Strugurasi de Sept-Oct 2011 (49)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui loredanar

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Lali... am zis si eu.. ce facem in prenatal? ramanem 5 din 10 ..?? ar trebui sa vb ziulica intreaga ca doar atunci ne apuca nebuniile si frica de nastere.. eu am vrut sa renunt la net ca m-a suparat pe cei de Romtelecoame.. insa am zis ca de renunt la ei cu voi cum fac? nu pot sa va las...

22+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

nici sa nu indraznesti !

Lori 23+ fericita cu Mara

acum sigur nu..

Mergi la inceput

Stiti vreo reteta de tarta cu capsuni bestiala??.. ce am gasit pe net nu ma satisface... ce ziceti ar fi bun un blat de pandispan e vanilie, crema de vanilie amestecata cu frisca, capsuni si sus eleu rosu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Stiti vreo reteta de tarta cu capsuni bestiala??.. ce am gasit pe net nu ma satisface... ce ziceti ar fi bun un blat de pandispan e vanilie, crema de vanilie amestecata cu frisca, capsuni si sus eleu rosu?

seidana .... m-ai omorat

mami de Annelies (30.06.2005) si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

oricum cand te hotarasti ... baga poze si reteta

noroc ca i-am spus chiar azi lui barbata-miu sa ia capsuri ca altfel ...

mami de Annelies (30.06.2005) si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

Tarta cu capsuni

Nu stiu cum e , dar am vazut o pe tanti facand o si mi a plouat in gura

http://www.acasatv.ro/retete-dr-oetker/reteta-de-acasa-marti-3-mai-2011-tarta-cu-capsuni.html

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

Tarta cu capsuni

Nu stiu cum e , dar am vazut o pe tanti facand o si mi a plouat in gura

http://www.acasatv.ro/retete-dr-oetker/reteta-de-acasa-marti-3-mai-2011-tarta-cu-capsuni.html

Imi place mult blatul.. ca dupa crema nu ma dau in vant.. secret: nu am facut niciodata crema din plic.. poate fac blatul asta, o crema e vanilie far frisca dar crema fina cu unt ,capsuni si jleu rosu .. sa-i surada norocu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Seidana...Seidana...

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 22+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Am revenit de la morfo. Toate bune si frumoase. Dar mi-a intepenit acolo coloana cat am stat o ora sa ma masoare. V-am spus ca am ceva probleme. De asta, Elly, iti plang de mila, ca te inteleg.
Una peste alta, masuratorile sunt ok, bebe mai mare cu o sapt. A cam fugarit-o dr ca-si tot schimba pozitia. Are 645gr.
Ca tot intrebati de contractii, eu oricum am zilnic. Insa acu 2 zile, de fapt noaptea, m-au apucat o serie de contractii dureroase si dese. Mersesem ce-i drept cam mult pe jos zilele dinainte. Am trecut repede pe gynipral si vad ca pana azi s-au calmat. Eu oricum am uter excitabil insa dr a zis ca se contracta acum si din cauza miscarilor, ca e tare neastamparata. Nu stiu la voi, dar la mine se vede pe afara cum da din craci, are o forta incredibila.

bujo mami de Filip si 23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didianana spune:

felicitari Bujo pt vestile bune.Mai fetelor voi cat aveti burta?
Mie deja mi-a iesit buricul..am burta de 5 luni, poate chiar mai bine..si cand colo abia fac 4 luni in cateva zile.
Dar gata..nu ma mai stresez pana nu ma vede dr. Va anunt si eu maine cum stam..asa emotii am!! si bb meu e agitat.Pe baiatul meu il simteam pe vremea asta doar o data pe zi..acum il simt mereu cand ma intind.Acum seara iar m-au deranjat oasele cand m-am ridicat de jos..sper sa nu aiba legatura cu colul..Nu mai am rabdare pana maine (adik azi).Si am programare abia la ora 7 seara..off iar nu am somn..si sunt asa obosita!!

Mergi la inceput

Neatza fetelor...

Bujo.. imi pare rau ca te simti si tu rau.. speram ca odata cu primavara ne mai poolim si noi cu grijile.. Si eu am contractii cand merg mult pe jos sau ma obosesc, de cand m-a amenintat dr ca ma interneaza sa imi stabileasca doza de gynipral si sa vada reactiile , m-am potolit , iau no spa la ore aproximativ fixe si sapt asta am avut contrcatii max 3-4 pe zi, in timp ce inainte aveam 3-4 pe ora..

DiDianana.. unele ne speriem ca burta e prea mica, tu ca e prea mare.. cred ca niciodata nu vom avea liniste.. Date pt listuta nu ne dai?

Mergi la inceput