Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (3)
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
Ramona_1986 spune:
Deea,sar'mana mult pentru sfaturi,m-am gandit si eu ca ar fi de la picaturile de colici,
si eu tot cu bebe in brate sunt,dar am noroc ca sunt stangace
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramona_1986 salutare, nu am mai intrat de mult ca nu am timp deloc,bebelul imi ocupa tot timpul, la multe,multe luni!pentru ieri pentru bebel Simonacip am si eu o intrebare poate par pre prapastioasa dar trebuie sa va intreb,bebelul meu papa intre 630 si 670 ml lapte formula pe zi si cam 6 mese.de 2 zile mananca cam la acelas interval dar total aiurea de la o masa la alta este diferenta mare de cantitate,adica daca acum a mancat 120ml la masa urmatoare daca mananca 70ml,adoarme apoi se trezeste peste o jum.de ora si plange si plus ce am mai spus scoate lapte ba serbezit,ba pasteurizat cam cu 15minute inainte de urmatoarea masa. da-ti-mi va rog un sfat!va mai am un pic sa ma apuc de fumat iar!!!! ![]() ![]() |
Daca nu varsa cu jet zic ca e ok. probabil ca ii mai ramane aer in stomacel si dupa ce-l scoate i se fac esi foame (de aici poate coincidenta cu 15 min inainte de masa).
Despre cant de lp nu stiu sa-ti spun, dar daca bebelul doarme linistit si creste corespunzator cred ca e bine.
![](floare.gif)
Povestea nasterii
Mada, mami fericita si implinita de
![](bonjovi.gif)
![](zana.gif)
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
Ramona_1986 spune:
da Madutza si asta poate sa fie,ce bine ca exista forumul asta ca se mai linistesc si mamaicile prapastioase
madutza_bra spune:
cica azi e ziua barbatului... nu stiu cine a inventat asta..cred ca aia de la Bergenbier
Oricum copiez un banc pt ziua barbatului:
Merge nervos Ion acasa, ca vantu prin sat, intra in casa, tranteste usa si cu un ton ridicat o intreaba pe Maria:
-Tu Marie, cine-i sef in casa!?
Maria ii trage o palma cat poate ea de tare, la care Ion:
-Tu Marie, da nici sa intreb nu am voie?
Povestea nasterii
Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
scrish spune:
ally multumim de ponturi
mada statul pe net face cat cafea+tigara+alcool esti o vicioasa
lalely07 spune:
Buna si de la noi!!
Acum am reusit sa intru...amfost intr-un final la medic..initial la pediatra care nici nu s-a uitat la bebe decat putin si imi zice ca nu pare racit..Pai asta vedeam si eu..ma interesa daca este sau nu..Bunn....
Ma trimite la spital la o doctora de la neonantologie..am fost acolo l-a consultat,a ascultat plamanii si a zis ca pare ok...Inca avem icter dar mi-a zis ca poatefi si de la alaptat si daca nu trece saptamana viitoare merg sa-i fac bilirubina...Oare ce ati zis voi ca va dat sa treaca icterul???
Pt fornait:aspirat de 3-4 p\ori pe zi,inmuiat cu ser incalzit inainte sidupa mi-a prescris ceva..dar am reteta la sot,intru diseara si va spun ce anume..Stiu ca a zis ceva de Physomer...si inca 2 solutii...
M-am linistit un pic,sa vedem azi cum suntem...Este greu noaptea ca fornaie asa mereu...ziua nu face chiar asa..
Miki..mersic mult pt ideaa cu serul fiziologic..eu il puneam asa,dar acum il voi incalzi un pic!!
Deea..am un recipient cu apa pe calorifer,deci cauza asta este eliminata..
Ina,antguess..dau capsuna pe care o am in frigi si ma uit laea..Aseara am trisat si am gustat...
Mamica de comoara
David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
ina.click spune:
Multumim pentru capsunica :)
Ma bucur ca e bine bebe.
Cel mai frumos martisor: Alex 1 Martie 2011
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simonacip/simonacip.jpg)
simonacip spune:
hehe...am stat cu gheata pe piciorul lui Arsenie..s-a cam inrosit /intarit locul.
Ally, ce fluturas chipes ai tu acolo...si ce vreme minunata e la voi!!!!!!ce crezi ca fac acum?? Masez halca de la burta. o strang asa cu ambele maini, e mare si urata...ce usor s-ar rezolva cu o taietura, cusatura..zic eu acum ca fraiera...
Mada, poate 5 pare cam devreme...dar eu ma culc pe la 8 maxim 9...deci nu stiu dc e chiar devreme...Nu te mai stresa cu Cristi. Serios...nu e cazul
Felicitas..eu plata n-am fost niciodata..nici la 47 kg.. asa ca macar stiu ca nu pot ajunge plata. Zi frumoasa la increstinarea fetei!
Scrish
Ramona,La multe lunitze/ani si puiului tau pt ieri. si al meu mai varsa...atata vreme cat ia in greutate nu tb sa te ingrijorezi. Cu mesele...eu cred ca-i normal sa nu aiba mereu aceeasi pofta. nu te preocupa de treaba asta.
Andreea
lalely, ma bucur mult ca sunteti ok..vezi?acum tre sa dai capsuni la fete
Deea, e frig zici fara centrala...Ce vreme urata! Tot ma chinui sa-ti ghicesc casa si nu reusesc...dar poate ne-om vedea intr-o zi..Noi cam in 3 sapt ne mutam cu totul.
Strumpfi fetele
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Picky_toto/Picky_toto.jpg)
Picky_toto spune:
Salutare
Strumphita multumim mult de urari.
Va servesc pe toate cu ce va pofteste inima ptr ca azi e ziua printesei mele, face 2 anisori Asa ca
si tot ce mai doriti.
Intreba cineva de body-uri mai mari de 24 luni..eu incerc sa nu mai folsesc si sa trecem la maieut si chilotel, chiar daca suntem inca in plina operatiune la olita, inca mai folosim pampers.
Aici nu se da calciu deloc la bebei, ci doar vit K in primele 3 luni de viata iar de la 2 luni se incepe cu vit D pana la 2 ani.
Mami de
![](bubumica.gif)
![](zana.gif)
![](bubumica.gif)
![](bebic.gif)
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Picky_toto Salutare Strumphita multumim mult de urari. ![]() ![]() Va servesc pe toate cu ce va pofteste inima ptr ca azi e ziua printesei mele, face 2 anisori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Intreba cineva de body-uri mai mari de 24 luni..eu incerc sa nu mai folsesc si sa trecem la maieut si chilotel, chiar daca suntem inca in plina operatiune la olita, inca mai folosim pampers. Aici nu se da calciu deloc la bebei, ci doar vit K in primele 3 luni de viata iar de la 2 luni se incepe cu vit D pana la 2 ani. Mami de ![]() ![]() ![]() ![]() Buburuza mea ********************* Fluturasul mic ********************* Povestea Printesucai ********************* |
eu intrebam daca mai folositi, de unde cumparati? ..ca eu nu am mai gasit peste 24 luni.
Sa-ti traiasca printesa!
Vit k se da pt oprirea sangerarilor...ciudat ca o dau la copii
![](chatterbox.gif)
Povestea nasterii
Mada, mami fericita si implinita de
![](bonjovi.gif)
![](zana.gif)
Poze