Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***322***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Bravo, Dodo. Sa vina cat mai repede ziua "amintirilor".

Alta in kuru lu Rares....s-a lasat de febra, s-a luat de kk moale. Sper sa nu innebunesc de tot. Eu dau vina de kk moale si schimbat la culoare pe Klacid, ca asa am citit pe la reactii nefericite. Il mai astept la un kk si apoi oi vedea incotro.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Noi folosim asa un utilaj: http://www.heals.co.uk/tea+coffee-/bialetti-expresso-maker-9-cup-silver/invt/637669/ si tare suntem multumiti de el.

Si...Sa spunem La multi ani! tu-taticilor, nuuuu!?

asta-i visul meu...Am baut o singura data cafea din asa ceva in urma cu aprox 20 de ani si acum imi amintesc de gustul acealei cafele si nu tu zat..dar deh vise taica,vise.
Floric si insanatosire grabnica voinicului

La multi ani tu-taticilor!

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Bazar DC pt Bogdan si nu numai,Bogdan Andrei ,Speranta moare ultima
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Felicitari, Bogdanel, felicitari, Dodo-pui!
Haaaha, Monvass, pai picteaza-ti un punct in frunte si te lasa arabii in pace
Haoleu, Floric, ce poezii de Protectia Copilului il invatati pe mititelu', auzi tu "m-a batut mamica/ si m-am dus la scoala/ cu burtica goala" Asta numa romanii puteau compune! Sau or fi si pe la alte natii, ceva de genul:"my mommy beat the shit out of me and she let me starve"
Dar cu regimul cum mai stai? Faci disociat de carnatzi?:)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Felicitari, Bogdanel, felicitari, Dodo-pui!
Haaaha, Monvass, pai picteaza-ti un punct in frunte si te lasa arabii in pace
Haoleu, Floric, ce poezii de Protectia Copilului il invatati pe mititelu', auzi tu "m-a batut mamica/ si m-am dus la scoala/ cu burtica goala" Asta numa romanii puteau compune! Sau or fi si pe la alte natii, ceva de genul:"my mommy beat the shit out of me and she let me starve"
Dar cu regimul cum mai stai? Faci disociat de carnatzi?:)))

Ilinco, lasa-ma ca aci cei mai vorbareti is indienii. Imagineaza-ti ca si io, si colega mea (suntem 2 bucurestence lingviste in Leuven) am fost conversate de acelasi indian...

Bre, poezia aia era si pe vremea noastra. Si bunica-mii ii placea tare... Da' de basme ce sa mai zici? Ca io numai nu gasesc un basm in care parintii sa fie de partea copiilor, numa' de rau le menesc (din cauza masterei, cica, da' da-o-ncolo de mastera!). Desi lui C. ii plac desenele cu "Apada si pipicii" (alba-ca-zapada si piticii) inca n-am fost in stare sa ii zic povestea, asa cum e ea consemnata in scripte si-n desene.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Denisa, cum functioneaza aparatul? Ca au si ai mei, dar nu-l folosesc (si in cazul asta poate il rechizitionez io )

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

multumesc fetelor ...ma simt bine ca au inceput sa se vada rezultatele muncii noastre.

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Denisa, cum functioneaza aparatul? Ca au si ai mei, dar nu-l folosesc (si in cazul asta poate il rechizitionez io )

Pana raspunde ea iti spun din ce-mi amintesc eu.
Sigur se foloseste pe aragaz .Cafeau stiu ca se pune in compartimentul special pt cafea si in final iese cafea fara zat... atat imi amintesc eu

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Bazar DC pt Bogdan si nu numai,Bogdan Andrei ,Speranta moare ultima
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Eram precisa ca voi primi replici pt poezia lu Rares. MAi, Ilinca, eu apreciez intentia lui si istetimea (de ce sa nu ma bag in seama) cat despre continutul poeziilor...na, ce imi amintesc si eu din perioada mea de "gradinarit". Sunt convinsa ca acum pe la gradinitze se spun alte si alte poezii cu alte teme...
Da...nu fu vorba ca la pozele cu carnati sa nu va uitati. Alea au fost doar de proba, de intaratat adversarul. dar ca sa iti raspund si sa te linistesc (in ca\zul in care iti faceai griji pt dieta mea) Cred ca e a doua oara in ultimul an, poate si mai bine cand mananc porcarii (gen crenwusti. nici nu stiu cum se scrie).
Si inca ceva important...Am reluat sala dupa perioada sarbatorilor. NUmai ca a venit si caldura si am 2 in 1 la sala...Adica si aerobic si sauna. E o caldura de mori cu zile. Sunt unele fete care nu vor geamul deschis ca trasnpira, ca le ia curentul (mor cand aud expresia asta) si trasnpir cate un kil de apa...Eu care nu beam apa la sala (o juma de kil pe sapt) acum rad o jumate pe ora. Si tot mi/e sete...

No, tu , Ilinca...stii cat am dat jos de cand am inceput pana la PAste (recunosc ca de PAste si in sapt de dupa m-am cam scapat la de toate)? 11 kg.

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Am si eu o cana d-aia dar pe motiv de nestiinta...nu am folosit-o niciodata. Intr-un timp cand a descoperit-o Rares se juca cu ea. Nici nu stiam ce "aur" am in casa si eu...taranul tot taran ramane. Adevarul este ca mie imi place cafeaua la ibric, aia cu zat.

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

11 kile? Asta e supeeeeer! Asa te vreau, cu ambitz!
(tufato, d'apoi numa cate poezioare au scris tufetele p'aci si trebuia sa te pui la punct cu ele, sa mai inveti si tu chestii noi, reciclare, ce naiba! Alea "de pe vremea noastra" is expirate!- desi jur ca io nu stiam niciuna cu bataie sau infometare! Stiu ca unora li se pare de ras cu ce-mi bat io capul, li se par niste poezioare nevinovate, dar pe mine ma o-ri-pi-lea-za ideea unor asemenea versuri, ce minte bashita putea sa le cace, pardon de expresie?))
Io pe Phipi n-o invat nicio poezie fiindca mie nu mi-a placut sa memorez versuri si sa recit veci. Huzband biensur ca era pasionat, era recitatoru' gradinitei/ scolii etc...n-are decat s-o invete el!

Mergi la inceput

Bine, bine....am inteles. Acum stau si rad singura caci toate is cu infometare si bataie si suspin. O sa ma apuc de caut alte versuri, dar zau ca=i patac...Acum mi-a venit in minte si aia cu "daaai, daaaaaaii ce patac ca pititul s-a nenac".

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput