Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***322***
Raspunsuri - Pagina 5

anamariame spune:
Buna dimineata!Dau cafea pentru toata lumea, pentru denisa fara zahar, cu lapte, right? Si eu tot la fel o beau, si parca mai era cineva care tot asa o prefera, dar nu mai stiu cine Bianca oare?
Multa sanatate lui Rarisel!Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)

Bianca2503 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamariame Buna dimineata! Dau cafea pentru toata lumea, pentru denisa fara zahar, cu lapte, right? Si eu tot la fel o beau, si parca mai era cineva care tot asa o prefera, dar nu mai stiu cine ![]() ![]() Multa sanatate lui Rarisel! Ana-Maria, mami de ![]() |
Da, da Cafea doar cu lapte:)

Dodo-pui spune:
am scapat de comisie...
pe 20 o sa mergem dupa certificat apoi inca 2 zile de dus copii pe unde-i nevoie si un an am scapat de ei.Oricum le-am promis ca in cativa ani vom fi doar o amintire placuta pentru ei....
Las si eu o
poate va era dor

O zi minunata va doresc

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Bazar DC pt Bogdan si nu numai,Bogdan Andrei ,Speranta moare ultima
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

adrisimo28 spune:
citat din mesajul lui Dodo-pui oricum le-am promis ca in cativa ani vom fi doar o amintire placuta pentru ei.... ![]() |

Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.

Monnvas spune:
citat din mesajul lui anamariame Buna dimineata! Dau cafea pentru toata lumea, pentru denisa fara zahar, cu lapte, right? Si eu tot la fel o beau, si parca mai era cineva care tot asa o prefera, dar nu mai stiu cine ![]() ![]() Multa sanatate lui Rarisel! Ana-Maria, mami de ![]() |
Io, io, io. Si am o problema cu cafeaua de aici. Nu am gasit nici ibrice (dar am substituit cu o mini-cratita de la ikea) si nici cafea pt ibric. In supermarket nu e decat cafea la "pad" (cred ca pt espresoare) si pt filtru, adica macinata altfel decat aia de ibric. Iar tre' sa ma aprovizionez de la arabi & turci, iar ma iau astia de fomeie de-a lor (si se uita cam urat ca nu-s imbrobodita).
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3

Monnvas spune:
Bravo, Dodo!
Sanatate lui Rares!
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3

simonapro spune:
Buna!
Dodo: ma bucur tare mult, sunteti de admirat
Floric: multa sanatate lui Rares!
Mami de Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)

denisamada spune:
citat din mesajul lui anamariame Buna dimineata! Dau cafea pentru toata lumea, pentru denisa fara zahar, cu lapte, right? Si eu tot la fel o beau, si parca mai era cineva care tot asa o prefera, dar nu mai stiu cine ![]() ![]() |
Right! Kiar ca tare ar mai merge o cafea!

Denisa-Madalina

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

denisamada spune:
citat din mesajul lui Monnvas Io, io, io. Si am o problema cu cafeaua de aici. Nu am gasit nici ibrice (dar am substituit cu o mini-cratita de la ikea) si nici cafea pt ibric. In supermarket nu e decat cafea la "pad" (cred ca pt espresoare) si pt filtru, adica macinata altfel decat aia de ibric. Iar tre' sa ma aprovizionez de la arabi & turci, iar ma iau astia de fomeie de-a lor (si se uita cam urat ca nu-s imbrobodita). |

Noi folosim asa un utilaj: http://www.heals.co.uk/tea+coffee-/bialetti-expresso-maker-9-cup-silver/invt/637669/ si tare suntem multumiti de el.

Si...Sa spunem

Denisa-Madalina

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute