Strugurasi de Sept-Oct 2011 (49)
Raspunsuri - Pagina 15
camady spune:
Buna dimineata.
Didianana esti inscrisa in listuta.Daca e sa ne dai date si despre baiat.
22+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori
camady's baby
loredanar spune:
buna dimineata!
bujo felicitari pt vestile bune despre bebelica grasunel!!!
Lori 23+ fericita cu Mara
seidana spune:
Ce planuri aveti de weekend?
Cand va apucati de amenajat camera bebelinei/bebelinului?
22+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
loredanar spune:
Eu nu am nici un plan pt weekend mai ales ca vremea e asa rece si urata.
Amenajarea camerei (care o sa fie momentan si a noastra si a bebelinei) o sa o incepem prin iulie.
Lori 23+ fericita cu Mara
racheel spune:
buna dimineata gravidutelor
bujo, ma bucur ca bebelina geasunica este bine
Seidana, ca de obicei eu plec la tara.Maine avem si o nunta acolo.
didiana, te asteptam cu cele mai bune vesti de la eco.ce se ascunde la tine in burtica?Din cate am inteles mai ai un baietel sau acum in burtica ta este un baietel?
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 22+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui loredanar Eu nu am nici un plan pt weekend mai ales ca vremea e asa rece si urata. Amenajarea camerei (care o sa fie momentan si a noastra si a bebelinei) o sa o incepem prin iulie. Lori 23+ fericita cu Mara |
'La noi e rece dar e soare, si pare ca nu mai bate vantul..
Eu ma gandeam sa amenajam camera ei in iunie sa aiba timp o luna sa se usuce vopseaua .. si nici sa ma prinda luna a 9-a curatatand casa..
22+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
Lali_mete spune:
Buna dimiiii!!!!
Ce faceti burticoaselor?
Eu azi am in program nitel smotru ca termina sotul de renovat holul,dar pana atunci mi-a lasat gura apa tarta Seidanei . Eu ieri am facut doua tavi de placinta de dovleac si doua de pizza.Acum nu mai exista nici una .Eu tarte nu am facut pana acum deloc,poate incerc si eu zilele astea. Eu la tartele din comert stiu ca e crema de vanilie in interior,de care se pune la eclere,adica lapte + zahar + amidon + vanilie,frecata la sfarsit cu putin unt. Yummy ,mi s-a facut dor de patiseria in care am lucrat acum vre-o trei ani.M-am si visat acolo azi-noapte. Imi e dor si de placinta de dimineata,cu iaurt,de acolo, si de negresa de post si lintzerul cu mere . Pentru astea doua am traversat juma' de oras zilele trecute,ca patiseria asta e fix in celalalt capat al orasului.
V-am pupat,tre sa fac ceva cumparaturi si plec cu PAul dupa mine.
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 22+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
racheel spune:
In Craiova este soare si cald.
Apropo de amenajat camera copilului.O prietena, anul trecut avea termen pe 28 noiembrie si ei trebuia sa amenajeze camera si a amanat-o sotul, iar dupa ce s-au apucat de ea izolat si vopsit, ea a nascutBebelina a venit mai devreme cu 2 saptamani si ea era in spital si sotula casa facea curat.
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 22+ cu Anastasia-Maria
Helenutza23 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui seidana Ce planuri aveti de weekend? Cand va apucati de amenajat camera bebelinei/bebelinului? 22+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa ! |
e weekend?
niciun plan. noi de cand aveam copil nu mai facem niciun plan, nici pe termen scurt cu atat mai putin pe termen lung. toata lumea ne intreaba ce facem in concediu. pai eu de unde sa stiu? nu stiu altii cum sunt dar la noi intervine mereu neprevazutul cu copilul. nu a avut de-a lungul timpului prob de sanatate dar.. se nimereste ca in perioadele in care vrem si noi sa facem ceva, avem plan sa plecam, atunci sa avem probleme. asa ca am zis: suntem bine azi? ok, atunci ne facem bagajul si plecam unde ni se nazare.
hai ca am deviat.. dar cam asta e cu planurile la noi
Didiana, bafta mult la eco azi! ce tinerica esti!
bujo, elly, imi pare rau ca sunteti intepenite de spate. Doamne, cred ca trebuie sa fie tare nasol. un ca sa va treaca.
azi fac si eu 20 sapt, am ajuns la jumate. uraaa!!
20
racheel spune:
Lali, spor la cumparaturi