Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (3)
Raspunsuri - Pagina 7
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/AllyLaur/AllyLaur.jpg)
AllyLaur spune:
Madutza. daca tot vrei sa stai tolanita
...ridici genunchii(cu talpa jos). Pt masajul anticelulitic masajul nu trebuie sa fie unul ca de relaxare, intr-adevar se incepe de la usor spre cat mai in forta(nu se exagereaza ca apar vanataile si chiar sansa de a nu mai rezista la urmatorul masaj). Incearca intotdeauna sa folosesti o crema, un ulei cat mai alunecos pt a nu fii nevoie sa tot pui pt ca asta duce la mancarimi(aviz amatorilor
) dar, poti face fara, adica direct pe piele...este mai neplacut pt tine si mai aiurea ca parca nu ai spor. Eu de ex cand va citesc stau in sezut si imi fac masaj pe burta direct prin haine(tricou) si masez binenteles fara ulei, crema
...deci se poate. Assaaaa: Manevra este urmatoarea: Prinzi stratul de colacel
in palme si strangi usor prin ridicare, respectiv pui palmele pe burtica cu degetul mare in sus ,restul degetelor jos. Cu degetele de jos aduci colacelul spre degetul mare..prin presare, strangere...in sus. Miscare se face in asa fel in cat ambele palme sa execute alternativ manevra....(una dupa alta). A 2-a manevra este foarte usoara dar, putin mai dureroasa(nu imposibila
): Palmle situate in aceeasi pozitie si executi CIUPITURI...cat mai rapide si mai in profunzime.
Nu am timp sa corectez...nu stiu cat am fost de explicita...dar, am una bucata Eduard in brate care este tare agitat si vrea atentie...Spor la treaba fetelor...rezultatele sunt vizibile , acum totul depinde numai de voi
!
Ally , Mami fericita de bebe
Eduard Andrei !!! (02.04.2011)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
madutza_bra spune:
Fug sa hranesc baiatul, apoi sper sa nu se trezeasca fata pana nu apuc sa-mi fac si eu ficateii.
Povestea nasterii
Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Deea99/Deea99.jpg)
Deea99 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramona_1986 salutare, nu am mai intrat de mult ca nu am timp deloc,bebelul imi ocupa tot timpul, la multe,multe luni!pentru ieri pentru bebel Simonacip am si eu o intrebare poate par pre prapastioasa dar trebuie sa va intreb,bebelul meu papa intre 630 si 670 ml lapte formula pe zi si cam 6 mese.de 2 zile mananca cam la acelas interval dar total aiurea de la o masa la alta este diferenta mare de cantitate,adica daca acum a mancat 120ml la masa urmatoare daca mananca 70ml,adoarme apoi se trezeste peste o jum.de ora si plange si plus ce am mai spus scoate lapte ba serbezit,ba pasteurizat cam cu 15minute inainte de urmatoarea masa. da-ti-mi va rog un sfat!va mai am un pic sa ma apuc de fumat iar!!!! ![]() ![]() |
Ramona nu te apuca de fumat
![](pupic.gif)
nu stiu ce sa zic la lp branzit...ii dai picaturi de colici caci ieri am vb ca si astea sunt cauzatoare de varsaturi/regurgitari
ca manaca haotic asa eu zic ca nu-i problema daca manca cantitatea de lapte pt varsta lui....
si a mea are variatii din astea....
poate manaca mai incet si i se raceste lapticul...asa ca mai punei-l intr-un ibric cu apa fierbine si mai incearca-l cand se opreste la 70ml....
i-l poti da si dupa juma de ora
a mea cand nu i-a tot laptele...o ai las..ne mai dragalim..o plimb prin camera..mai coatem aerul si pe gura si pe fund
![](icon_smile_big.gif)
a si inca o smecherie de a lui fiea...pana la prma tura de scos aerul bea laptele pe mana mea..apoi nu mai suporta si o pun in patut si asa continam dand dim maini si picioruse....
despre varsatri vb cu medicul....eu cand a refuzat, plans cu biberonul in gura si regurgitat/varsat am schimbat laptele....
hai ca nu sunt coeenta scriu cu stanga si cu fata-n brate....
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Deea99/Deea99.jpg)
Deea99 spune:
Ally ....acum sa ne tinem de treaba....
ma duc sa imi fac o cafea ca nu am baut pana acum...au fost gezele inchise
vad ca fata e si mai fornaita....parca haraie din gat...off sper sa nu fie ceva ca sa apuc sa ii fac vaccinul...azi am renuntat sa o scot din camera ca era frig in casa cu centrala oprita....da nici caloriferul electric nu l-am bagat in priza
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ioanna16/ioanna16.jpg)
ioanna16 spune:
multumesc mult de raspunsuri;
o sa incep sa ii dau si eu dar din a doua luna de viata... deja au trecut primele 10 zile, pana m-am desteptat eu
mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011)
Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/felicitas/felicitas.jpg)
felicitas spune:
Ally multumesc de sfaturi referitor la colacel si eu am unul de toata frumusetea, mai ales eu care intotdeauna am avut abdomenul plat. Ma dispera burta asta!
Madutza datele mele sunt data nasterii:9 iunie 1983, si apgar 10 a avut Miriam la nastere.
Fetele va pup, citesc asa pe sarite sincer va zic ca acuma cu pitica asta parca e tot mai mamoasa tot mai multa atentie ii trebuie( si acuma se uita asa urat la mine ca ma uit la laptop si nu ii dau atentie ei ).
Dumineca avem si botez si trebuie sa ne pregatim vin neamurile la noi, mai ales socrul ochiul critic, ca daca era soacra nu imi faceam griji ca ea inca ma ajuta, ei lasa poate macar asa ii plasez fata, ca sa mai fac eu treaba prin casa. Norocul meu ca Miriam este sociabila si sta cu oricine numai sa vorbeasca si rada cu ea si daca e foame sa ii dea laptic.
Si taticul asta cu lucrul lui de 12-13 ore nu ma prea poate ajuta, face si el ce poate. Noroc cu ai mei ca vin seara macar.
Va pup fetele !
Mamica fericita de Miriam 01.03.2011
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioanna16 multumesc mult de raspunsuri ![]() ![]() o sa incep sa ii dau si eu dar din a doua luna de viata... deja au trecut primele 10 zile, pana m-am desteptat eu ![]() ![]() mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011) Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului. |
care primele 10 zile? Poti incepe oricand
Eu de ex la Cristi ii incepeam in fiecare luna pe data de 5 cand ii schimbam si sticluta de Vigantol.
![](floare.gif)
Povestea nasterii
Mada, mami fericita si implinita de
![](bonjovi.gif)
![](zana.gif)
Poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/strumphitza/strumphitza.jpg)
strumphitza spune:
Buna dimineata!!
Scriu si eu cateva randuri cat urla piscoata, deci avem concert pe muzica de Sophia... a mancat, a facut kk, am schimbat-o , spalat-o, schimbat hainute si pus in patut si urla ca vrea atentie da pe mine numa tine spatele sa o tin in carca non stop mereu cat e ziua de lunga , ca ea asa ar vrea , cat nu doarme sa stea la mine pe umar sau in brate si eu sunt in 2 cu spatele
La Multi Ani Irinuca!!! Sa fii sanatoasa, iubita si fericita si Daria sa-ti aduca numai bucurii!!!
La Multi Ani Stefania, pui de Picky_toto!!!
Ma duc sa pun rufele piscoatei la spalat ca am multeeee.. nu am mai spalat de cateva zile si s-au adunat o gramada , ca noi facem parada modei adica se pipi pe ele, mai kk, una alta.. de astea de-ale bebelushilor
Shhhh ..s-a plictisit piscoata de urlat, a tacut...sper sa adoarme ar fi o mare realizare ca urla de mai bine de juam de ora
Revin mai tarziu O zi buna va doresc si cu soare
, aici e gri si ploua asa putin, cat sa stea intunecat
si azi voiam sa ies la o plimbare in cartier ca nu am mai iesit de duminica din casa dar poate mai tarziu daca iese soarele
_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)
madutza_bra spune:
Felicitas, am sa completez. distractie placuta Duminica! evident asteptam pozici
Ally, prima manevra o faceam eu, dar asa sunt de suparata ca s-a lasat pielea si e asa moale, zici ca sunt ca alea de la tv care-si fac operatii Sper sa reusesc sa merg in curand si la electrostimulare si impachetari..timp sa fie...
Apropos de fumat, ma simt asa..parca ciudat..c anu mai am nici un viciu : de fumat nu mai fumez, de baut Pepsi nu mai beau, de mancat mananc sanatos, de baut nu sunt amatoare..doar cafea ce bag 2 cesti si atat...parca e anosta viata din punctul asta de vedere. Ar trebui ca suma viciilor sa fie constanta...stau mai mult pe net..asta se pune ca viciu?
Povestea nasterii
Poze
madutza_bra spune:
Stumph, si la noi e urat 11-12 grade, ploua incet..zici ca e noiembrie o Sohpia galagioasa, pishecioasa cu cacacioasa
Povestea nasterii
Poze