit sa mai facem si pe al doilea bebe. hi hi! mie imi place sa dorm cu copilul, sa il simt, sa il verific, sa il mai invelesc, sa il miros, sa il aud.
fiecare face cum crede.
edit.. si as mai adauga la cele spuse in leg cu cele de mai sus, ca fiecare face cum crede si cum vrea copilul. noi am incercat sa il invatam si singurel dar plangea, se trezea, ne trezea si pe noi, plimbarile intre camere erau groaznic de obositoare... asa ca, se poate spune, am cedat dorintelor lui. nu imi pare rau!

20

Mergi la inceput

Helenutza, daca noi ne oparim acuma ...la vara ce mai facem ?

Oana 19+

Mergi la inceput