Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (17)
Raspunsuri - Pagina 5
corina_s spune:
ce pofta mi-ai facut de ardei
cred ca daca vorbim de mancare pe aici, ne facem singure de lucru in bucatarie dupa
eu nu stiu ce sa mai mananc, aseara vroiam ceva usor..si am gasit niste branza proaspata cu smantana..oricum nu mai mancasem de mult
Lia, stiu ca a mai intrat pana sa plece la spital, pp ca nu a venit acasa..sper sa fie totul bine
8+
abramburika spune:
Pai si mie mi s-a facut pofta de ardei si m-am grabit sa ii execut. Acum sper sa si pot manca di ei.
Si mie mi se par utile discutiile de bucatarie, mancaruri, asa macar imi mai vin idei. Chiar daca intai is pofte, apoi le pun in practica.
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
bellasamoyed spune:
eu azi am facut supa de pui cu galuste si fripturica cu sos rosu si putin usturoi am mancat precum o purcica....maine si eu fac ardei umpluti...sper sa imi iasa ca data trecuta nu stiu cum am facut orezu ala ca zici ca mancai plumb
in seara asta pap pizza....am comandat la sotu cattering
deci cand o sa ma cantareasca dr meu cred ca o sa ma ia la bataie. el e adeptul la 1 kg pe luna. pana acum asa am facut 3 luni 3 kg da eu mai stiu ce urmeaza de acum incolo
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +11
samburelul meu
Bianca77 spune:
Brambule, ai mare dreptate cu copilul perfect in ochii mamei , si poate ar mai fi cativa pe aproape de copil care ar gandi la fel despre el... Fara credinta asta a memalor cum s-ar putea dezvolta cei mici? cum sa le creasca aripi si sa zboare mai tarziu?
obiectiv vorbind insa, nimeni nu-i perfect...
mult succes maine la echo, sa vii cu cele mai bune vesti si sa-ti dispara gandurile negre, gri sau de alte culori inchise!
12 +
www.psychosomatics.be
corina_s spune:
ce bine suna
la mine problema e ca seara nu prea mai am chef de gatit..ajung la 7 acasa, daca mai am si greturi..va inchipuiti..
saracu sot..il tin la regim..mai apuc sa gatesc in weekend, dar ultimele 2 am fost plecati
sper sa recuperez sapt asta, sa il cinstesc pe sot de ziua mea
eu aseara am facut rapid niste paste la cuptor cu cascaval si sunca..am reusit sa gust si eu din ele
8+
pica1 spune:
OOKA m-ai omorat cit research faci tu la carucioare si la tot felul de obiecte pentru copii. Totusi Skate-ul de la Peg Perego este inca 2in 1, numai ca au schimbat forma echeletului landoului.
Eu una am Skate-ul modelul vechi, care ramine inca preferatul meu chiar in detrimentul greutatii si a dimensiunilor mari. Oricum nu cred ca l-am pus niciodata in masina dintr-o bucata ca sa fiu obligata sa ridic toate cele 15 kg odata.
Pentru fetele la primul copil care nu sunteti decise la carucior pot sa va spun cam care ar fi criteriile de alegere care le-as folosi eu:
1. bugetul (asta pun pe primul loc ca ati vazut din discutiile de pina acum cam ce averi se pot cheltui pe asemenea obiecte folositoare mai mult sau mai putin)
2. Manevrabilitate (din experienta pe drumurile gen cu pietris ca de tara sunt mai bune cele cu 8 roti din acelea mici)
3. usurinta plierii
4.daca stati la bloc si aveti lift trebuie sa va asigurati ca intra in lift, dar desfacut ca nu o sa tineti intr-o mina copilul si in alta caruciorul)
3. tot la dimensiuni se rezuma si locul din portbagajul masinii, daca e cazul
Cam asta imi vine in cap acum daca imi mai aduc aminte de ceva revin la subiect.
Miine o s amerg si eu la o eco caci prima a fost foarte devreme, iar dr nu a considerat necesara o alta pina la aceea de 12 saptamini, asa ca m-am folosit de abonamentul din dotare lo o clinica particulara si mi-am facut programare sa aud eu cum ii bate bb-ului inimioara.
BELLA chiar daca sunt la al 2-lea copil am citit printre randuri si iti apreciez fermitatea. Poate exprimarea ta a fost prea plastica pentru sufletele mai sensibile, dar in esenta si eu sunt de parere ca un copil poate fi ghidat si reactioneaza functie de persoana cu care interactioneaza.
BRAMURIKA daca tot ai zis de ardei umpluti, nu ai cumva mai multi sa vin si eu? Scapi usor de mine doar cu un ardei mic si pricajit.
pica1 spune:
De mincare avem in meniu tot o supa de pui cu galuste, o musaca de am impresia ca nu se mai termina, dar am mincat aseara la restaurant un pui cu curry super bun cu cartofi la cuptor, iar fi-miu a vrut o ciorba de vacuta care a fost foarte buna.
ralu_t spune:
bianca cine o fi obiectiv pe lumea asta?
dana ms pt nr. de tel. m-am programat peste 4 saptamani, pe 31 mai tutu mi-a zis peste 2 saptamani, peste 2 nu puteam eu, am incercat peste 3 dar n-am gasit loc decat peste 4cred ca o sa am 17 (18) saptamani. aveti idee daca e prea tarziu pt morfofetala? ca mi-e ca e cam tarziu, adica urmatoarea aia de 22 de saptamani e prea aproape. o sa-l sun maine pe dr. sa-l intreb.
tocmai am mancat o ceasca intreaga de mujdei cu piure de cartofi si pulpe de pui. asta e gustul copilariei mele am mancat ca un porc dar ma simt minunat
ma retrag pe ziua de azi
noapte buna si linistita
brambule bafta la eco
ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 13+ cu o margica mititica
i believe in miracles...povestea noastra
CarlaV spune:
Salutare, fetelor! Tot incerc sa va prind din urma, si mai am de citit un capitol si ceva, ati avut spor, nu gluma!
Bun venit noilor mamici!
Ralu, felicitari pentru potentiala fetita!
Bella, eu am avut gustul acela in gura toata sarcina, ii ziceam sotului ca parca am lins sinele de tramvai. O prietena a vomat pana a nascut, zicea ca parca tinea in gura oua clocite...
Asa in viteza, sa fac un rezumat la ce voiam sa spun pana acum:
- sanii mei nu mai sunt mariti/intariti/durerosi, numai la prima sarcina s-au modificat, inca alaptez
- vitamine nu am luat deloc la primele 2 sarcini, acum iau Femibion, m-a convins dr.
- nu am recoltat celule stem si nu o facem nici acum
- sexul copilului la 11-12s se vede mai des daca e baietel, va imaginati de ce
- pantaloni de gravida inca nu port, desi mi-a oferit o prietena unii super comozi de la Old Navy
- noi stam in 2 camere cu 2 in curand 3 copii, tin minte ca am citit de cineva cu garsoniera la primul copil, mi se pare ok pentru moment. Sigur ca se putea si mai bine, dar inca e bine .
Incerc sa va prind din urma si apoi sa tin pasul, ce ati scris asa mult, cine s-a certat cu cine? (glumesc, dar de obicei discutiile aprinse genereaza multe pagini)
-----------------------------------
Carla, mama Larisei (15/06/09) si a Sabinei (07/07/07) si 9+
-----------------------------------
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
bellasamoyed spune:
mai ai cateva pagini carla si afli si motivul disputei..ce intitie ai
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +11
samburelul meu