O vestuta pentru David - a venit!!!
Raspunsuri - Pagina 10
Eseea spune:
si eu ma bucur ENORM!! felicitari tuturor, multa sanatate DAVID!!
Mami de fetita si de baietel
Everything is hard before becoming easy...
Dodo-pui spune:
Cuvintele sunt putine si sarace...
Doamne ajuta,ca lui David sa-i fie mai bine !
Rox pentru initierea campanie , Alice pentru omenie si tuturor celor ce au incercat ,cat au putut ,sa ajute!
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
szivarvany spune:
Si iar ma faceti sa plang de dimineata, de fericire, asa ca va multumesc
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID
roxanaz spune:
dragele mele
cand am inceput campania acum mai putin de 2 luni trageam speranta ca in 5-6 sa strangem banii pentru vestuta lui David. nu visam nici in cele mai frumoase zile ca atat de repede se va realiza visul.
Alice, iti multumesc din inima pentru gestul facut. ai fost imboldul care a trebuit tu esti CEO-ul campaniei noastre
sunt doar cuvinte, dar credeti-ma ca as dori sa va imbratisez pe fiecare, sa va multumesc, sa ne simtiti bucuria asa cum o simtim noi.
multumesc, multumesc, multumesc
Roxana
cosminiq spune:
FELICITARI!
Ma bucur ca ati reusit, jos palaria pentru Happy_in_TO!
Multa sanatate!
Mihaela,mami de ingeras Cosminiq
Ridurile nu fac decat sa arate unde au fost zambetele" (Mark Twain)
http://bazar.desprecopii.com/browse.asp
vladis spune:
doamne, mi s-a inseninat ziua! nici nu mai vad norii de afara...
o mare de flori si de imbratisari pentru alice, rox, daria
si nu in ultimul rand, pt tine, ledi pentru david, sa ii fie viata mai usoara si mai frumoasa, sa scape de chinuitoarele terapii
minunile se intampla!!!
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
Si Mihaita are nevoie de voi!
Speranta si incredere pentru David
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
alexandrina spune:
Am inceput de 3 ori deja mesajul sa-mi exprim bucuria, dar parca nu gasesc cuvinte potrivite de emotie.
Dumnezeu sa-i binecuvanteze pe toti cei care au ajutat in masura mai mare sau mai mica!
Va rog s-o tragem de limba pe Ledi cu ce probleme se confrunta mai departe pentru ca din imensul ei bun simt nu o sa ceara ajutorul decat impinsa de la spate, o cunoasteti doar...
Batalia pare departe de a fi castigata, dar sa speram ca miracolele nu s-au epuizat.
Ledi meritati tot si mai mult de-atat!
tomaca spune:
Ce veste minunata! Mi-au dat lacrimile! Multa sanatate lui David.
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
szivarvany spune:
Si eu zic sa asteptam sa vedem care sunt costurile in continuare cu transportul, daca e vreo taxa vamala.
Este un pas urias primirea vestutei fara indoiala, dar cheltuielile lunare pt medicatie raman
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
cris_09 spune:
Am vazut pe FB statusul lui Ledi si nu intelegeam de ce e asa happy,happy,happy!
Abia acum am avut timp sa citesc noutatile si mi-au inseninat ziua.
Este chiar un miracol!
Doamne ajuta!
Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
O vestuta pentru David