Bebelusi de Sept-Oct '10 Hristos a inviat!! (63)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

m-am cantarit duminica la mama soacra. Am ajuns la 56 de kg, fix la greutatea cu care am ramas insarcinata.
Oferta mai e valabila!

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Unde sunteti feteleeee???

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Aici! Hranim un mic mucos. E la masa de cereale pe care am reusit sa o mut o jumatate de ora mai tarziu decat de obicei, astfel si somnul il mutam mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Noi acum am venit de la plimbare daca a tot plouat azi, am iesit la 7. Acum trebuie sa facem baitza si sa ne bagam la un film.
O seara placuta si o noapte linistita!

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5600123714463870402

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

office, ssssssttttt!!!desi te-ai cam ascuns prin poze, ti-am vazut silueta si esti FFFFBBBB!!!! haidi pove cum fu vacanta? ceva peripetii?

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

La multi ani sarbatoritilor zilei, sa cresteti mari si sanatosi.
MARI MARIUKimi pare rau pt ceea ce ai patit. Multa sanatate. Noi de vreo 2 zile suntem f maraiti, astazi nu a mancat nimic in afara de lapte. Nu stiu ce-i cu el, o fi de la dintisori dar nu se vede nimic. Am vazut poze cu bebelusi f scumpi si frumosi.

iazminn mamica fericita de ingeras EDUARD NICOLAE (14.10.2010)
https://picasaweb.google.com/114053547326516137112/24042011#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Iazminn, azi m-am diversificat eu. el a papat doar cateva lingurite din piureul de fructe si supita si restul eu

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

Salutare fetelor! Abia acum am unmoment de respiro pe ziua e azi. Gaza ar trebui sa manance si sa adoarma, dar momentan isi gusta sosetele. Am fost azi la echo sold (control) si se pare ca suntem in regula. Iupii
Noapte buna mamici si bebelini!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Mari, zi-mi cate ai tu si iti spun eu cate iti dau! ...eu am 52 kg
Ade, a fost frumos, putin obositor, ne-am intalnit si cu niste prieteni asa ca a fost mai usor cu copii. Am plecat cu un "tanc" de masina super incarcat (dar foarte comfortabil) si ne-am intors si mai si...m-am "enervat" cand am gasit Hip-uri din cele mai diverse si mai apetisante combinatii de fructe si legume cu 0,75 centi.... si m-au mai "enervat" si altele, de la civilizatie, calitatea vietii, lipsa de complexe a oamenilor etc dar am zis sa nu scriu iar ceva aici ce poate crea polemici !

Meme de Mihai Alexandru (Maiu) 25.08.2010 Iulia Maria (Luly) 24.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

office, pai ma gandesc ca ti-ai facut provizii de Hipp,nu? mor si eu cand vad ca in amarata noastra de tara totu e mai scump desi conditiile de trai si salariile sunt sub orice limita a bunului simt! ma bucur ca v-ati simtit bine, am vazut pozele, suuuperbe!

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna dimineata.
Haideti la cafea!
OFFICE, iti dau eu niste kg de vrei! Eu am 55, deci sunt mai ,,grasa''
Aseara Vlad a adormit la ora 10, s-a trezit doar de 2 ori pentru a manca putin/potoli setea si iar somn pana la 7 fara un sfert. Asa da viata, nu cu trezire de la 5 jumate. Raportam succes maxim la olita in 80% din diminetile in care am apucat sa il pun pe ea (restul ori n-a facut, ori a facut mai repede decat ma misc eu pana ma ridic din pat, il dezbrac si il asez).

Mergi la inceput