Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (3)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

neata fetele!

m-a pus nu stiu cine...sa iau ierei un Duphalac pt constipatie si am avut gaze la greu de la el..si nici nu am rezolvat problema. Daca am avut eu gaze a avut si bubulina Catalina si nu a mancat cum trebuie seara ca a plans si s-a trezit la 5:30 apoi la 8:30 sa manance. Dar de dormit doarme si acum , cred ca de la vreme..ce-as mai dormi si eu

Asa yasmi, profita de timpul cu ambele bunici, nu sti cand le mai prinzi in aceeasi formula

Fetele, Simo, mai tineti minte ca salo_sama zicea de no intalnire la Sibiu cu bebici, tatici si fratiori? Ce spuneti? Ati putea merge?
Eu parca numai la concedii ma gandesc cu toate ca nu prea avem banuti acum ..dar tb sa visez si eu, nu?

..si sunt din ce in ce mai suparata pe faptul ca Cristi nu vorbeste , nu vrea sa faca nici un efort in sensul asta...de 1 an nu a mai acumulat nici un cuvant . Pt logoped e prea devreme acum...abia astept gradinita sperand ca acolo va tb sa vorbeasca ca sa se faca inteles.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

madutza, eu am o verisoara al carei bebe dupa 2 ani l-a dus la logoped..si in juma de an vorbea copilul de toate..acum nu stiu daca o fi fost doar coincidenta..
dar de ce zici ca e prea devreme ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

miki ce greu iti mai e si tie singurica cu amandoi.
mie mi se pare tare greu cu amandoi mai ales cand vine vorba de somn caci au programe diferite

Mergi la inceput

Citat:

deea, cred ca ai mei copilasi au avut fontanelele mari si de aia mi-a recomandat calciu. Lui Cristi i s-a inchis abia la 18 luni. Asta mica parca o are mai micuta, dar a zis dr ca i se inchide destul de bine, fata de cat o avea la nastereeee. Trag concluzia ca o avea mare ..nu stiu de ce n-am intrebat exact

Fetele bebelusii vostri se intorc in pat? De 2 zile o gasesc de-a latul patutului, cu capul in zabrele si evident dezvelita , cand ma vede imi zambeste larg, cu toate gingiile , parca zice: ai vazut mami ce am reusit sa fac?
De 2 ori cand era spe burtica s-a impins cu manuta tare si s-a intors pe spate..cred ca a fost involuntara treaba, parca e prea devreme pt intors, nu?

Si inca o intrebare pt fetele cu copilasi peste 2 ani. Mai folositi body-uri? daca da, de unde le luati? Eu nu am gasit mai mari de 24 luni si i-am luat maieuri de 3 ani si evident este cu mijlocul gol acum . Sa iau de 4-5 ani sa fie mai lungi?

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

eu parca am vazut body-uri si de 3 ani- parca la cocodrillo sau kiabi ? nu mai stiu exact..aa, si in carefour la tex
a mea inainteaza in linie dreapta, o pun in patut intr-un loc si dimi e in partea cealalta

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Deea99

revin...sunt cu bibik in brate . a adormit si s-a pus pe plans in somn..nici nu am stiut cum sa reactionez sa nu o sperii...acum tot ofteaza...ce o fi visat mititica

------------------------------------------------
de 2x fericita....Anna Theodora (07.03.11) si Andreea Stefania (14.12.99)

poate a visat ca o sacaie Stefy . Sigur o iubeste si cred ca abia asteapta sa se faca si Anna un picut mai mare ca sa o "zmotocesca" bine
Of cu Cristi parca imi pierd rabdarea cu vorbitul Inteligent e, stie o gramada de lucruri si ne atrage atentia pt multe greseli care le facem..daca nu inchidem bine usa, daca vede vre-un strop de apa pe jos, ia servetel, sterge si apoi il arunca la gunoi chiar daca nu a facut el apa. Isi duce farfuria la chiuveta dupa ce mananca, bavetica o da jos si o pune tot timpul la locul ei. Cand bag la spalat imi arat tot timpul de unde sa iau detergent , de unde sa iau balsam, de unde Calgon..si fara sa-l intreb eu asta, dar nu vrea deloc sa vb

Povestea nasterii

Poze

madutza, inca ceva ce mi-a recomandat doctorul pe problema vorbit tarziu..pt un copil care e clar ca nu are probleme de alt gen, pt ca zice cuvintele de baza-mama,tata, caca,papa-deci pur si simplu nu vrea inca..sa evit sa-i ofer tot ce vrea din oficiu, fara sa ceara sau cand cere doar prin gesturi..al meu face treaba asta la greu, iti explica o poveste intreaga numai gesticuland
cica asta e motivul pt care nu vorbesc, pt ca n-au de ce daca nu sunt fortati de imprejurari..si cica se intampla frecvent la cei care stau cu o persoana acasa mult timp..adica pana la 2 ani cu mama

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mandreeac

madutza nu fi trista, sigur va vb. se spune ca baieteii sunt mai puturosi.

yasmi cat oscilo i-ai dat si de cate ori pe zi?

lalely sigur iti vei da seama cand bebe e racit, se manifesta ca la noi. eu mi-am dat seama imediat mai ales ca era f infundat si inca este si acum.offffffffff

miki cum se anunta ziua de astazi? ai reusit sa dormi?

eu sunt asa obo ca uneori imi pierd cumpatul cu cei din jurul meu.offff.

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

la mine e mai grav ca imi pierd cumpatul cu vlad..si el n-are nici o vina saracutul si mai e si mic ca sa inteleaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona_1986 spune:

mie padiatra mi-a spus ca sugarii au mare nevoie de calciu pentru ca corpusorul lor este in crestere accelerata si nu apuca sa ia destul din laptic,noua ne-a spus sa luam de la o luna in sus cate o jumatate de fiola de gluconat de calciu 10 zile din luna(jumatatea cealalta o poti bea tu)
iar vigantolul este adevarat ca se "trezeste"dupa 3 saptamani

Naty
dca este infundat se prepara o solutie nazala Colargol si este ft.buna

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Picky_toto

Salutare

Strumphita multumim mult de urari.

Va servesc pe toate cu ce va pofteste inima ptr ca azi e ziua printesei mele, face 2 anisori Asa ca si tot ce mai doriti.

Intreba cineva de body-uri mai mari de 24 luni..eu incerc sa nu mai folsesc si sa trecem la maieut si chilotel, chiar daca suntem inca in plina operatiune la olita, inca mai folosim pampers.

Aici nu se da calciu deloc la bebei, ci doar vit K in primele 3 luni de viata iar de la 2 luni se incepe cu vit D pana la 2 ani.

Mami de mica si iubita 05.05.2009 si de inca o mai mica si iubita 25.03.2011

Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

la multi ani!!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Fetele mie imi cade tare parul de cand am nascut....cred ca raman cu 2 fire dupa ce termin cu alaptatul...
Anaxena ma ajuti cu o masca ceva???
Imi mai faceam una cu galbenus de ou ,miere si ulei de masline...

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

e normal..in sarcina creste mai mult mai bogat..dupa revine si se regenereaza..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona_1986 spune:

Lalely stai linistita ca este normal,acum corpul tau inca este in proces de recuperare,hormonii sunt de vina, isi fac de cap

Mergi la inceput

am fugit..s-a treziiitt

Mergi la inceput