Strugurasi de Sept-Oct 2011 (49)
Raspunsuri - Pagina 20
Creola spune:
Jade Jador foarte frumos cosuletul...dar daca carutul pe care il ai are si landou nu cred ca are sens sa arunci 300 lei pentru 3-4 luni,maxim 6 ca dupa nu-l mai poti folosi...parerea mea.
20+
Helenutza23 spune:
Oana eu cred ca per toatal, e de la sarcina, de la hormoni, de la vascularizarea f puternica ce se afla in acea zona si care acum e si mai mare..
dar da, e si de la secretie , pt ca in sarcina e altfel. si urina poate sa irite. la mine sigur se intampla asta pt ca nu beau multe lichide si am o urina mai concetrata, mai acida...
20
racheel spune:
oana, tu ai zis ca folosesti absorbante zilnice.renunta la ele, mai bine iti schimbi lenjeria de 2 ori pe zi.eu asa fac
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 22+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
seidana spune:
Rach nu contentez nici eu despre prietena ta.. eu sunt convinsa ca daca e sa se intample ceva se intampla .. nu cred ca o supravegheaza 24 din 24.. . dar fiecare alege cum isi gestioneaza nervii..
Jade super cosuletul...
Creola ...la car vrei sa ramai muresan sau mihu?
Unde e dir 5?
22+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
elly_b spune:
sa nu ma intelegeti gresit. eu vorbesc despre exagerari....
nici eu nu mi-am lasat copilul intr-o camera si mi-am vazut de treaba. o verificam tot timpul. dar cu cat crestea cu atat crestea si timpul dintre 2 verificari. la inceput am avut tendinta sa stau non stop langa ea. de drag, de teama, de detoate
si eu am dormit cu ea in camera de la inceput. si apoi cu ea in pat ... acum are regula : doar o seara pe sapt cu noi in pat. si ne mai abatem de la regula din cand in cand desi acum cu burtoiul asta mi-e cam greu, ca e titirez in pat are niste pozitii .... dar mi-e asa de drag sa o am dimineata langa mine ...
mami de Annelies (30.06.2005) si 18+
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racheel oana, tu ai zis ca folosesti absorbante zilnice.renunta la ele, mai bine iti schimbi lenjeria de 2 ori pe zi.eu asa fac Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 22+ cu Anastasia-Maria Doamne, ajuta-ne in continuare! |
si eu de la absorbante a patit-o acu sunt natur cu lenjerie de bumbac.. desi ma cam enerveaza cea cu cusaturi
22+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
Creola spune:
Am uitat sa va intreb : cum vi se pare numele Elisabeta?aseara l-am reauzit si mi-a placut mai ales ca o putem dezmierda Elisa care mie imi suna mult mai bine decat Eliza(cum vrea sotul).
20+
oanaiasi spune:
Da , e clar ca sarcina schimba mult organismul. Eu pe deasupra mai port si protej slip si stau si destul de mult in fund...Se amesteca toate ...
Oana 19+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!
JadeJador spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Creola Am uitat sa va intreb : cum vi se pare numele Elisabeta?aseara l-am reauzit si mi-a placut mai ales ca o putem dezmierda Elisa care mie imi suna mult mai bine decat Eliza(cum vrea sotul). 20+ |
mie imi place
si da , e mai super elisa fata de eliza