Bebelusi de Sept-Oct '10 Hristos a inviat!! (63)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Buna dimineatza!
Mari,multumim pentru cafea! A mea acum este pe foc.
Pianna, ma bucur ca sunteti bine.
Ma duc sa prepar cafeaua si revin.

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5600123714463870402

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Neatza!

Tare buna cafeluta!
Noi exersam ridicatul in picioruse, balerin il face mama.in rest intoarcerile de pe burta pe spate si invers sunt la ordinea zilei si trebuie urmarit continuu.

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Neata!

Si eu am o cafea sub nas, astept sa-si faca efectul...

La multe lunite fericite si anisori cu sanatate pentru Elenys, David, Darian si Emanuel.

Pianna, ma bucur ca rezultatul la eco a fost ok.

Tudor imi incearca nervii cu masa de legume, asa imi vine sa trec la borcanele...

..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/
Puteti ajuta donand sau cumparand de la Bazarul umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Buna dimineata!
Astazi este o zi speciala pt noi, acum 7 luni a venit pe lume micutul nostru, minunea noastra. Astazi, ma uit la el si nu i-mi vine sa cred cat a crescut . Cand era mai mic, spuneam mereu ca nu vreau sa creasca, sa fie asa bebe mereu dar constat ca de ce creste e tot mai dragalas, ca ne ofera clipe unice prin fiecare gest pe care il face, clipe ce trebuie traite la maxim.
Astazi va servim cu prajituri si sucuri, tortuletul il lasam pt sambata cand e si ziua sotului.

La multi ani si celorlalti bebelusi care astazi mai adauga o lunita frumoasa Emanuel-Nicolas, Elenys, Darian-Victor.

Sa aveti o zi frumoasa chiar daca afara ploua

Cristina, mami de bebita David
https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/Bebecris26?locked=true#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

neata mamici!

uram si noi "la multi ani!" sarbatoritilor de azi si un pupic special pentru tudor (donna).
matei e cam mucos, drept urmare, aspiratorul isi are locul mai nou, langa pat. asta n-ar fi asa problema, dar si tuseste. mitetelul, nici noaptea nu se poate odihni bine... azi am sa o sun pe madame dr, pt programare. sper sa si raspunda...

pupici si o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

La multi ani bebelusilor, sa cresteti mari si sa va bucurati parintii mereu!!!

Mari, in locul tau m-as duce la doctor, e periculos asta cu amorteala. Poate stiu doctorii s afaca un control prin "pipaiala" sau isi dau seama dupa simptome daca trece de la sine sau trebuie investigat mai mult. Nu vreau s ate sperii dar nu te juca cu sistemul nervos. Daca nu s eamelioreaza pana maine mai bien te duci la dr pt linistea ta, ca sa nu prinzi apoi weekendul fara sa fi cerut o parere avizata.

Office, si eu cand ma intorc din vacanta mi s estrange sufletul cand vad diferente asa de mari. Ma gandeam insa ca si starea noastra in alta tara este alta pt ca suntem in vacanta, poate chiar daca s-ar intampla ceva naspa tot nu ne-ar afecta atat ca acasa, unde suntem pe alt "mode".

Stau si ma gandesc mereu daca nu cumva sunt datoare fata de Miriam sa o cresc in alt mediu si sa fac un efort sa ma mut din tara. Pt ca, fara sa o dau in politica, ce se intampla aici va fi mereu asa pt ca este scris in genele noastre cred. Citeam despre regina Maria si uite ce zicea regina Victoria:
"Celebra sa bunic#259;, Regina Victoria, a caracterizat România ca fiind o #539;ar#259; „foarte instabil#259; #537;i având popula#539;ia destul de corupt#259;“.

deci nu ne-a trecut si nici nu ne va trece si never ever Romania nu va fi ca alte tari din Europa, daca traim aici trebuie sa ne obisnuim cu gandul asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

Neatza si de la noi! Am ajuns la concluzia ca fiica-mea s-a amorezat de Mircea Badea. Daca ii dau sa manance in timpul emisiunii lui, rascheteaza rapid tot. Azi de exemplu a mancat 100 gr pireu de fructe in 25 de minute!!! Si nici n-a trebuit sa ma maimutaresc in fata ei. Zilele trecute cand s-a trezit mai tarziu si a primit si fructele mai tarziu, fara MB, am fost clovn de servici. Mai experimentez saptamana asta sa vad daca e valabila teoria, si daca e asa, il inregistrez si i-l pun la fiecare masa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Neata!
Multumim de urari, sanatate ne dorim ca-i mai buna decat toate! Uram si noi multa sanatate celorlalti sarbatoriti ai zilei!
Darian a facut febra aseara, 38.7 in fundulet. Are muci, tuseste, e agitat si plange. Eu suspectez o viroza si o eventuala otita ca prea plange... Pe la 12.30 mergem la medic, of, ce aniversare....

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Bafta la doctor Eveline!.

Deci asta era explicatia pt care era marait ieri...sper sa-i treaca REPEDE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Cum astazi este Sf. Irina, pupam frumoasele sarbatorite IRINA ALEXANDRA de Luy si IRINA MARIA de Ghiocela!

EVELINE, multa sanatate sarbatoritului! si tie multa putere sa treceti si peste asta!

..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/
Puteti ajuta donand sau cumparand de la Bazarul umanitar

Mergi la inceput