Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (17)
Raspunsuri - Pagina 4
anna-mama spune:
Dragele mele, tocmai asta incercam sa spun, ca nu trebuie sa atacam, dar nici sa ne simtim atacate din orice spune ceva in contradictoriu Fiecare e libera sa aiba o optiune, si cu cat suntem mai diverse cu atat putem sa alegem ceea ce ni se potriveste din ideile si experienta fiecareia. Eu nu am acuzat pe nimeni, vreau doar sa facem pace, sa nu se supere nimeni si sa putem vorbi deschis pe viitor
de steluta norocoasa (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
miereamara spune:
Bella cred ca exagerezi, nimeni nu ti-a spus asa ceva, nimeni nu a vorbit urat la adresa ta sau a copilului tau, dimpotriva majoritatea a vorbit (frumos) despre copilul din dotare:))
Cum a spus si Petro, comparatia cu un caine e cea care deranjeaza, nu faptul ca vrei sa il culci in camera separata.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and 11+
bellasamoyed spune:
abramburika da de ce o tii lant? sunt sigura ca fetele de aici chiar nu sunt int de discutia asta...
si eu cand am facut afirmatia cu dresajul am mai scris ceva...despre cum trb interpretata dar se pare ca tu citesti printre randuri.
bai fetelor eu nu am nimic de impartit cu nimeni...chiar nimic.
dar am si eu o intrebare daca nu ne putem da cu parerea atunci de ce mai scriem aici? ce ar trb sa vb? despre goethe,filosofie ceva?
eu am iesit din discutie tocmai ca sa evit polemicile astea rautacioase...si datul cu rosii in mine.eu nu vreau sa fiu o super mama si nici nu tanjesc dupa titlul asta
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +11
samburelul meu
abramburika spune:
diana - mi-am adus aminte ce vroiam sa mai spun. In primul rand, sanatate multa micutului. Daca tu ai avut varicela, nu sunt probleme. Eu am fost in aceeasi situatie anul trecut si nu s-a intamplat nimic.
Tu mi se pare ca da, poti sa transmiti virusul mai departe, stand in contact cu el.
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
corina_s spune:
voi ati uitat ca burticile nu trebuie sa se supere?
fiecare cu parerea lui..
mie imi pare rau ca m-am suparat pe dr, si acum ma cearta sotul ca bebe trebuie sa fie linistit
asa ca, trecem peste
deci primul baby expo e la sfarsitul lui mai?..si parca mai era unul in sept?
8+
corina_s spune:
fetele, voi mai stiti ceva de walkiria?..ca nu a mai intrat demult
Ela, parca si tu mergeai la eco azi? ce face bebe?
si mai era cineva cu eco azi, dar neuronul meu a uitat cine..
ma incearca niste greturi acum, de nici apa nu pot sa beau
8+
abramburika spune:
Eu am maine dimineata eco, abia astept.
Si eu cu nodul in gat sa vomit .. sper sa nu. Ma gandesc numai la ardeii umpluti pe care i-am facut si din care intentionez sa mananc si eu.
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
anna-mama spune:
vreau si eu ardei umpluti!
Mie in prima sarcina mi-a fost rau rau pana la 4 luni si nu puteam sa mananc absolut nimic. Acum mi-e rau, dar mai suportabil, in schimb am niste pofte de-mi sta mintea-n loc
de steluta norocoasa (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
bellasamoyed spune:
Citat: |
citat din mesajul lui corina_s fetele, voi mai stiti ceva de walkiria?..ca nu a mai intrat demult Ela, parca si tu mergeai la eco azi? ce face bebe? si mai era cineva cu eco azi, dar neuronul meu a uitat cine.. ma incearca niste greturi acum, de nici apa nu pot sa beau 8+ |
si eu am mai intrebat de ea si nimic....nici de lia nu mai stim nimic.
sper ca e bine ca ultima oara era internata si stiu ce a patit si data trecuta saraca.
eu ma rog pt ea sa fie bine si sa lupte si ea si bebele
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +11
samburelul meu
dana84 spune:
fetelor....stiti care este larerea mea sincera despre discutiile de mai devreme?
eu cred ca dupa ce vom naste bebelusii nostrii vor face ''dresaj '' cu noi , nu invers pt ca ati vazut oricat te-ar supara un copilas si oricate prostioare ar face cand iti baga un zambet cu un dintisor sus sin unu jos uiti de toate...si faci pe tine...deciiiiiii pregatiti-va!!!
mamicile care sunt la bb2 cred ca pot confirma ce am scris
12+
Iti multumim Doamne