Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (3)
Raspunsuri - Pagina 14
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/strumphitza/strumphitza.jpg)
strumphitza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralukab Strumphy, cum mai stai cu sanii? Si eu am avut in ultima saptamana de 3 ori intarit un san, acelasi, ca la mastita ![]() Au ajutat si mulsul, si masajele si compresele calde / reci dar cel mai bine mi-au facut cataplasmele cu frunze de varza si alternarea pozitiilor de supt. Acum sper ca am scapat de tot. Mami de Vlad, 21.02.2011 ![]() |
multumesc de intrebare
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
![](icon_smile.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](bibe.gif)
acum pe seara vad ca mi-au aparut 2 pete rosii pe acelasi san stang care ieri mi-a dat batai de cap , dar nu ma doare si a supt piscoata o ora si uns fert din el , la 7 cand o pun iar la san o pun la acelasi san sa nu patesc ca ieri cu noduli durerosi si tari
![](icon_smile_big.gif)
fug ca s-a trezit si plange de burtica , are si gaze si se screme, isi duce genunchii in sus si plange
![](plang.gif)
![](plang.gif)
_
Happy Mummy of
![](indragostita.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/antguess/antguess.jpg)
antguess spune:
am venit si eu...cam tarziu dar am avut o noapte ingrozitoare care mi-a dat peste cap toata ziua
Evelinne a plans pana la 6 dimineata....adormea la mine in brate..o puneam un pat..dormea 5 min si se trezea plangand...era asa de obosita...si suparata...off....mi s-a rupt sufletul...colief-ul asta chiar nu face nimic sa o ajute
nu am citit nimic diniante....o sa incerc un pic mai incolo
![](images/user_woman.png)
nilufera spune:
Si eu am patit la fel azi noapte, dar stiu ca eu am fost vinovata, am trecut pe langa o cofetarie si mi-am cumparat 2 prajituri cu ciocolata evident, preferata mea bineinteles ca le-am impartit cu soata dar le-am mancat seara iar bietul copil nu a dormit toata noaptea de dureri de burta si gaze pe care nu reusea sa le dea afara...drept urmare m-am lecuit si o sa mai mananc cioco abia dupa ce face 3 luni si terminam cu emisiile astea de gaze!
Eu stiam ca vigantolul se arunca dupa o luna nu dupa 3 saptamani, asa mi-a zis pediatra..la theo am scapat de el, ii dau pastilute vigantoletten, le ia cu placere chiar imi cere in fiecare zi sa ii dau; aveam un stres cu vigantolul ca uitam mereu de el..si acum am luat-o de la capat
madutza_bra spune:
citat din mesajul lui alina.n mada noi acum suntem pe aerosoli , la naty singurul simptom este tusea care e de 2 sapt si e ff productiva(cred ca sunt secretii acolo si nu stie sa le elimine ![]() sa inteleg ca voi aveati si mucusori si are si rosu in gat? mami de ![]() ![]() |
da, amnadoua odata
![](bang.gif)
Povestea nasterii
Mada, mami fericita si implinita de
![](bonjovi.gif)
![](zana.gif)
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
madutza_bra spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miki1979
nop..si drept urmare azi n-am avut lapte..am amagit-o cam toata ziua tinand-o mai tot timpul la san..si acum pe la 6 i-am facut pt prima data lp ![]() ![]() off..grele rau..si tocmai am aflat ca nici azi nu vine soata..abia maine..iar eu numaram minutele sa ajunga ca nu mai pooot ![]() mami de 2 prichindei |
of miki, asa rau imi pare cand te aud ca nu ai laptic pt ca nu ai reusit sa dormi
![](plang.gif)
Povestea nasterii
![](bonjovi.gif)
![](zana.gif)
Poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mandreeac/mandreeac.jpg)
mandreeac spune:
citat din mesajul lui Picky_toto Multumesc fetelor de urari ..acelasi lucru urez tuturor puiutilor, sa creasca mari, sanatosi si mumosi ![]() ![]() Mami de ![]() ![]() ![]() ![]() Buburuza mea ********************* Fluturasul mic ********************* Povestea Printesucai ********************* |
SA iti traiasca fetita, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de amandoua printesele!
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
Mami
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](comoara.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mandreeac/mandreeac.jpg)
mandreeac spune:
citat din mesajul lui pisucmic Andreea, succes la botez sambata, am vazut ca s-ar putea sa fie vreme OK vineri si sambata fara atata ploaie ![]() Tot vorbiti voi de calciu, eu nu stiu sa se dea, dar o sa intreb pediatra; insa ce ma intrebam eu e daca mamicile care alapteaza ar trebui sa ia calciu ele? ![]() Va imbratisez pe toate! Pisuc Mic Ce minune de la Dumnezeu! Mami de ![]() |
Multumim frumos , sa dea Domnul sa fie vremea buna. Noi duminica avem botezul!
![](pupic.gif)
![](olala.gif)
Mami
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](comoara.gif)
madutza_bra spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui miki1979
madutza, inca ceva ce mi-a recomandat doctorul pe problema vorbit tarziu..pt un copil care e clar ca nu are probleme de alt gen, pt ca zice cuvintele de baza-mama,tata, caca,papa ![]() ![]() cica asta e motivul pt care nu vorbesc, pt ca n-au de ce daca nu sunt fortati de imprejurari..si cica se intampla frecvent la cei care stau cu o persoana acasa mult timp..adica pana la 2 ani cu mama ![]() ![]() mami de 2 prichindei |
da, miki si eu iteleg tot ce vrea prin gesturi sau onomatopee
![](bang.gif)
Povestea nasterii
![](bonjovi.gif)
![](zana.gif)
Poze
pisucmic spune:
Am trecut si noi de 4 kg, puiul a luat 1 kg intr-o luna de la scaderea fiziologica, doar cu LM si sunt tare fericita a meritat!!!
Bine ca mi-ati amintit sa arunc vigantolul la 1 luna altfel uitam...
Madutza, Miki, Cami, Roxy va pup, ca nuv-am scris nimic datatrecuta!
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/SSABrya/SSABrya.jpg)
SSABrya spune:
citat din mesajul lui pisucmic Tot vorbiti voi de calciu, eu nu stiu sa se dea, dar o sa intreb pediatra; insa ce ma intrebam eu e daca mamicile care alapteaza ar trebui sa ia calciu ele? ![]() Ce minune de la Dumnezeu! Mami de ![]() |
mie mi-a dat dr sa iau calciu lactic, o pastila/zi
am produse la Bazar