O vestuta pentru David - a venit!!!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Ma bucur si eu mult ca s-a rezolvat cu vestuta. Felicitari celor care s-au implicat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Multumesc din suflet tuturor pt cuvintele spuse,mi-au mers la suflet. Va pup si va imbratisez pe fiecare in parte,sunteti minunate.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Ma bucur nespus de mult pt voi, Ledi! Multa sanatate si numai bucurii de acum inainte! Va imbratisez cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asparagus spune:

Ledi, abia acum am vazut si eu noutatile. Nici eu nu intelegeam pe FB de ce asa happy, happy...credeam ca din cauza ca a venit tati...
Ma bucur enorm pentru voi si ma rog sa-i fie bine lui David si sa va dea Domnul liniste si sanatate!

Ioana
mamica fericita de Lucas 18.01.2009

http://www.foto-la.de/Lucas/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Neatza tuturor.
Ioana,da,a fost intr-adevar o zi minunata si am avut o stare de fericire pe care nu o pot descrie in cuvinte.(nu venise tati)
Acum sa spun si noutatile :).Am platit transportul acum aproape 2 saptamani,a trebuit sa-mi fac cont de $ sa pot face plata shipping-ului catre ei,am transferat 1700lei si am pus sa-mi ia mie toate comisioanele caci asa mi s-a parut mie mai ok,sa suport eu,nu ei.
Rox,mi-a facut transferul initial cu 2200lei(banii stransi in contul ei de ING),iar apoi a retras si banii din paypal in valoare de 946lei.
Vestuta in momentul de fata este in Otopeni,caci o urmaresc online,de fapt vineri ajunsese in otopeni si cred ca saptamana asta va ajunge la noi.
Cand o voi primi,voi scrie si aici si sper din suflet sa ajunga ok,ca recunosc ca am stat cu inima cam mica datorita transportului si distantei,pana la urma e un aparat medical.
Multumesc din tot sufletul tuturor persoanelor care s-au implicat in aceasta actiune,multumesc donatorilor si multumesc tuturor persoanelor care ne-au fost alaturi.

O zi buna tuturor.

POZE CU NOI
de David Christian

Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

am vesti minunate!
acum mai putin de o ora David a primit vestuta!!! chiar a facut o sesiune de 10 minute cu ea, nu s-a speriat, a fost super!!!
multumesc inca o data din suflet lui Alice, fara aportul careia nu se putea face nimic atat de repede. multumesc in acelasi rand tuturor donatorilor, oameni cu suflet mare care au reusit sa isi rupa din timp si resurse pentru a participa la aceasta campanie.
a fost un gest minunat, incredibil, pe care il apreciez enorm.
o asteptam pe Ledi sa ne scrie mai multe detalii cand se linisteste putin

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Bravo David, baiat curajos!

Felicitari tuturor ca ati reusit sa faceti un baietel mai fericit.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ce veste extraordinara, multumim tuturor celor implicati, multumim lui DD, pt asa minune
Ledi, David, sa o folositi cu spor si muuulta sanatate

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

oh Doamne

iti multumim iti multumim

tie Alice, Roxanei, Dariei, anonimului CEO si tuturor celor care s-au unit pentru sprijinul micutului David multe imbratisari

o data in plus forta acestei comunitati isi spune cuvantul

Ledi
pt David si pt tine

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)

www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">cronica unei sarbatori marca DC

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

david, sa-ti fie de bine vestuta! sa te ajute sa treci mai usor peste toate! ledi

tuturor celor care s-au implicat si s-au zbatut mult respect

mami de miruna (27.01.1996) si vlad (20.07.2005)

Si Mihaita are nevoie de voi!

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput