Strugurasi de Sept-Oct 2011 (49)
Raspunsuri - Pagina 16
seidana spune:
Lali.. crema asta eu o intitulez de Cremes... si asta am sa o fac.. atata ca inca nu sunt f hotarata daca sa fac blat subtire si crocant de tarta ( nici eu nu am facut tarte ), sau blat pandispan...
Rach... si noi mergem la ai mei , la curte... de abia astept sa vad copaceii in floare.. si sa fiu printesa..
A si maine imi iau pisica .. o duc la ai mei e birmaneza si mica,cu ochi albastriu, si fecior
22+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
racheel spune:
Da este chiar tinerica didiana, acum am vazut.De fapt este cea mai tinerica din odiseea noastra
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 22+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
oanaiasi spune:
Neata burtici ,
La Iasi vad ca e putin soare ? Lore , a ajuns si la tine?
Bebelusa noastra va sta cu noi in camera. Probabil pana la 2 ani , nu stiu ...Vreau sa o am acolo sa o vad tot timpul.Parca vad ca o sa doarma numa cu mine in pat.
Azi e vineri si ma bucur ca vine week end-ul. Maine punem parchet in camera. sper sa terminam repede ca sa apuc sa il si curat un pic.
In rest toate bune , vreau vreme frumoasa..azi dimineata am inghetat realmente in drum spre munca.
Oana 19+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!
seidana spune:
Oana eu o sa dorm cu bebi in camera, ma mut eu pe 2 considerente: o obisnuiesc cu camera ei de la inceput ca in mom in care sa ne despartim sa nu fie o trecere asa mare pt ea si sa fie totul nou.. si apoi nu vreau sa il scol pe al meu la fiecare gangurit.. el tre sa mearga la munca sa aduca banii pt fete..
Si am zis ca nici nu o sa dorm f mult timp cu ea.. imi propun 3 luni insa sa vad daca o sa pot sa o las..
Da didianana e minora grupului
Helenutza.. da asa e cand esti parinte , copilul iti planifica ce si cum, degeaba te straduiesti tu ...
elly_b spune:
neata fetelor! tocmai am sters un mesaj
reiau:
bujo felicitari! nu mai vreau sa comentez de dureri ... caci am o veste buna si eu ... m-am dat jos din pat!!! un pic, pana la baie si inapoi dar am reusit .... de 2 ori
nici nu stiu daca tremuram de frica sau de durere .... era o combinata
astazi va bazati pe mine ... sunt tot in pat si dau F5.
o sa mai fac exercitii de dat jos si mers cate putin .... doamne daca as reusi sa fac un dus ma simt ca si cum ar fi trecut 5 ani de cand nu m-am spalat desi am folosit prosoape cu apa, servetele umede .... abia astept sa curga apa pe mine
mami de Annelies (30.06.2005) si 18+
racheel spune:
seidana cred ca nu avem cum sa dormim decat pana la 3 luni pentru ca dupa aceea ea se intoarce pe toate partile.Daca se sufoca???Oare ste posibil???
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 22+ cu Anastasia-Maria
oanaiasi spune:
Eu nu mai am alta camera acu ...pana ii fac si camera ei de la zero dorm cu ea in pat. Dupa constructie ne mutam cu totii in "aripa noua" si lasam dormitorul de acum living. O sa fie greu si pt ea si pt noi ca schimbam locul.
Oana 19+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!
athosik spune:
Neatza fetele,
Vine weekend-ul ............
Nu avem nici un plan ... dar poate apare ceva pe neprevazut ...
De amenajat camera BB-ului cred k o sa fie prin iunie-iulie...habar nu am ... sa vb cu sotziorul meu
De cumparat nu am cumparat nimic pt BB dar in schimb am primit foarte multe lucruri : body-uri (cu maneca lunga,scurta),pantalonasi,bluzite,suzete,ciorapei ... sunt toate asa de mici si frumoase ...
Felicitari pentru vestile bune de le ECO!!!!
Imi pare rau de fetele care se simt rau ...
22+ cu robert-mihai
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racheel seidana cred ca nu avem cum sa dormim decat pana la 3 luni pentru ca dupa aceea ea se intoarce pe toate partile.Daca se sufoca???Oare ste posibil??? Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 22+ cu Anastasia-Maria Doamne, ajuta-ne in continuare! |
mai vine si bunica... si sincer nici nu vreau sa ma gandesc la astea de pe acu.. vreau sa fiu preocupata doar cu miscarile ei.. deocamdata..
si o sa iau si waki taki , iti dai seama
racheel spune:
elly, imi pare rau de problemele pe care le aiSper din tot sufletul ,sa treaca mai repede