Strugurasi de Sept-Oct 2011 (49)
Raspunsuri - Pagina 20
Creola spune:
Jade Jador foarte frumos cosuletul...dar daca carutul pe care il ai are si landou nu cred ca are sens sa arunci 300 lei pentru 3-4 luni,maxim 6 ca dupa nu-l mai poti folosi...parerea mea.
20+
Helenutza23 spune:
Oana eu cred ca per toatal, e de la sarcina, de la hormoni, de la vascularizarea f puternica ce se afla in acea zona si care acum e si mai mare..
dar da, e si de la secretie , pt ca in sarcina e altfel. si urina poate sa irite. la mine sigur se intampla asta pt ca nu beau multe lichide si am o urina mai concetrata, mai acida...
20
racheel spune:
oana, tu ai zis ca folosesti absorbante zilnice.renunta la ele, mai bine iti schimbi lenjeria de 2 ori pe zi.eu asa fac![]()
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
22+ cu
Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
seidana spune:
Rach nu contentez nici eu despre prietena ta.. eu sunt convinsa ca daca e sa se intample ceva se intampla .. nu cred ca o supravegheaza 24 din 24.. . dar fiecare alege cum isi gestioneaza nervii..
Jade super cosuletul...
Creola ...la car vrei sa ramai muresan sau mihu?
Unde e dir 5?
22+ .. DD ajuta-ne sa avem
sanatoasa !
elly_b spune:
sa nu ma intelegeti gresit. eu vorbesc despre exagerari....
nici eu nu mi-am lasat copilul intr-o camera si mi-am vazut de treaba. o verificam tot timpul. dar cu cat crestea cu atat crestea si timpul dintre 2 verificari. la inceput am avut tendinta sa stau non stop langa ea. de drag, de teama, de detoate ![]()
si eu am dormit cu ea in camera de la inceput. si apoi cu ea in pat ... acum are regula : doar o seara pe sapt cu noi in pat. si ne mai abatem de la regula din cand in cand
desi acum cu burtoiul asta mi-e cam greu, ca e titirez in pat are niste pozitii .... dar mi-e asa de drag sa o am dimineata langa mine ... 
mami de
Annelies (30.06.2005) si
18+
seidana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui racheel oana, tu ai zis ca folosesti absorbante zilnice.renunta la ele, mai bine iti schimbi lenjeria de 2 ori pe zi.eu asa fac Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 22+ cu Anastasia-Maria Doamne, ajuta-ne in continuare! |
si eu de la absorbante a patit-o acu sunt natur cu lenjerie de bumbac.. desi ma cam enerveaza cea cu cusaturi
22+ .. DD ajuta-ne sa avem
sanatoasa !
Creola spune:
Am uitat sa va intreb : cum vi se pare numele Elisabeta?aseara l-am reauzit si mi-a placut mai ales ca o putem dezmierda Elisa care mie imi suna mult mai bine decat Eliza(cum vrea sotul).
20+
oanaiasi spune:
Da , e clar ca sarcina schimba mult organismul. Eu pe deasupra mai port si protej slip si stau si destul de mult in fund...Se amesteca toate ...
Oana
19+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o
sanatoasa si la termen!
JadeJador spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Creola Am uitat sa va intreb : cum vi se pare numele Elisabeta?aseara l-am reauzit si mi-a placut mai ales ca o putem dezmierda Elisa care mie imi suna mult mai bine decat Eliza(cum vrea sotul). 20+ |
mie imi place
si da , e mai super elisa fata de eliza