O vestuta pentru David - a venit!!!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Doamne ce veste buna!!! Nu am cuvinte! fetelor implicate

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Ce veste minunata!!!!!!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

O veste extraordinara! Se mai intampla si minuni!

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Minunile nu se intampla pur si simplu... OAMENII MINUNATI le infaptuiesc

Ma bucur din suflet ca David va primi acea vestuta, Doamne ajuta sa-l ajute sa aiba o copilarie mai usoara si mai frumoasa .
Multa, multa sanatate ! Suntem alaturi de voi, Leditia !

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

M-am uitat de cateva ori de-a lungul timpului pe prima pagina si am zis in gand.... offf greu se mai strang banutii. Uite ca printr-o minune ati reusit. Bravo!

Doamne ajuta in continuare. Sanatate multa lui Davidut.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Multumesc din suflet fetelor,multumesc pt sustinere si pt cuvintele voastre minunate,venite din suflet.Sunt asa fericita ca nu-mi incap in piele..si ma bucur enorm cand vad cata lume ne iubeste.
Va tin la curent cu toate.Speram ca saptamana viitoare sa plece vestuta catre noi si sper sa nu avem probleme cu vama si sa decurga totul perfect.Astept sa vad la ce costuri se ridica transportul si vama,eu i-am rugat frumos sa treaca pe factura ''donatie'' ca altfel banii stransi nu ajung nici de vama:( (si ar fi si pacat sa-i dau acolo),daramite de transport,acum asteptam si om vedea noi ce si cum,insa eu sunt convinsa ca totul va fi fff bine.
Va imbratisez cu drag pe fiecare in parte si va doresc un weekend minunat.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

leditia, nici nu stiu ce sa scriu. nu e prima data cand plang pt. david, dar e prima data cand o fac de bucurie. o bucurie imensa ca va avea o viata mai buna. nici eu nu am inteles de ce esti asa de happy, abia acum am citit. as vrea sa fii mereu asa happy, sa plangi de fericire...
sa dea DD sa se stranga bani multi si pt. cercetari. sa gaseasca cineva un leac care sa-l ajute pe david sa se vindece complet.
eu va imbratisez cu toata dragostea si, crede-ma, sunt tare fericita pt. voi .

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ce veste buna, ma bucur foarte mult!
Alice , si tuturor fetelor care s-au implicat.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaiulia spune:

Acum am citit si eu. Ce ma bucur!!! O veste minunata!!!

Mamica de David Andrei 10 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Bravo, felicitari persoanelor care au participat la actiune
Leditia, numai de vesti bune sa aveti parte de acum inainte, multa sanatate!

Mergi la inceput